Įkraunama...
Įkraunama...

Lotynų Amerikos serialai

QUOTE(radera @ 2012 03 04, 21:27)
O kas ta pirmoji??

Jos mama, kuri žuvo. mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(altomas23 @ 2012 03 05, 01:24)
Aš tai pabaigiau Flor salvaje. Buvau labai stipriai nustebinta nesitikėjau tokios pabaigos ohmy.gif

Papasakok bigsmile.gif
Atsakyti
Gal yra kur nors ikelta La casa de al lado rusu kalba? vis ieskau, bet kaip nera taip nera, o taip noriu paziureti, ispaniskai nesuprantu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(radera @ 2012 03 05, 18:01)
Gal yra kur nors ikelta La casa de al lado rusu kalba? vis ieskau, bet kaip nera taip nera, o taip noriu paziureti, ispaniskai nesuprantu blush2.gif

Na manau, kad dar reiks kokį pusmetį o gal ir daugiau palaukti mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
Flo salvaje tai tikėtinas buvo variantas, kad po visų peripetijų liks viena, tik kad į pabaigą viskas ėjosi ta linkme, kad su Rafaeliu liks, todėl ir mane nustebino.

Abismo de pasion man toks absurdiškas, jau seniai nežiūrėjau blush2.gif O kas prodiuseris to naujojo Amor bravo? Neblogas ir į Flor salvaje vietą turėtų išeit telemu do serialas, tik laiko nėra žiūrėt šiuo metu.
Atsakyti
O Amor bravo serijos jau yra? Savaitgali dar neradau unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Dinariuke @ 2012 03 05, 07:05)
Papasakok  bigsmile.gif

Na, kaip minėjo abiga Flor liko viena. Šiaip šis variantas buvo tikėtinas ir man, iki gražių jos vestuvių su Rafaeliu kur abu atrodė be galo laimingi wub.gif Tuomet kažkaip kaip ir visuose serialuose tikėjosi tos gražios pabaigos. Net ir kai greitai pasibaigė ta jų vestuvių laimė, nes Abel pagrobė Sarą su mergaitėm, man vistiek atrodė, kad jas išlaisvins ir viskas pasibaigs gerai. Taigi Abel paskambino Rafealiui ir liepė jam su Flor atvažiuoti,nes tik tokiu atveju jis paleis Flor seses ir Sara. Jie atvažiavo, tačiau Abel nusprendė nevykdyt susitarimo Rafaelį norėjo nužudyt, o Flor išsivežti lėktuvu su savim. Tačiau Rafaelį jis tik pašovė, todėl jis atbėgo ir įšoko į dar nepakilusį, bet jau važiuojantį lėktuvą ir paleido Flor, bet pats neišlipo. Lėktuvas pakilo, o Abel nušovė pilotą, kad jie abu nukristų. Kažkaip dar galvojau, kad Rafael išsigelbės, nes pastoviai daug gyvybių jis turėjo lotuliukas.gif Bet nieko daugiau ir nerodė, tik vėliau pasakė, kad rado lėktuvą, o Rafael ir Abel mirę. Pabaigoj parodė kai Flor su savo ir Rafaelio sūnum po 10 metų atėjo į La 4P, kur viskas jau apleista ir papasakojo sūnui apie kiekvieną merginą, ką ji dabar veikia. Vėliau grįžo į Flor namus Sara iš Ispanijos. Visi sveikinosi ir glėbiasčiavosi. O Flor nuėjo prie savo vestuvių portreto ir apsiverkė. Kažkaip labai graudžiai baigė tai net man ašara išriedėjo.
Čia gali pasižiūrėt patį galą mirksiukas.gif
http://www.youtube.c...feature=related
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo altomas23: 05 kovo 2012 - 22:48
Ką tik pasižiūrėjau 1seriją Amor Bravo, tai nežinau kažkaip neužkabino labai, na dar šia savaitę bandysiu žiūrėt jei ne tai ne, o va Abismo pasion baigiu pasivyt thumbup.gif cool.gif Kažkaip man jis žiūrisi cool.gif
Atsakyti
QUOTE(abiga @ 2012 03 05, 21:56)
Neblogas ir į Flor salvaje vietą turėtų išeit telemundo serialas, tik laiko nėra žiūrėt šiuo metu.

Aha Corazon valiente. Aš tai pažiūrėjau tas pirmas 20 minučių, tai serialas gal visai ir nieko. Kaip kurie aktoriai patiko, o kaip kurie nelabai. O siužetas tai visai įdomus, bus matyt kaip toliau.
Jei kas norit įkeliu nuorodą, kur galit pasižiūrėt pirmas 20 šio serialo minučių. Aišku yra ir youtube, bet čia kai nusistatai HD tai daug kokybiškiau ir geriau žiūris smile.gif
http://msnlatino.tel...fb-815f2a2452d9
Atsakyti
Wikipedioj radau, kad Amor bravio pagal "Svajonių sparnai" statomas, buvo toks su Kate del Castillo, labai gražus, dar labiau suviliojo žiūrėt, ti kkad kol rasiu kada, serijas turbūt pratrins Televisa. Galėtų kaip Telemundo jie savo tinklalapy dėt serijas, nebūtų problemos.
Atsakyti
Corazon Valiente pirmos 20min man labiau patiko nei Amor bravio.
O su žiūrėjimu ir pas mane bus problemų su laikų nuo pirmadienio. Abismo pasion jau pasivyjau thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Lyre @ 2012 02 28, 20:30)
Amor bravio trailer su rusiskais titrais. Kazkoks trileris, meiles nematyti.

http://www.youtube.c...layer_embedded#!

Sudomino wub.gif Aktoriai geri, dauguma mano mėgstamų. Tik kažkaip Silvijai tų garbanėlių trūksta (iš Cuando me enamoro) ;D Galėtų Lietuvoj pradėt rodyt smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ZefyriuX @ 2012 03 09, 22:48)
Sudomino  wub.gif  Aktoriai geri, dauguma mano mėgstamų. Tik kažkaip Silvijai tų garbanėlių trūksta (iš Cuando me enamoro) ;D Galėtų Lietuvoj pradėt rodyt smile.gif

Tris serijas paziurejau, bet man nelabai, o klausykit kodel serijos po 23min tik? g.gif
Atsakyti