Įkraunama...
Įkraunama...

BT matavimas...

QUOTE(loretam @ 2012 02 29, 11:20)
na brangiosios, mano hCG 45.27 smile.gif uzvakar buvo 11.66  thumbup.gif  matyt mano O buvo veliau nei breze FF, arba implantacija ivyko veliau  bigsmile.gif

aciu labai jum uz kompantija, labai smagu pas jus buvo pavieseti, iskeliauju pas  nestuke.gif
Sekes jums visom!!!!!
Laiksiu uz visas kumstukus kad greiciau prisijungumete  nestuke.gif

Neblogai dideja bigsmile.gif gal ne vienas? g.gif rolleyes.gif

Nepamirsk visurisuku paskleist mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(loretam @ 2012 02 29, 11:20)
na brangiosios, mano hCG 45.27 smile.gif uzvakar buvo 11.66  thumbup.gif  matyt mano O buvo veliau nei breze FF, arba implantacija ivyko veliau  bigsmile.gif

aciu labai jum uz kompantija, labai smagu pas jus buvo pavieseti, iskeliauju pas  nestuke.gif
Sekes jums visom!!!!!

na tikrai Tu retas egzempliorius biggrin.gif imesk mums dar karta savo grafikeli. arba O, arba implantacija buvo tikrai daug veliau. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Miaffa @ 2012 02 29, 11:20)
Labas rytas  4u.gif
Tik pirma cikla pradejau matuoti BT  blush2.gif  bet jau kazkas man keisto gaunasi. Perziurejau jusu grafikus, ir panasumu neradau. Matuot pradejau pirma diena po mm. ir is kart temp 36.9, per kelias dienas paaugo iki 37.4, o sian 37.2... Ar normalu kad ji tokia auksta pradzioj ciklo?  g.gif

Pabandyk matuoti ilgiau. Gali būti, kad tavo pastovi temperatūra aukštesnė, o gal apsirgai kuo nežymiai. Visko gali būti, ilgiau pamatavusi - geriau matysi. BT veikia labai daug veiksnių, ne vien hormonai.
Atsakyti
Mano grafikelis

user posted image

ir kas geriausiai, tai kad tikrai nesitikejau su tokiais ND si men uzkibt drinks_cheers.gif
bet matyt musu 2.gif patys renkasi kada atkeliauti thumbup.gif

Kas del mano O matyt ji tikrai buvo veliau! O siaip man jau pries savaite ir prasidejo krutu skausmai, sunkumas kazkoks, nevirskinimas, tik kadangi labai laukiau nestuke.gif tai galvojau kad "isivaizudoju" doh.gif bet pasirodo nea 4u.gif

Kufu,
manau kad vienas, tik kadangi veliau implantavosi gal uz tai taip ir dideja smile.gif juk turi dvigubintis kas 2 ar 3 dienos 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(loretam @ 2012 02 29, 12:20)

Sekes jums visom!!!!!

Jėga thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vylabusle: 29 vasario 2012 - 11:34
QUOTE(vylabusle @ 2012 02 29, 12:32)

thumbup.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
nesigauna grafikelio ikelt
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo olinka: 29 vasario 2012 - 11:53
QUOTE(olinka @ 2012 02 29, 11:49)
nesigauna grafikelio ikelt

issisaugok grafikeli pas save kompiuteryje>atsidaryk www.radikal.ru> ten virsuje paspausk "pasirinkti" foto> ikelk foto ir spausk "zagruzit", o tadum 2. url nukopink ir iklijuok cia atsakydama i foruma smile.gif
Atsakyti
QUOTE(erdeige:) @ 2012 02 29, 09:08)
Sveika, as ir siulyciau suvesti temperatura i fertilityfriend.com arba tevu-darzelis.lt (raudonasis kalendorius). nes dbr neaisku, ar tempa surasei nuo ciklo pradzios, ar vidurio..

niu ka, manasis grafikelis jau eina zemyn.. teks laukt kito ciklo  mirksiukas.gif
Papildyta:

Sveika, neatidaro grafikelio, login'o praso.

As BT matuoti pradejau tik tada kaip labai jau man veluoti pradejo mano mm,tai tik nuo vasario 14d blush2.gif bet esu matavusi ir anksciau,tai antrojoj ciklo bupei ji budavo ne tokia auksta kaip dabar. Pasidariau grafikeli,ziuresim ka jis man dar parodys. Nes pati nieko nesuprantu ir esu labai del to pikta verysad.gif jei dar sia savaite nesprogsiu eisiu pas daktarus g.gif
Atsakyti
QUOTE(liudnaipasimetusi @ 2012 02 29, 14:24)
As BT matuoti pradejau tik tada kaip labai jau man veluoti pradejo mano mm,tai tik nuo vasario 14d blush2.gif  bet esu matavusi ir anksciau,tai antrojoj ciklo bupei ji budavo ne tokia auksta kaip dabar. Pasidariau grafikeli,ziuresim ka jis man dar parodys. Nes pati nieko nesuprantu ir esu labai del to pikta  verysad.gif  jei dar sia savaite nesprogsiu eisiu pas daktarus g.gif

tai tuomet sakyciau tikrai pakankamai auksta laikosi. ir jau pakankamai mmm veluoja g.gif sakyciau, ar tik nereiks sveikinti wub.gif galetum imesti grafikeli, nors aisku, ne kas, jei iki mmm informacijos nera..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo erdeige:): 29 vasario 2012 - 14:31
QUOTE(erdeige:) @ 2012 02 29, 14:30)
tai tuomet sakyciau tikrai pakankamai auksta laikosi. ir jau pakankamai mmm veluoja  g.gif sakyciau, ar tik nereiks sveikinti  wub.gif galetum imesti grafikeli, nors aisku, ne kas, jei iki mmm informacijos nera..

nu pasidariau as ta grafikeli,bet man kzko jo dar normaliai nerodo,nes dariausi per Tevu darzelis. nes pats grafikas sio men. dar neatsirado
Atsakyti
QUOTE(liudnaipasimetusi @ 2012 02 29, 15:26)
nu pasidariau as ta grafikeli,bet man kzko jo dar normaliai nerodo,nes dariausi per Tevu darzelis. nes pats grafikas sio men. dar neatsirado

kai suvedei i kalendoriu temperatura, spaudi "Grafikas" ir nerodo? unsure.gif

siaip gal blogai parekomendavau, bet pati nzn kaip is Darzelio ta grafikeli reiktu issisaugot, fertilityfriend tiesiog spaudi ant jo ir issisaugai kompe.. o darzely taip neleidzia.. g.gif gal kas zino? rolleyes.gif
Atsakyti