Dažnai taip būna, kad pradžioj rodo trumpesnes, nes eterio laiką dalijas su kitu į pabaigą einančiu serialu, greit serijos bus įprasto ilgio. Amor bravio tikėtina, kad pamatysim pas mus kada, su Silvia daugelį serialų rodė. O vat dėl Corazon abejoju, dėl to noriu žiūrėt internetu. gal ir rasi ulaiko, juolab, dabar JAV serialams daugumai pertraukos.
QUOTE(Lyre @ 2012 03 13, 19:22)
Nuolat ziurincios LT televizija, dabar rodomi serialai nesibaigia dar? Laukiu, gal prades rodyt Abismo de pasion ir/arba Amor bravio. Jei bus anonsai, parasykite, prasau. 
Na lyg dar ir nesibaigia nei vienas šiuo metu rodomas serialas. Aš "Amor bravio" laukiu, tikiuosi, kad nupirks.
QUOTE(Lyre @ 2012 03 13, 20:22)
Nuolat ziurincios LT televizija, dabar rodomi serialai nesibaigia dar? Laukiu, gal prades rodyt Abismo de pasion ir/arba Amor bravio. Jei bus anonsai, parasykite, prasau. 
Na, per TV8 "Žiauri meilė" (Perro amor) baiginėjasi (turėtų po kokių pora savaičių pasibaigti), tačiau kol kas nieko nereklamuoja.
QUOTE(daivak30 @ 2012 03 14, 09:18)
Na, per TV8 "Žiauri meilė" (Perro amor) baiginėjasi (turėtų po kokių pora savaičių pasibaigti), tačiau kol kas nieko nereklamuoja.
oo.. galetu ka nors geror i ta vieta idet
QUOTE(isdykusS @ 2012 03 14, 10:25)
Šiandien mačiau reklamą. Nuo kovo 30 d. 19 val rodys seną australų serialą "Visos upės teka". Kažkada seniai žiūrėjau, gal reiks užmesti akį. O Lotynų Amerikos serialų kol kas nesulauksim
QUOTE(daivak30 @ 2012 03 14, 20:18)
Šiandien mačiau reklamą. Nuo kovo 30 d. 19 val rodys seną australų serialą "Visos upės teka". Kažkada seniai žiūrėjau, gal reiks užmesti akį. O Lotynų Amerikos serialų kol kas nesulauksim
uch kaip man jis nepatiko
gal kas žinot kiek bus seriju relaciones peligrosas
QUOTE(jurguulle26 @ 2012 03 21, 17:47)
Teko skaityt kad reitingai zemi tai seriju neturetu but labai daug nebent pageres situacija su reitingais
QUOTE(Monikute21 @ 2012 03 21, 18:50)
Teko skaityt kad reitingai zemi tai seriju neturetu but labai daug nebent pageres situacija su reitingais
siaip savotisko stiliaus serialas man patinka
as pažiūrėjau kelias serijas man patinka kad šiuolaikiškas, nors gumą tempia juodai, na bet bent jau ne toks šlykčiai saldus kaip kiti mexiko muilai
beje koks čia katorius pagrindinį vaidina, nesu jau labai tokiu serialu gerbėja pažiūriu tik pro reta vieną kitą, bet nematytas man įdomu ar jis tikrai toks jaunutis kaip j personažas:)
Pagrindinis aktorius venesuelietis Gabriel Coronel jam 25 metai. Kaip aktorius bent jau telenovelėse pernelyg nepasižymėjęs, vaidino keleta vietinės reikšmės serialuose ir tiek. Šiaip Relaciones Peligrosas neblogas serialas bet jau gumos tempimas tai juodas. Aš tai dabar teikiu pirmenybę Corazon Valiente http://www.youtube.c...h?v=sOm5BgRZbPU Kas nors žiūrit šį serialą?
dekoju už atsakymą
smagu, kad lotynų amerikos serialai pagaliau sušiuolaikiškėjo. dar jei atsikratytų gumos tempimo liuks būtų