Įkraunama...
Įkraunama...

Lotynų Amerikos serialai

QUOTE(ermik @ 2014 02 11, 13:52)
Per TC mi canal Ekvadore rodo jau tikrai virš 20 serijos, gal jau kokia 22. Tiksliai nepasakysiu. Gaila nepavyko rasti dainos, kur rodo kartu pagrindinius veikėjus. sad.gif O jūs gerai suprantate ispanų kalbą?

Įmetu nuorodą, mūsų laiku rodo 20.30 val.

http://www.tctelevision.com/en-vivo

Ispanu kalbos as tai nemoku, bet telenoveles ziuriu orginalo kalba ir atrodo kad esme suprantu ir zodzius, kazkaip atrodo kad suprantu 4u.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Monikute21 @ 2014 02 11, 15:12)
Ispanu kalbos as tai nemoku, bet telenoveles ziuriu orginalo kalba ir atrodo kad esme suprantu ir  zodzius, kazkaip atrodo kad suprantu  4u.gif  blush2.gif

As taip pat, nepasakyciau, kad moku, bet jau senokai ziuriu telenoveles originalo kalba ir manau, kad suprantu esme ir prasme, zodzius, aisku sakinio pazodziui neisversciau bet esme galiu, kartais MB net verciu jei prie jo ziuriu, kas retai buna, nes telenoveliu ziurejimas kai MB darbe lotuliukas.gif
Atsakyti
http://www.youtube.c...h?v=fakz74F3aw4 Įmetu En otra piel trailerį toms kurios dar gal nematėte.Ir aš pradėjau žiūrėti šią telenovelę.Pagrindiniai aktoriai,turiu omenyje Laura Flores,Jorge Luis Pila,Vanesa Villela,David Chocarro ir Maria Elisa Camargo kolkas išties stulbinantys,veiksmas įtraukia.Taip pat ir toliau žiūriu Cosita Linda,puikus serialas,negaliu atsižiūrėti Į Christian Meier,tos jo veido išraiškos,tokios natūralios,nepaprastos charizmos aktorius.Taip pat labai patinka Pedro Moreno(Olegarijus) ir Carolina Tejera(Tiffany) ypač kai yra kartu,taip juokingai žiūrisi dažniausiai jų scenos.Turbūt vienas iš dalykų kurie mane pritraukia šiame seriale yra kad čia daug kas pateikiama su humoru smile.gif .Dar žiūriu Lo que la vida me robo.Žinoma žavi be galo Angelique Boyer ir Sebastian Rulli,mano akimis žiūrint jie taip tinka vienas kitam,galėtų būti labai graži pora realiame gyvenime.O labiausiai nervina Maria,ją kartais toks jausmas kad savo rankomis pasmaugčiau,nu tokia jau šlykšti kalytė...Taip pat žiūriu La Impostora,bet jau dabar kiek atsilikau,kažkaip ne itin sudomino,tik Christian Bach kaip visada nepakartojama,o visa kita tai kažkaip neįspūdingai,bent man...na žiūrėsiu kaip bus toliau.Toliau Santa Diabla.Va čia tai vakar likau tikrai maloniai nustebinta,nes esu gerokai atsilikusi,žiūriu dabar ten kur Santiagą pagrobė tas mafijozas sudaužė žiauriai ir jį rado kažkokia moterėlė.O vakar įjungiau pažiūrėti kas dabar ten vyksta tai pasirodo Santiagas beprotis blogiukas,o Humberto jau tapo geru ir yra su Santa,nieko nesupratau bet patiko biggrin.gif .Gal jūs kas žiūrite man daugiau galite paaiškinti kaip čia kas?Ir dar žiūriu kai turiu laisvo laiko La mujer perfecta su mano dievinama amžiną atilsį Monica Spear,apie merginą su aspergerio sindromu,išties labai įdomu http://www.youtube.c...3IUvWk3tcCM.Kai matau Monicą,ypač tokią švelnią,mielą,gerą,paprastą...suprantu kad kitos tokios aktorės kuri taip sužavėtų jau tikrai man nebus verysad.gif .O ką jūs dabar žiūrite?išvardinkite visas žiūrimas telenoveles,kas jose jums patinka kas nepatinka,kodėl ziūrite būtent jas thumbup.gif
Atsakyti
Ziuriu tik Santa Diabla, tik kad ka nors tiksliai paaiskint galima bus tik po finalo, nes dabar ten praktiskai visi zudikai ir niekas neaisku. Santiago lyg ir asmenybe susidvejinus. Tai arba Santa liks viena, arba ten koks nors planas, bet kad ir Santiago, ir Humberto zudikai iseina. Pradzioj man sis serialas patiko del intrgigos ir greito veiksmo, tik dabar visai nesamone pasidare. Laukiu finalo ir griebsiu ziuret ka nors kita.
Atsakyti
QUOTE(abiga @ 2014 02 21, 19:26)
Ziuriu tik Santa Diabla, tik kad ka nors tiksliai paaiskint galima bus tik po finalo, nes dabar ten praktiskai visi zudikai ir niekas neaisku. Santiago lyg ir asmenybe susidvejinus. Tai arba Santa liks viena, arba ten koks nors planas, bet kad ir Santiago, ir Humberto zudikai iseina. Pradzioj man sis serialas patiko del intrgigos ir greito veiksmo, tik dabar visai nesamone pasidare. Laukiu finalo ir griebsiu ziuret ka nors kita.

