Įkraunama...
Įkraunama...

Lotynų Amerikos serialai

QUOTE(abiga @ 2012 07 31, 18:45)
Kadangi daug gerų aktorių, ketinu žiūrėti pasibaigus Corazon Valiente, tik kaip suprantu, CV dar neina į pabaigą. O ERDV taip pat kriminalinis?

as kiek supratau kad kriminalinis, jei klystu kas nors pataisykit unsure.gif
Atsakyti
Ne neklysti kriminalinis. Pagrindinis herojus Diegas 20 metų praleido psiciatrinio tipo kalėjime. Visi jį vadina Vaiku monstru, nes jis kalėjo už 7 vaikų nužudymą. Dabar jis išeina iš kalėjimo tačiau daug kas nori jo mirties. Jam padeda du žmonės psichologė ir vienas labai įtakingas vyras, kuris parūpina jam kitą tapatybę ir priima jį dirbti pas savę. Diegas/Martinas neprisimena kas iš tiesų įvyko prieš 20 metų, viską išsiaiškinti jam padeda psichologė Antonija, kurią jis įsimyli. Jis prisimena tik nuotrupas iš savo gyvenimo vaikystėje ir tai, kad mokykloje iš jo visi tyčiojosi.
http://www.youtube.c...h?v=3i2AOMmnREM
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo altomas23: 01 rugpjūčio 2012 - 21:19
QUOTE(altomas23 @ 2012 08 01, 22:16)
Ne neklysti kriminalinis. Pagrindinis herojus Diegas 20 metų praleido psiciatrinio tipo kalėjime. Visi jį vadina Vaiku monstru, nes jis kalėjo už 7 vaikų nužudymą. Dabar jis išeina iš kalėjimo tačiau daug kas nori jo mirties. Jam padeda du žmonės psichologė ir vienas labai įtakingas vyras, kuris parūpina jam kitą tapatybę ir priima jį dirbti pas savę. Diegas/Martinas neprisimena kas iš tiesų įvyko prieš 20 metų, viską išsiaiškinti jam padeda psichologė Antonija, kurią jis įsimyli. Jis prisimena tik nuotrupas iš savo gyvenimo vaikystėje ir tai, kad mokykloje iš jo visi tyčiojosi.
http://www.youtube.c...h?v=3i2AOMmnREM

tai su Marijana jis nieko bendro netures? g.gif maniau veliau jie isimyles vienas kita ax.gif o ta Antonija jam visai netinka schmoll.gif
Atsakyti
Man kaip tik Antonija jam daug labiau tinka. Na, bet bus matyt kaip čia bus.
Atsakyti
Paziurejau pirma serija sito El Rostro de la Venganza, toks visai nieko, kol kas kabina smile.gif Tik manau kad S. Lisazo herojus bus prisidejes prie to, kas nutiko Diegui toje mokykloje pries 20 m., nes kazkaip itartinai jis jau geras buvusiam kaliniui, tuo labiau kilo itarimas kai Diegas susitiko su jo sunumi.

Ir kaip supratau, tos reporteres brolis buvo vienas is tu 7 auku? Ar klystu? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Simbulis @ 2012 08 02, 11:09)
Paziurejau pirma serija sito El Rostro de la Venganza, toks visai nieko, kol kas kabina  smile.gif Tik manau kad  S. Lisazo herojus bus prisidejes prie to, kas nutiko Diegui toje mokykloje pries 20 m., nes kazkaip itartinai jis jau geras buvusiam kaliniui, tuo labiau kilo itarimas kai Diegas susitiko su jo sunumi.

Ir kaip supratau, tos reporteres brolis buvo vienas is tu 7 auku? Ar klystu?  g.gif

Aš manau, kad tas Lisaso sūnus bus kaltas, nes tam pagrindiniui kažkas ginklą davė kažin ar tik ne to Lisaso sūnus. Man atrodo, kad ta žurnalistė ir yra to vieno iš žuvusių sesuo ir kažin ar ji nebus to mafijozo dukra, nes Antonija sakė, kad jis nušovė vieno mafijozo sūnų.
Atsakyti
QUOTE(lepeckoja @ 2012 08 02, 10:33)
Aš manau, kad tas Lisaso sūnus bus kaltas, nes tam pagrindiniui kažkas ginklą davė kažin ar tik ne to Lisaso sūnus. Man atrodo, kad ta žurnalistė ir yra to vieno iš žuvusių sesuo ir kažin ar ji nebus to mafijozo dukra, nes Antonija sakė, kad jis nušovė vieno mafijozo sūnų.

Man ir atrodo kad tas sunus bus prisidejes, nes Diegas kai pamate i ji taip idemiai ziurejo, ir iskart rode tuos prisiminimus vaikystes, tuo labiau r amzius ju atitinka...

