Įkraunama...
Įkraunama...

BT matavimas...

paziuresim ka ryt BT rodys, tada ir nusresiu tongue.gif
Atsakyti
man taip nugara maudzia ,atrodo kaip sulauzyta doh.gif
Atsakyti
sveikos, sakykit ar cia tikrai teisingai brezia linja? nes tevu darzelyje nieko nebrezia, taciau ovuliacija skaito viena diena veliau g.gif matuoju pirma karta, todel nepasitikiu savimi lotuliukas.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Detra: 01 vasario 2012 - 19:16
Sveikos,prisiduodu ir aš su savo grafikėliu,tik neaiškumų turiu gal jūs pamačiusios ką nors pakomentuosite,nesuprantu kodėl ta temperatūros kreivė yra tokia kreiva nuėmiau visas varnytes bet ji nesikeičia ir kada jau čia šviečia ta ovuliacija g.gif user posted image
Atsakyti
QUOTE(Birmania @ 2012 02 01, 19:53)
Sveikos,prisiduodu ir aš su savo grafikėliu,tik neaiškumų turiu gal jūs pamačiusios ką nors pakomentuosite,nesuprantu kodėl ta temperatūros kreivė yra tokia kreiva nuėmiau visas varnytes bet ji nesikeičia ir kada jau čia šviečia ta ovuliacija  g.gif

Kaip suprast kreiva? g.gif O temp. matavai tuo paciu metu? nes visur tusciaviduriai rutuliukai... Siaip sakyciau 13d. O smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Birmania @ 2012 02 01, 21:53)
Sveikos,prisiduodu ir aš su savo grafikėliu,tik neaiškumų turiu gal jūs pamačiusios ką nors pakomentuosite,nesuprantu kodėl ta temperatūros kreivė yra tokia kreiva nuėmiau visas varnytes bet ji nesikeičia ir kada jau čia šviečia ta ovuliacija  g.gif user posted image

ir as manau kad 13cd buvo O
Atsakyti
QUOTE(Forinta @ 2012 02 01, 20:59)
Kaip suprast kreiva? g.gif O temp. matavai tuo paciu metu? nes visur tusciaviduriai rutuliukai... Siaip sakyciau 13d. O smile.gif

na jeigu jau jūs sakote kad kreivė gera tada reiškias viskas gerai man tik pasivaideno bigsmile.gif O man nereikia tame grafikelyje pazymeti varnyte prie ovuliacija po UZI ?
Atsakyti
QUOTE(Birmania @ 2012 02 01, 23:15)
na jeigu jau jūs sakote kad kreivė gera tada reiškias viskas gerai man tik pasivaideno  bigsmile.gif O man nereikia tame grafikelyje pazymeti varnyte prie ovuliacija po UZI ?

tau paciai nereik zymeti programa pati nubres ovuliacijos linija
Atsakyti
QUOTE(Detra @ 2012 02 01, 20:12)
sveikos, sakykit ar cia tikrai teisingai brezia linja? nes tevu darzelyje nieko nebrezia, taciau ovuliacija skaito viena diena veliau g.gif matuoju pirma karta, todel nepasitikiu savimi  lotuliukas.gif
user posted image

13CD nuomkit varnike prie Овуляция по УЗИ, programa pati nube O linija kai reikes mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Stada: 01 vasario 2012 - 22:52
susinervinau juodai,nes nesuprantu kas čia pas mane dedasi verysad.gif tempa vėl nukrito tai gal dar nebuvo ovuliacijos unsure.gif

user posted image

šiap šianakt blogai miegojau buvau prabudusi gal gali tai įtakoti temperatūros kaitą g.gif

Stada kaip raikalai pas tave 4u.gif gal jau galima sveikinti ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Birmania: 02 vasario 2012 - 08:04
labas rytas ,pasirodau smile.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif

QUOTE(Detra @ 2012 02 01, 19:12)
sveikos, sakykit ar cia tikrai teisingai brezia linja? nes tevu darzelyje nieko nebrezia, taciau ovuliacija skaito viena diena veliau g.gif matuoju pirma karta, todel nepasitikiu savimi  lotuliukas.gif
user posted image

Aš sutikčiau su 14 CD , kad jums buvo O g.gif

QUOTE(Birmania @ 2012 02 01, 19:53)
Sveikos,prisiduodu ir aš su savo grafikėliu,tik neaiškumų turiu gal jūs pamačiusios ką nors pakomentuosite,nesuprantu kodėl ta temperatūros kreivė yra tokia kreiva nuėmiau visas varnytes bet ji nesikeičia ir kada jau čia šviečia ta ovuliacija  g.gif user posted image

Sudėtinga ką nors pakomentuoti, kai BT pastoviai vis kitu laiku matuota, bet O aš čia nematau dar schmoll.gif
Atsakyti