Įkraunama...
Įkraunama...

BT matavimas...

QUOTE(loretam @ 2012 02 27, 12:19)
ten ten, begu paskambinsiu  lotuliukas.gif

yuohoooo 11.66  thumbup.gif  net neklausiau matavimo veinetu bet koks skirtumas  drinks_cheers.gif

sakyciau mazokas skaiciukas g.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramce @ 2012 02 27, 13:25)
sakyciau mazokas skaiciukas  g.gif

va va as kaip pasiskaiciau irgi supratau kad mazokas doh.gif
Atsakyti
QUOTE(loretam @ 2012 02 27, 12:28)
va va as kaip pasiskaiciau irgi supratau kad mazokas  doh.gif

16 dpo skaiciukas tikrai didesnis turetu buti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(loretam @ 2012 02 27, 13:28)
va va as kaip pasiskaiciau irgi supratau kad mazokas  doh.gif

Per mažai, greičiausiai bus biocheminis nėštumas, o prieš tai NT darėt? rodė ką nors? Galėjo ovuliacija būti vėliau nei pati galvojat?
Atsakyti
QUOTE(loretam @ 2012 02 27, 13:19)
yuohoooo 11.66  thumbup.gif  net neklausiau matavimo veinetu bet koks skirtumas  drinks_cheers.gif

bet dabar paskaiciau kad nestumas yra nuo 25....

Via Medicoj iki 5 nesiskaito kaip nescia, o cia jau kazkas vyksta, linkiu kad tikviskas butu gerai blush2.gif

QUOTE(Ramce @ 2012 02 27, 13:25)
sakyciau mazokas skaiciukas  g.gif

skaiciukai kaip 16DPo tai labai mazoki, pas mane 16DPO buvo 73HCG, na reikia tiketis gal tik veliau O buvo nei FF brezia..... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Majaj @ 2012 02 27, 13:30)
Per mažai, greičiausiai bus biocheminis nėštumas, o prieš tai NT darėt? rodė ką nors? Galėjo ovuliacija būti vėliau nei pati galvojat?

kiek NT dariausi visi schmoll.gif tik I
O del ovuliacijos galejo truputuka veliau buti, bet tikrai negaliu tiap pasakyti, nes as neesu is tu kad jausciau kada O ateina.... blush2.gif

jetaus kaip anksti apsidziaugiau doh.gif doh.gif doh.gif

Atsakyti
QUOTE(loretam @ 2012 02 27, 13:35)
kiek NT dariausi visi  schmoll.gif  tik I
O del ovuliacijos galejo truputuka veliau buti, bet tikrai negaliu tiap pasakyti, nes as neesu is tu kad jausciau kada O ateina....  blush2.gif

jetaus kaip anksti apsidziaugiau  doh.gif  doh.gif  doh.gif

Man buvo taip, kad apie 9-10 DPO NT rodė vaiduoklius, po 3 dienų - NT vos įžiūrimas, 17 DPO mm parėjo. Nesenei buvau vaisingumo klinikoj pasikonsultuoti, tai ginė pasakė - tai biocheminis nėštumas - su tuščia puslyte viduje, arba šeip labai anksti pradėjo nebesidalinti ląstelės, ir net nelaikoma nėštumu tai. Dėl to vadinama biocheminiu nėštumu.
Atsakyti
QUOTE(Majaj @ 2012 02 27, 13:40)
Man buvo taip, kad apie 9-10 DPO NT rodė vaiduoklius, po 3 dienų - NT vos įžiūrimas, 17 DPO mm parėjo. Nesenei buvau vaisingumo klinikoj pasikonsultuoti, tai ginė pasakė - tai biocheminis nėštumas - su tuščia puslyte viduje, arba šeip labai anksti pradėjo nebesidalinti ląstelės, ir net nelaikoma nėštumu tai. Dėl to vadinama biocheminiu nėštumu.

4u.gif doh.gif doh.gif doh.gif
vat prisigalvojau, apsidziaugiau ir rami dabar sedziu doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo loretam: 27 vasario 2012 - 12:46
siulyciau ryt arba poryt pakartot HCG. del visa ko 4u.gif
Atsakyti
Sveikos, mergaitės,
Įsirašiau į jūsų būrį, bet visai nebendrauju blush2.gif
Seku kaip jums sekasi blush2.gif Nes naudojuosi ne savo kompu tai tik trumpam išeina prisijungti verysad.gif
Pas mane kol kas jokių žinių, tik džiaugiuosi, kad ne man vienai tokia žema tempa laikosi ciklo pradžioje , o ir antroje į normas neįeina...
Loretam, nenusimink, gal dar viskas bus gerai 4u.gif
Atsakyti
Mergaites. labai issipletet ne BT temute mirksiukas.gif tam yra plepesiu temeles.

Na o as jum atnesu virusiuku 2.gif 2.gif 2.gif 2.gif 2.gif kolkas augam gerai, negaluoja, bet vadinasi maziukas auga wub.gif BT nebematuoju, nors termometras vis dar prie manes blush2.gif
Atsakyti
lorettam,nenusimink gal dar neviskas prarasta ryt paziurek ka bt rodo ir kaip mergaites siule pakartok po keliu dienu hcg tyrimuka,kad butu ramiau smile.gif
Atsakyti