QUOTE(Dinariuke @ 2012 03 05, 07:05)
Papasakok
Na, kaip minėjo abiga Flor liko viena. Šiaip šis variantas buvo tikėtinas ir man, iki gražių jos vestuvių su Rafaeliu kur abu atrodė be galo laimingi

Tuomet kažkaip kaip ir visuose serialuose tikėjosi tos gražios pabaigos. Net ir kai greitai pasibaigė ta jų vestuvių laimė, nes Abel pagrobė Sarą su mergaitėm, man vistiek atrodė, kad jas išlaisvins ir viskas pasibaigs gerai. Taigi Abel paskambino Rafealiui ir liepė jam su Flor atvažiuoti,nes tik tokiu atveju jis paleis Flor seses ir Sara. Jie atvažiavo, tačiau Abel nusprendė nevykdyt susitarimo Rafaelį norėjo nužudyt, o Flor išsivežti lėktuvu su savim. Tačiau Rafaelį jis tik pašovė, todėl jis atbėgo ir įšoko į dar nepakilusį, bet jau važiuojantį lėktuvą ir paleido Flor, bet pats neišlipo. Lėktuvas pakilo, o Abel nušovė pilotą, kad jie abu nukristų. Kažkaip dar galvojau, kad Rafael išsigelbės, nes pastoviai daug gyvybių jis turėjo

Bet nieko daugiau ir nerodė, tik vėliau pasakė, kad rado lėktuvą, o Rafael ir Abel mirę. Pabaigoj parodė kai Flor su savo ir Rafaelio sūnum po 10 metų atėjo į La 4P, kur viskas jau apleista ir papasakojo sūnui apie kiekvieną merginą, ką ji dabar veikia. Vėliau grįžo į Flor namus Sara iš Ispanijos. Visi sveikinosi ir glėbiasčiavosi. O Flor nuėjo prie savo vestuvių portreto ir apsiverkė. Kažkaip labai graudžiai baigė tai net man ašara išriedėjo.
Čia gali pasižiūrėt patį galą
http://www.youtube.c...feature=related