Na matai, as kai ispanu nelabai suprantu, tai vietomis kai kas ir neaisku.

Tai kol kas tera tik 2 serijos? Bent youtubej pilnas tik 2 radau...
Atsakyti
QUOTE(Simbulis @ 2012 08 02, 11:43)
Man ir atrodo kad tas sunus bus prisidejes, nes Diegas kai pamate i ji taip idemiai ziurejo, ir iskart rode tuos prisiminimus vaikystes, tuo labiau r amzius ju atitinka...

Na matai, as kai ispanu nelabai suprantu, tai vietomis kai kas ir neaisku.

Tai kol kas tera tik 2 serijos? Bent youtubej pilnas tik 2 radau...

tai kad jau yra ir 3 serija ir youtubei ir telemundo puslapy...
Atsakyti
Aš žiūriu per telemundo psl.
Atsakyti
greita tv3 prades rodyt Drasi meile su Silvia navarro ir Cristian De Lafuente. manau turetu neblogas buti.

Patrauklioji S. Navarro įsijaus į veterinarės Kamilos vaidmenį, po tragiškos sužadėtinio netekties ieškančios dvasios ramybės savo dėdės bulių kovų rančoje. Tuo tarpu seksualiojo C. de la Fuente herojaus Danieliaus mylimoji iš karto po tuoktuvių pradės lauktis vaikelio.
Visiškai skirtingus šių herojų gyvenimus sukrės neįtikėtini likimo smūgiai. Čia atsiras vietos ir kalėjimui, ir slaptam pabėgimui, ir netgi tikrosios savo tapatybės nuslėpimui. Kokiomis aplinkybėmis susitiks Kamila su Danieliu? Kokius išmėginimus jiems teks įveikti?
Aistros, keršto, piktų kėslų ir tyrų jausmų kupina uždraustos meilės istorija su S. Navarro, C. de la Fuente, nepakeičiamuoju meksikietiškų pasakojimų „seneliu“ – Jose Carlosu Ruizu, serialų „Rubi“ (Rubi) ir „Keršto bučiniai“ (Cuando Me Enamoro) žvaigžde Olivia Bucio, „Marinelos“ (Marinela) gražuoliu Cesaru Evora ir kitomis Lotynų Amerikos įžymybėmis – nuo rugpjūčio 24-osios tik per TV3!
Papildyta:
Dar butu idomu pamatyti La Casa de al Lado su mano megstamu aktorium Jorge L. Pila serialo aprasymas in english smile.gif

In “La Casa de al Lado,” each character keeps a secret that puts in doubt who is lying and who is telling the truth, who is innocent and who is a villain, who is trustworthy or someone to fear. The Condes, a wealthy and influential family, appear to have it all: money, power, and a close, beautiful family. They were recently rocked by a tragedy when Adolfo (David Chocarro), husband of the eldest daughter Ignacia (Catherine Siachoque)died by falling out a window in the family mansion. Meanwhile, Adolfo's twin, Leonardo (David Chocarro), continues to live in the mansion, confined to a wheel chair. When Gonzalo Ibañez (Gabriel Porras) marries Ignacia 6 months later, he is compelled to unravel the mystery of what happened to Adolfo. Was it really an accident as the Condes insist? Was it suicide or possibly murder? Is Gonzalo in danger too, destined to meet the same fate as Adolfo? Mysterious events begin to envelop the Conde family suggesting that Adolfo's presence is alive and well. Is he haunting the family? Is someone else keeping his name alive? Could he even be alive? Gonzalo realizes that nothing is as it seems in the Conde mansion, or the house next door. He vows to uncover the layers of intrigue that surround him.

Next door, live Pilar Arismendi (Maritza Rodríguez) and her husband, Javier Ruiz (Miguel Varoni), with their two children. Behind the gloss of success and family felicity lurks a dark reality and secrets that threaten to devastate both the Ruiz and Conde families. Javier is a highly regarded and influential attorney, who, for years, is employed by the Condes. Javier's privileged position becomes threatened by Gonzalo, who is appointed Javier's business associate by his powerful father in law, Renato Conde (Daniel Lugo). Javier will do anything to protect what he believes he is entitled to. Romantic intrigue develops between the neighbors and further confounds the mysteries, the tension, the dangers, and the suspense that loom large in the novela
Atsakyti
labai keista kodel El rostro.. tiek 3 tiek 4 serijos tokios trumpos po 20 kelias minutes unsure.gif tik isijauti i ziurejima ir jau pasibaigia unsure.gif
Atsakyti
aha, aš irgi pagalvojau, kad trumpos labai serijos... nu bet kuriuo atveju esmę parodė.

kas nors gal žiūrit "Rosa diamante"?
Atsakyti