Įdomu labai kaip čia viskas baigsis,aš taip norėčiau kad ji liktų su Humbertu,yra tarp jų chemija...Bet jis dabar jau pasikeitė ar ne?gal gailisi?
Atsakyti
Aš La mujer perfecta ir pradėjau žiūrėt dėl Monicos, nuostabi aktorė man labai truks jos vaidmenų. Serialas taip įtraukė, kad per mėnesį jį visą peržiūrėjau ir sukūriau tris video biggrin.gif

Pagrindinė serialo pora Micaela ir Santiago
https://www.youtube....h?v=q-DPk1N500o

Dar savo aistringumu sužavėjusi Carolina ir Daniel pora
https://www.youtube....h?v=fLkBNeanm7M

Ir gale serialo susikūrusi Lucia ir Nene pora
https://www.youtube....h?v=JXQlZB_dlhk

Linkiu smagaus šio serialo žiūrėjimo. Puikūs aktoriai, o siužetas išties išskirtinis ir įdomus, man labai patiko thumbup.gif

Atsakyti
Isvardinsiu ir as savo ziurimas telenoveles.
1) En otra Piel, siuo metu labiausiai patinkanti telenovele. Kiekvienos serijos laukiu su nekantrumu, kol kas man nepatinka Vanessos Viletos personazas, tas prilipimas prie Gerardo(Jorge Luis Pila), su savo zmona Monica (Laura Flores) praktiskai nelieka nes tuoj Elena (Vileta) ateina ir sutrugdo.
2) Cosita Linda - nuostabi telenovele, niekada ziurint ja neprailgsta serija.
3) La Impostora - gera Telemundo telenovele, nuostabiai vaidina Christian Bach, idomu kuris sunus is 3ju bus Adriano ir Valentinos vaikas ir kaip viskas toliau klostysis. Ar ilgai gyvuos Victoria Sanmarino, ar visgi gris Blanca biggrin.gif Ir kaip Eduardas reaguos suzinojes kad Blanca ji apgaudinejo. Idomo ar Sofia pripazins Mariana kaip mama, ir ka ji dar pridirbs lotuliukas.gif
4) Lo que la vida me robo - zinoma pagrindine pora nuostabi, tik galetu buti ne taip viskas pagal Amor Real biggrin.gif Bet kazkaip pradzioje didesnis azartas buvo o dabar ziuriu tik kad ziureti biggrin.gif Kartais idomiu seriju buna, o kartais vos ne prasukimo reikia. biggrin.gif
5) Santa Diabla, kuo toliau tuo didesne nesamone, jau taip i pabaiga nusivaziavo biggrin.gif Laukiu tik paskutines serijos, ir bus laisva vieta naujam serialui biggrin.gif

Kai buna daugiau laisvo laiko ziuriu Las trampas del deseo, nuostabi, kitokia telenovele. Joje vaidina Marimar Vega.

O as su kitokiu klausimu, kokias naujas telenoveles noretumete pradeti ziureti?
As tai kol kas labiausiai laukiu Reina de Corazones,
Atsakyti
QUOTE(altomas23 @ 2014 02 22, 01:13)
Aš La mujer perfecta ir pradėjau žiūrėt dėl Monicos, nuostabi aktorė man labai truks jos vaidmenų. Serialas taip įtraukė, kad per mėnesį jį visą peržiūrėjau ir sukūriau tris video biggrin.gif

Pagrindinė serialo pora Micaela ir Santiago
https://www.youtube....h?v=q-DPk1N500o

Dar savo aistringumu sužavėjusi Carolina ir Daniel pora
https://www.youtube....h?v=fLkBNeanm7M
Ir gale serialo susikūrusi Lucia ir Nene pora
https://www.youtube....h?v=JXQlZB_dlhk

Linkiu smagaus šio serialo žiūrėjimo. Puikūs aktoriai, o siužetas išties išskirtinis ir įdomus, man labai patiko  thumbup.gif

