Įkraunama...
Įkraunama...

BT matavimas...

QUOTE(Deimante27 @ 2012 02 02, 22:48)
laba vakariuka,kaip laikotes,nesusalot? va pasirodau ir as su savo grafikeliu smile.gif

http://www.talpykla.com/?di=C6KM

dar tik pati pradzia gero ciklo 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Sunflowers @ 2012 02 02, 22:24)
dar tik pati pradzia gero ciklo  4u.gif

aha tai pati pradzia na ziuresim kaip cia bus rolleyes.gif
Atsakyti
user posted image

šiek tiek pakylau,bet čia gali viskas pas mane pasikeisti unsure.gif Noriu paklausti jei pvz ovuliacija įvyko tai tos vaisingos dienos buna porą dienų prieš ovul ir porą po?Galvoju kiek čia dar savo vyrą kankinti tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Birmania @ 2012 02 03, 11:12)
šiek tiek pakylau,bet čia gali viskas pas mane pasikeisti  unsure.gif Noriu paklausti jei pvz ovuliacija įvyko tai tos vaisingos dienos buna porą dienų prieš ovul ir porą po?Galvoju kiek čia dar savo vyrą kankinti  tongue.gif

bet tavo net 12 dienu netiksliai maruota BT g.gif balti burbuliukai is tolo sviecia rolleyes.gif speju ne tuo paciu laiku matuota kaip dazniausiai buna mirksiukas.gif
Atsakyti
mano nuomone pas tave ovuliacijos dar nebuvo Birmania 4u.gif
Atsakyti
Sveikos bye1.gif
gal jus zinot kodel man Babyplan ruzavai rodo 26 CD (15 DPO)? mano ciklas 29 d. g.gif "Настройки " ziurejau, ten raso ciklo trukme 29d.

user posted image

dekui 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ziuokute @ 2012 02 03, 10:18)
bet tavo net 12 dienu netiksliai maruota BT  g.gif balti burbuliukai is tolo sviecia  rolleyes.gif speju ne tuo paciu laiku matuota kaip dazniausiai buna  mirksiukas.gif

žinau aš šitą dalyką unsure.gif šiaip gal vieną dieną buvo netiksliai matuota o tas kitas deinas tiesiog iš nežinojimo ką ir kur ten pažymėti uždėjau varneles tad ten mano žymėjimo klaida.
o jei ovuliacijos dar nebuvo tada reik daug dirbti smile.gif šiaip pilvo apačią šiek tiek buna pamaudžia šian gal jau ateina,kažin kaip kitom būna g.gif
Atsakyti
QUOTE(ahh @ 2012 02 03, 11:22)
Sveikos  bye1.gif
gal jus zinot kodel man Babyplan ruzavai rodo 26 CD (15 DPO)? mano ciklas 29 d.  g.gif "Настройки " ziurejau, ten raso ciklo trukme 29d.

dekui  4u.gif

nes o diena BP mano , kad anksciau ivyko ir po O paskaiciuoja 14dienu, todel anksciau ir rodo mm diena wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Stada: 03 vasario 2012 - 10:34
QUOTE(ahh @ 2012 02 03, 10:22)
Sveikos  bye1.gif
gal jus zinot kodel man Babyplan ruzavai rodo 26 CD (15 DPO)? mano ciklas 29 d.  g.gif "Настройки " ziurejau, ten raso ciklo trukme 29d.
dekui  4u.gif

Gal O buvo anksciau, mm diena zymi bagal DPO, o ne CD. Jeigu anksciau ivyko O, tai ir mm turi but anksciau.
Atsakyti
pas mane visiskai nieko gero , labai laukiu naujo ciklo 4u.gif
user posted image
Atsakyti
o jums kada nors taip buvo, kad O ivyko anksciau ir tada mmm atejo anksciau? As nejauciu jokiu atrejanciu mmm pozymiu ir ciklas visada buvo 29d kaip laikrodukas. o cia 3 dienom anskciau turetu prasidet g.gif
Atsakyti
QUOTE(Sunflowers @ 2012 02 03, 10:40)
pas mane visiskai nieko gero , labai laukiu naujo ciklo  4u.gif
user posted image

nenusimink 4u.gif reiškias nelemta buvo šį mėnesį ax.gif
Atsakyti