paziuresim ka ryt BT rodys, tada ir nusresiu

man taip nugara maudzia ,atrodo kaip sulauzyta

Sveikos,prisiduodu ir aš su savo grafikėliu,tik neaiškumų turiu gal jūs pamačiusios ką nors pakomentuosite,nesuprantu kodėl ta temperatūros kreivė yra tokia kreiva nuėmiau visas varnytes bet ji nesikeičia ir kada jau čia šviečia ta ovuliacija

QUOTE(Birmania @ 2012 02 01, 19:53)
Sveikos,prisiduodu ir aš su savo grafikėliu,tik neaiškumų turiu gal jūs pamačiusios ką nors pakomentuosite,nesuprantu kodėl ta temperatūros kreivė yra tokia kreiva nuėmiau visas varnytes bet ji nesikeičia ir kada jau čia šviečia ta ovuliacija

Kaip suprast kreiva?

QUOTE(Birmania @ 2012 02 01, 21:53)

ir as manau kad 13cd buvo O
QUOTE(Forinta @ 2012 02 01, 20:59)
Kaip suprast kreiva?
O temp. matavai tuo paciu metu? nes visur tusciaviduriai rutuliukai... Siaip sakyciau 13d. O 

na jeigu jau jūs sakote kad kreivė gera tada reiškias viskas gerai man tik pasivaideno

QUOTE(Birmania @ 2012 02 01, 23:15)
na jeigu jau jūs sakote kad kreivė gera tada reiškias viskas gerai man tik pasivaideno
O man nereikia tame grafikelyje pazymeti varnyte prie ovuliacija po UZI ?

tau paciai nereik zymeti programa pati nubres ovuliacijos linija
susinervinau juodai,nes nesuprantu kas čia pas mane dedasi
tempa vėl nukrito tai gal dar nebuvo ovuliacijos

šiap šianakt blogai miegojau buvau prabudusi gal gali tai įtakoti temperatūros kaitą
Stada kaip raikalai pas tave
gal jau galima sveikinti

šiap šianakt blogai miegojau buvau prabudusi gal gali tai įtakoti temperatūros kaitą

Stada kaip raikalai pas tave

labas rytas ,pasirodau

Labas rytas
Aš sutikčiau su 14 CD , kad jums buvo O
Sudėtinga ką nors pakomentuoti, kai BT pastoviai vis kitu laiku matuota, bet O aš čia nematau dar

QUOTE(Detra @ 2012 02 01, 19:12)
sveikos, sakykit ar cia tikrai teisingai brezia linja? nes tevu darzelyje nieko nebrezia, taciau ovuliacija skaito viena diena veliau
matuoju pirma karta, todel nepasitikiu savimi

Aš sutikčiau su 14 CD , kad jums buvo O

QUOTE(Birmania @ 2012 02 01, 19:53)

Sudėtinga ką nors pakomentuoti, kai BT pastoviai vis kitu laiku matuota, bet O aš čia nematau dar