Nuostabūs video,ačiū kad pasidalinai jais su mumis smile.gif .Kaip gera žinoti kad ir Lietuvoje Monica turi gerbėjų 4u.gif .Būtinai toliau žiūrėsiu šią telenovelę.
Papildyta:
QUOTE(DG* @ 2014 02 22, 08:58)
Isvardinsiu ir as savo ziurimas telenoveles.
1) En otra Piel, siuo metu labiausiai patinkanti telenovele. Kiekvienos serijos laukiu su nekantrumu, kol kas man nepatinka Vanessos Viletos personazas, tas prilipimas prie Gerardo(Jorge Luis Pila), su savo zmona Monica (Laura Flores) praktiskai nelieka nes tuoj Elena (Vileta) ateina ir sutrugdo.
2) Cosita Linda - nuostabi telenovele, niekada ziurint ja neprailgsta serija.
3) La Impostora - gera Telemundo telenovele, nuostabiai vaidina Christian Bach, idomu kuris sunus is 3ju bus Adriano ir Valentinos vaikas ir kaip viskas toliau klostysis. Ar ilgai gyvuos Victoria Sanmarino, ar visgi gris Blanca  biggrin.gif Ir kaip Eduardas reaguos suzinojes kad Blanca ji apgaudinejo. Idomo ar Sofia pripazins Mariana kaip mama, ir ka ji dar pridirbs  lotuliukas.gif
4) Lo que la vida me robo - zinoma pagrindine pora nuostabi, tik galetu buti ne taip viskas pagal Amor Real  biggrin.gif Bet kazkaip pradzioje didesnis azartas buvo o dabar ziuriu tik kad ziureti  biggrin.gif Kartais idomiu seriju buna, o kartais vos ne prasukimo reikia.  biggrin.gif
5) Santa Diabla, kuo toliau tuo didesne nesamone, jau taip i pabaiga nusivaziavo  biggrin.gif Laukiu tik paskutines serijos, ir bus laisva vieta naujam serialui  biggrin.gif

Kai buna daugiau laisvo laiko ziuriu Las trampas del deseo, nuostabi, kitokia telenovele. Joje vaidina Marimar Vega.

O as su kitokiu klausimu, kokias naujas telenoveles noretumete pradeti ziureti?
As tai kol kas labiausiai laukiu Reina de Corazones,

Hmm...Kokias norėčiau pradėti žiūrėti...Jei iš dar nerodomų tai taip pat laukiu Reina de corazones.Jau pasiilgau Eugenio Siller ir šiaip įdomu kaip jie kartu žiūrėsis su Paola Nunez.Pasion Morena kai vaidino man ji labai patiko,bet nesenau žiūrėjau filmą Sin ella su ja,tai negalėjau į ją žiūrėti,erzino personažas,tai nežinau kaip bus čia.O beto juk su šiuo serialu gryžta Catherine Siachoque vien dėl to yra tiesiog būtina jį žiūrėti,ji toookia talentinga.Ir dar labai laukiu Camelia la texana,manau bus įdomi narco telenovelė,Sarą Maldonado labai pamėgau po Auroros,jau taip pat spėjau jos pasiilgti,šaunuoliai Telemundo,parenka puikius aktoriu thumbup.gif
Atsakyti
Naujienom nelabai domejaus, noriu paziuret su Norkys Batista ka nors, passilgau sios aktores. Gal La toda maneras Rosa, kur ji blogiete. Atsiliepimai prasti, Ricardo Alamo nepatinka, bet noriu pati susidaryti nuomone.
Atsakyti
QUOTE(Dorina21 @ 2014 02 22, 14:06)
Nuostabūs video,ačiū kad pasidalinai jais su mumis smile.gif .Kaip gera žinoti kad ir Lietuvoje Monica turi gerbėjų 4u.gif .Būtinai toliau žiūrėsiu šią telenovelę.
Papildyta:

Hmm...Kokias norėčiau pradėti žiūrėti...Jei iš dar nerodomų tai taip pat laukiu Reina de corazones.Jau pasiilgau Eugenio Siller ir šiaip įdomu kaip jie kartu žiūrėsis su Paola Nunez.Pasion Morena kai vaidino man ji labai patiko,bet nesenau žiūrėjau filmą Sin ella su ja,tai negalėjau į ją žiūrėti,erzino personažas,tai nežinau kaip bus čia.O beto juk su šiuo serialu gryžta Catherine Siachoque vien dėl to yra tiesiog būtina jį žiūrėti,ji toookia talentinga.Ir dar labai laukiu Camelia la texana,manau bus įdomi narco telenovelė,Sarą Maldonado labai pamėgau po Auroros,jau taip pat spėjau jos pasiilgti,šaunuoliai Telemundo,parenka puikius aktoriu thumbup.gif

O man pagrindine pora nepatinka nei Siller nei Paola unsure.gif Nors Pasion Morena dar gerai atrode, bet paskutineje telenoveleje Destino tai visai i ja ziuret negalejau, tai telenoveles vos 20seriju iveikiau. lotuliukas.gif
Camelia la Texana, as irgi laukiu, bent pirmos serijos. Man Sara Maldonado irgi labai patinka, po Auroros tai La reina del Sur jos vaidmuo man labai patiko.

