Įkraunama...
Įkraunama...

BT matavimas...

QUOTE(Frenke @ 2012 02 26, 12:23)
tai tikrai laikas butu pasidaryti NT mirksiukas.gif

Planuoju darytis po savaitgalio smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Gule @ 2012 02 26, 13:03)
Planuoju darytis po savaitgalio  smile.gif

Sėkmės, Gule! Penkios dienos - jau rimta!

O mane FF nervina: perkėlė gražią ovuliacijos liniją iš 19 ciklo dienos į 21-ą. g.gif Kadangi mano temperatūros visuomet banguotos (nu nemoku aš miegoti kasnakt vienodai), ir kadangi šis ciklas pasižymi ypatingais svyravimais, esu daugiau mažiau įsitikinusi, kad ovuliacija įvyko tikrai ne vėliau kaip 19 d. schmoll.gif Bet, kadangi gydausi grybelį žvakutėmis - jokių vaisingumo išskyrų, žinoma, nebuvo, ir man belieka tik vėl nervuotis ir spėlioti, ar aš ovuliavau apskritai, ar šitas grafikas mane tik mulkina verysad.gif

http://www.fertility...com/home/3909ee
Atsakyti
QUOTE(Gule @ 2012 02 26, 11:02)
Dėkui smile.gif
Šiandien 5 diena kaip nėra mėnesinių, nors iki šiol per pastaruosius 12 mėnesių būdavo reguliarios +/- 1 diena. Šiaip BT pastoviai jau nebematuoju. Įdomumo dėlei, per šias vėluojančias dienas matuoju, tai vis 37 laikosi.

O NT daryti nebandet?
Nu ir kantrybe smile.gif as vos sulaukiu 10 DPO ir testa jau darau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Duniu @ 2012 02 26, 13:30)
O NT daryti nebandet?
Nu ir kantrybe smile.gif as vos sulaukiu 10 DPO ir testa jau darau biggrin.gif

Per metus laiko gandrų gaudymo kantresnė pasidariau smile.gif Kažkaip, baisoka pamatyti neigiamą. Be to, ir NT nėra užsilikusių namie smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Gule @ 2012 02 26, 13:21)
Per metus laiko gandrų gaudymo kantresnė pasidariau smile.gif Kažkaip, baisoka pamatyti neigiamą. Be to, ir NT nėra užsilikusių namie smile.gif

na jei tiek laiko planuojate ir pirma karta tiek dienu veluoja siaip reguliarios mm, manau jus ir pati jau zinote atsakyma, todel ir nedarote NT... tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Frenke @ 2012 02 26, 14:27)
na jei tiek laiko planuojate ir pirma karta tiek dienu veluoja siaip reguliarios mm, manau jus ir pati jau zinote atsakyma, todel ir nedarote NT...  tongue.gif

Oi, kaip noriu teigiamo rezultato. Be to šiąnakt sapnavau keistą sapną: nusiimu liemenuką ir pamatau vieną spenelį apibėgusį gana gausiai pienu. Ir kitas šios nakties sapno epizodas, kad aš jau laukiuosi. Dar preiš kelias naktis sapnavau, kad turiu mergytę (pastarąjį sapnavau jau ne kartą). Manau, kad ir šiandien dienų nesulauksiu, nes BT buvo 37. Paprastai, man nukrisdavo iki 36.
Atsakyti
Sveikos mergaites 4u.gif

Mano mmm siandien dar neatejo...
Tik kad isskyru baltu ir skaidriu visokiu yra, ir ganetinai daug, vienu tarpu begau i WC nes galvojau mmm atejo, o ten ziuriu skaidrios ir kaip vandenukas... Gal kuri galite pakomentuoti kuri daugiau suprantate? g.gif
Atsakyti
QUOTE(loretam @ 2012 02 26, 21:24)
Sveikos mergaites  4u.gif

Mano mmm siandien dar neatejo...
Tik kad isskyru baltu ir skaidriu visokiu yra, ir ganetinai daug, vienu tarpu begau i WC nes galvojau mmm atejo, o ten ziuriu skaidrios ir kaip vandenukas... Gal kuri galite pakomentuoti kuri daugiau suprantate?  g.gif

Man vėluoja 5 diena. Išskyrų irgi visokių. Vakar nubėgo šilta srovelė, lėkiau žiūrėt, gal mėnesinės apsireiškė, bet tai buvo tik vandeningų išskyrų balutė. Man keista tai, kad aš jau kelinta diena drėgnumą jaučiu.
Atsakyti
Man taip buvo nestumo metu smile.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Gule @ 2012 02 26, 22:20)
Man vėluoja 5 diena. Išskyrų irgi visokių. Vakar nubėgo šilta srovelė, lėkiau žiūrėt, gal mėnesinės apsireiškė, bet tai buvo tik vandeningų išskyrų balutė. Man keista tai, kad aš jau kelinta diena drėgnumą jaučiu.

as va tris dienas jauciau gausias kremines isskyras, o siandien i vakara pastebejau, kad slapiuoti triusikeliai pradejo..... kaklelis zemai, kietas..... mirksiukas.gif
Atsakyti
taip taip, man irgi tiap kaip nubega tai srovele g.gif
ryt ryte varau priduot kraujuka, nes kiek dariausi NT visi I doh.gif
tikiuosi busiu is tu laiminguju, kurios pastoja o NT nerodo drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(loretam @ 2012 02 26, 22:56)
taip taip, man irgi tiap kaip nubega tai srovele  g.gif
ryt ryte varau priduot kraujuka, nes kiek dariausi NT visi I  doh.gif 
tikiuosi busiu is tu laiminguju, kurios pastoja o NT nerodo  drinks_cheers.gif

o BT ka rodo? mirksiukas.gif
Atsakyti