Įkraunama...
Įkraunama...

Lotynų Amerikos serialai

QUOTE(DG* @ 2014 01 13, 13:17)
Pasibaigus telenovelei Marido en Alquiler, startuos nauja telemundo telenovele La Impostora

Gal bus ziurinciu?

user posted image

Mėginu žiūrėti smile.gif
Atsakyti
As pradejau ziureti ir visai gerai man jis ziurisi, tik kazkodel jis man labai primena La Patrona, gal kad Christian Bach vaidina, ir jos personazas labai panasus kaip La Patron'oj buvo ax.gif nostalgija 4u.gif
Siaip toks intriguojantis veiksmo yra ziuresim kaip bus toliau smile.gif
Atsakyti
Gal yra žiūrinčių naują Venevision telenovelę Cosita Linda su Christian Meier ir Ana Lorena Sanchez pagrindiniuose vaidmenyse?Pažiūrėjau pirmąsias 5 serijas tai likau be galo sužavėta.Christian Meier išties nepaprastas aktorius tiesiog gera į jį žiūrėti...Ir pats serialas kupinas gražios muzikos,šokio.Labai siūlau pamėginti pažiūrėti.Taip pat vaidina Carolina Tejera,Zuleyka Rivera,Henry Zakka,Pedro Morena,Scarlet Gruber,Danilo Carrera,Tali Duclaud,Liliana Rodriguez...Įmetu trailerį smile.gif
http://www.youtube.c...h?v=ZRxbkhuVPL0
Atsakyti
Kol kas sios dvi telenoveles yra mano favorites tai Cosita Linda ir La Impostora mirksiukas.gif
Man tai La Impostora tai nepanasi i La Patrona, O Christian Bach tai nuostabiai vaidina kaip ir La Patronoje, beje tik neseniai suzinojau, kad ji ir realiame gyvenime Sebastiano Zuritos mama lotuliukas.gif thumbup.gif

Nuo vasario 17d startuos dar viena telemundo telenovele En otra Piel
user posted image
En otra Piel
Atsakyti
Cosita Linda ir as pradejau ziuret ir gan neblogai ziurisi smile.gif beto ka tik baigesi ,,Prohibido amar" tad ir laiko atsirado naujai telenovelei smile.gif Galvoju uzmesiu aki I En otra Piel, tikiuos patiks ir neteks nusivilt 4u.gif
Atsakyti
Gerai butu kad ja kada nors per tv parodytu. Ziureciau vien del Jorge Pilla smile.gif Na jau labai jis man patinka smile.gif
Atsakyti
Aš ir žiūriu Cosita linda. Geri aktoriai. Patinka Christian Meier ir kaip aktorius ir kaip dainininkas. Ana Lorena puiki šokėja. Įprastai žiūriu per youtube, kur sukelia venevision tv serijas, o kai galiu pažiūriu tiesiogiai per Ekvadoro televiziją, ten keletą serijų daugiau į priekį jau rodo nei youtube.
Atsakyti
O kiek jau seriju yra Cosita Linda, nes kolkas as perziurejau 11, ziuriu per cia http://www.venevisio...linda/capitulos
Bet man atrodo, kad daugiau seriju turetu buti? 4u.gif
Atsakyti
11seriju ir yra venevision, yra daugiau seriju bet kokybe tragiska tiek vaizdo tiek garso.
Ryt ryte bus jau 12serija thumbup.gif cool.gif
Atsakyti
Kuo toliau tuo labiau man pradeda patikt, ypac dvynukes ir Christian Meier, aktorius turintis charisma ir taip gera I ji ziuret blush2.gif
laukiu sekancios serijos ax.gif
Atsakyti
Siuo metu man labiausiai patinka Maria Jose ir Mariana ir apie jas besisukantis veiksmas, o ypac kai apsikeite vietomis. Dar patinka Diegas ir Ana wub.gif O jau muzika kai ju scenas rodo cool.gif

Is pradziu dar Viviana patiko savo charizmatiskumu, bet dabar jau ikiret pradeda tie jos spygavimai lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(DG* @ 2014 02 10, 19:37)
Siuo metu man labiausiai patinka Maria Jose ir Mariana ir apie jas besisukantis veiksmas, o ypac kai apsikeite vietomis. Dar patinka Diegas ir Ana  wub.gif O jau muzika kai ju scenas rodo  cool.gif

Is pradziu dar Viviana patiko savo charizmatiskumu, bet dabar jau ikiret pradeda tie jos spygavimai  lotuliukas.gif

Per TC mi canal Ekvadore rodo jau tikrai virš 20 serijos, gal jau kokia 22. Tiksliai nepasakysiu. Gaila nepavyko rasti dainos, kur rodo kartu pagrindinius veikėjus. sad.gif O jūs gerai suprantate ispanų kalbą?

Įmetu nuorodą, mūsų laiku rodo 20.30 val.

http://www.tctelevision.com/en-vivo
Atsakyti