Įkraunama...
Įkraunama...

Lotynų Amerikos serialai

O man Silvia Navarro tai labaiiiiiiiiiiiii wub.gif Cuando me enamoro išvis nerealiai patiko smile.gif
Atsakyti
Amor bravio trailer su rusiskais titrais. Kazkoks trileris, meiles nematyti.

http://www.youtube.c...layer_embedded#!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lyre: 28 vasario 2012 - 18:30
Šitas serias berods bus pagal "Auksinis narvelis' su E. Gonzalez ir S. Lizaso (aišku, jei per daug nenuklys į lankas adaptuodami), atsimenu, kad neblogas buvo ir labai žiaurus blogietis, o daugiau nekas atminty išliko.

Abismo de pasion tiesą sakant pasižiūriu retai, per daug tų tradicinių nesąmonių, neužkabino, kaip tikėjausi.
Atsakyti
Kas ziurejo iki galo Alguien te mira? Man idomu, kas yra zudykas ten? Be to, del ko zude? Atsakyma uzgeltoninkit, manau nevisi nori zinot 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(BabyGirl @ 2012 02 29, 16:09)
Kas ziurejo iki galo Alguien te mira? Man idomu, kas yra zudykas ten? Be to, del ko zude? Atsakyma uzgeltoninkit, manau nevisi nori zinot  4u.gif

Žiūrėjau 4u.gif žudikas buvo tas Juliánas, žudė nes ten jį ale mama kažkaip auklėjo, gal skriaudė... nu nepamenu,bet jam vaidendavos mama dažnai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(BabyGirl @ 2012 02 29, 16:09)
Kas ziurejo iki galo Alguien te mira? Man idomu, kas yra zudykas ten? Be to, del ko zude? Atsakyma uzgeltoninkit, manau nevisi nori zinot  4u.gif

As pas rusus pabandziau irgi si atsakyma susirast smile.gif gal ir negerai, bet taip nagai niezejo.. tik kazi zinant, ar bebus idomu ziuret, nebebus intrigos, spelioniu, svarstymu..
Atsakyti
QUOTE(lamma @ 2012 02 29, 16:30)
Žiūrėjau 4u.gif žudikas buvo tas Juliánas, žudė nes ten jį ale mama kažkaip auklėjo, gal skriaudė... nu nepamenu,bet jam vaidendavos mama dažnai biggrin.gif

aciu 4u.gif

QUOTE(isdykusS @ 2012 02 29, 16:30)
As pas rusus pabandziau irgi si atsakyma susirast smile.gif gal ir negerai, bet taip nagai niezejo.. tik kazi zinant, ar bebus idomu ziuret, nebebus intrigos, spelioniu, svarstymu..

as jau po antros serijos pradejau itarinet zudyka, ir va, pasitvirtino smile.gif
Atsakyti
Pagaliau [/I]Amor bravio prasideda! Laukiau kada pradės jį rodyti, kažkodėl manau, kad turėtų būti geras serialas. Aktoriai patinka, visai norėčiau, kad Lietuvoje parodytų smile.gif
Atsakyti
Apleidau Abismo de pasion, tai teks vytis, ir ši nauja pasižiūrėt. blush2.gif
Atsakyti
Argi nepanašios ax.gif
user posted image
Atsakyti
O kas ta pirmoji??
Atsakyti
Aš tai pabaigiau Flor salvaje. Buvau labai stipriai nustebinta nesitikėjau tokios pabaigos ohmy.gif
Atsakyti