O del Norkys Batistos, tai si aktore man patinka, bet kazkaip paskutines jos telenoveles nelimpa, na isskyrus Flor Salvaje biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Dorina21 @ 2014 02 22, 14:06)

Ačiū smile.gif Man ir smagu žinoti, kad tu irgi Monicos gerbėja smile.gif Pamėgau šią aktorę po Flor Salvaje laikų jos vaidyba ir personažai visą laik buvo išskirtiniai ir be galo įdomūs. Visi trys matyti jos vaidmenys buvo toki skirtingi, nors suvaidinti tos pačios aktorės. Ji taip puikiai įsijausdavo į kiekvieną iš jų. Su kiekviena serialo pora ji turėjo puikią chemiją wub.gif Be to kaip po Pasion prohibida ji mano video įkėlė į savo twiterį man tai buvo didžiausias įvertinimas. Po to vis apsilankydavau jos Twitery tai pasirodė labai paprasta, nuoširdi, nepasikėlusi, maloniai bendraujanti su savo gerbėjais heart.gif
Jei nori gali pasižiūrėt dar 2 mano kurtus video su ja.
Amanda ir Pablo - Flor Salvaje
http://www.youtube.c...h?v=jKKtMNA5pe8

Bruno ir Bianca - Pasion Prohibida
http://www.youtube.c...h?v=_Wgt5hkFCpM

Atsakyti
QUOTE(DG* @ 2014 02 22, 15:11)
O man pagrindine pora nepatinka nei Siller nei Paola  unsure.gif Nors Pasion Morena dar gerai atrode, bet paskutineje telenoveleje Destino tai visai i ja ziuret negalejau, tai telenoveles vos 20seriju iveikiau.  lotuliukas.gif
Camelia la Texana, as irgi laukiu, bent pirmos serijos. Man Sara Maldonado irgi labai patinka, po Auroros tai La reina del Sur jos vaidmuo man labai patiko.

O del Norkys Batistos, tai si aktore man patinka, bet kazkaip paskutines jos telenoveles nelimpa, na isskyrus Flor Salvaje  biggrin.gif

O taip Norkys Batista ir man labai labai patinka,būtent Flor Salvaje mano manymu ji labai atsiskleidė kaip aktorė,buvo taip gera į ją žiūrėti ten.Nuostabi moteris,nuostabi aktorė.Ir aš mielai ją vėl pamatyčiau kokioje nors naujoje telenovelėje.
Papildyta:
QUOTE(altomas23 @ 2014 02 22, 17:24)
Ačiū smile.gif Man ir smagu žinoti, kad tu irgi Monicos gerbėja smile.gif Pamėgau šią aktorę po Flor Salvaje laikų jos vaidyba ir personažai visą laik buvo išskirtiniai ir be galo įdomūs. Visi trys matyti jos vaidmenys buvo toki skirtingi, nors suvaidinti tos pačios aktorės. Ji taip puikiai įsijausdavo į kiekvieną iš jų. Su kiekviena serialo pora ji turėjo puikią chemiją wub.gif Be to kaip po Pasion prohibida ji mano video įkėlė į savo twiterį man tai buvo didžiausias įvertinimas. Po to vis apsilankydavau jos Twitery tai pasirodė labai paprasta, nuoširdi, nepasikėlusi, maloniai bendraujanti su savo gerbėjais heart.gif
Jei nori gali pasižiūrėt dar 2 mano kurtus video su ja.
Amanda ir Pablo - Flor Salvaje
http://www.youtube.c...h?v=jKKtMNA5pe8

Bruno ir Bianca - Pasion Prohibida
http://www.youtube.c...h?v=_Wgt5hkFCpM

Ačiū tau smile.gif .Aš taip pat ją pamėgau būtent po Flor Salvaje.Taip pat nuolatos stebėjau ją twiterryje ir ji man pasirodė ne tik nuostabi aktorė,bet ir nuostabi moteris,geras žmogus,nuostabi mama,matėsi kad labai myli savo šalį...plius pagalba žmonėms su negalia.Tikrai galiu pasakyti kad ji mane įkvėpė būti geresniu žmogumi,nes savo pažįstamų rate beveik nematau žmonių kurie būtų nors kiek panašūs,visi galvoja tik apie save...Todėl taip gera buvo atrasti kažką kas yra kitoks,kam rūpi kiti,kam rūpi kažkas daugiau nei tik jis pats.O neketini poto žiūrėti Mi prima Ciela su Monica?
Atsakyti