Įkraunama...
Įkraunama...

Lotynų Amerikos serialai

QUOTE(Driade @ 2012 08 04, 15:01)
aha, aš irgi pagalvojau, kad trumpos labai serijos... nu bet kuriuo atveju esmę parodė.
Aš žiūriu
kas nors gal žiūrit "Rosa diamante"?

Aš žiūriu
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lepeckoja: 05 rugpjūčio 2012 - 08:13
Serijos vėliau tikrai bus normalaus ilgio, ar tik ne nuo kitos savaitės. "La casa de al lado" buvo vertas dėmesio, tik pabaigos norėtųs kiek kitokios, gaila daug mirusių personažų. "Corazon valiente" kaip matau dar neina į pabaigą, turiu abejonių, ar jie sugebės išlaikyti įdomumą per tiek serijų. Tikiuos, neplanuoja kokių 200, būtų per daug.
Atsakyti
As pradejau ziureti Angela. Maciau pries daug metu, kai rode per tv. Yra tik be vertimo - ispaniskai, bet viskas aisku. Kaip man patinka!

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lyre: 08 rugpjūčio 2012 - 07:34
Naujame BTV seriale – gražiausi ir geriausiai apmokami pasaulio aktoriai

user posted image
Serialas "Raudonas dangus"

kaip laukiu bigsmile.gif

Atsakyti
QUOTE(isdykusS @ 2012 08 09, 17:33)

Man tj sitas aktorius sitoj nuotraukoj panasus i petruskeviciu kazkodel biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(waves @ 2012 08 09, 22:19)
Man tj sitas aktorius sitoj nuotraukoj panasus i petruskeviciu kazkodel biggrin.gif

geras, tikrai biggrin.gif
Atsakyti
Kaip keista , kad BTV prades rodyti melodrama. Jau daug metu buvo atsisake siu filmu, kas cia jiem uzsisuko? Nors pats filmo siuzetas kazkur lyg girdetas matytas...
Atsakyti
Per LNK anonsuoja Talismanas, gal kas zinote, ji rodys kasdien, ar savaitgaliais?
Atsakyti
QUOTE(radera @ 2012 08 10, 17:32)
Per LNK anonsuoja Talismanas, gal kas zinote, ji rodys kasdien, ar savaitgaliais?

Man regis savaitgaliais, nes baigiasi tas kur rodo dabar, jei neklystu ji prades rodyti nuo 18 d.
Atsakyti
QUOTE(isdykusS @ 2012 08 09, 16:33)

Aš irgi laukiu labai šios telenoveles mirksiukas.gif
Tik galetų biški veliau rodyt.

Rosa Diamante irgi žiuriu, dar pradejau žiureti El Rostro de la Venganza cool.gif
Atsakyti
Aš irgi dabar žiūriu El Rostro de la Venganza ir Rosa Diamante. smile.gif El Rostro de la Venganza daugiau intrigos, o Rosa Diamante labiau tradicinis, bet sakyčiau su komedijos elementais. Beto Carla Hernandez man tokia dailutė! Rosos pusseserė irgi gal visai nieko mergelė būtų, plaukai man jos labai dailūs, bet jau tokia kniauklė, tokia barbė, kad prasuku aš scenas su ja, nes nelabai įdomios smile.gif
Atsakyti
Aš žiūriu iš viso keturias: Un Refugio Para el Amor, Amor Cautivo, Rosa Diamante, El Rostro de La Venganza.
Atsakyti