Įkraunama...
Įkraunama...

BT matavimas...

QUOTE(liudnaipasimetusi @ 2012 02 29, 15:26)
nu pasidariau as ta grafikeli,bet man kzko jo dar normaliai nerodo,nes dariausi per Tevu darzelis. nes pats grafikas sio men. dar neatsirado

o pazymejai paskutines mm? nes jei nepazymi, grafikelio nerodo.
Atsakyti
QUOTE(vanesa9 @ 2012 02 29, 17:22)
o pazymejai paskutines mm? nes jei nepazymi, grafikelio nerodo.

Pazymejau,tai va kad jos man buvo tik gruodzio paskutinem dienom ir sausio pirmom,tai man ir tiek rodo tuscia grafikeli nuo gruodzio pabaigos iki sausio pabaigos,o vasario men taip ir nerodo kur BT visa pazymejau g.gif nieko nesuprantu....
Atsakyti
Ką manote? Kada gi ovuliacija buvo?

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo olinka: 29 vasario 2012 - 18:25
QUOTE(liudnaipasimetusi @ 2012 02 29, 18:18)
Pazymejau,tai va kad jos man buvo tik gruodzio paskutinem dienom ir sausio pirmom,tai man ir tiek rodo tuscia grafikeli nuo gruodzio pabaigos iki sausio pabaigos,o vasario men taip ir nerodo kur BT visa pazymejau  g.gif  nieko nesuprantu....

Va kaip man rodo...
http://www.tevu-darz...endorius/#chart
Atsakyti
QUOTE(liudnaipasimetusi @ 2012 02 29, 19:25)

Pabandyk www.fertilityfriend.com

Tačiau su toookiu mėnesinių vėlavimu aš būtinai daryčausi testą ir lėkčiau pas gydytoją, jeigu jis būtų neigiamas.
Atsakyti
QUOTE(vylabusle @ 2012 02 29, 18:30)
Pabandyk www.fertilityfriend.com

Tačiau su toookiu mėnesinių vėlavimu aš būtinai daryčausi testą ir lėkčiau pas gydytoją, jeigu jis būtų neigiamas.

Nu as vis dar laukiu,galvoju gal dar sprogsiu su savo tom nelemtom mm,nes man anksciau ir labai buvo nereguliaros,bet po vaistuku buvo viskas labai grazei susitvarkia. O as tai jau turbut galeciau pakliuti i rekortu knyga,kaip daugiausei sugadinusi NT ax.gif
Atsakyti
QUOTE(liudnaipasimetusi @ 2012 02 29, 18:43)
Nu as vis dar laukiu,galvoju gal dar sprogsiu su savo tom nelemtom mm,nes man anksciau ir labai buvo nereguliaros,bet po vaistuku buvo viskas labai grazei susitvarkia. O as tai jau turbut galeciau pakliuti i rekortu knyga,kaip daugiausei sugadinusi NT  ax.gif

Nu va pasidariau as cia grafikeli,bet man kazko neiseina jo issaugoti,nes raso kad Windows negali atidaryti is cia www.fertilityfriend.com. Nesuprantu...
http://www.fertilityfriend.com/ttc/
tai gal kas galit per nuoruoda pabandyt ten pas mane paziuret,gal padesit kazka. Prasau...
Atsakyti
QUOTE(liudnaipasimetusi @ 2012 02 29, 20:18)
Nu va pasidariau as cia grafikeli,bet man kazko neiseina jo issaugoti,nes raso kad Windows negali atidaryti is cia www.fertilityfriend.com. Nesuprantu...
http://www.fertilityfriend.com/ttc/
tai gal kas galit per nuoruoda pabandyt ten pas mane paziuret,gal padesit kazka. Prasau...

Neatidaro tavo grafiko, praso login, matyt kazka ne taip nukopinai. As tai parsisiuntus pakeisdavau formata failo, man irgi neatidarydavo, tai per paint programa atsidarai ir issaugai kaip paveiksliuka smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Forinta @ 2012 02 29, 20:34)
Neatidaro tavo grafiko, praso login, matyt kazka ne taip nukopinai. As tai parsisiuntus pakeisdavau formata failo, man irgi neatidarydavo, tai per paint programa atsidarai ir issaugai kaip paveiksliuka smile.gif

Username: LIUDNAINUSIVYLUSI
Password: 2585X
Va cia mano Login'as jei nesunku paziurekit,nes as pati tikrai nieko nesuprantu doh.gif verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(liudnaipasimetusi @ 2012 02 29, 20:42)
Username: LIUDNAINUSIVYLUSI
Password: 2585X
Va cia mano Login'as jei nesunku paziurekit,nes as pati tikrai nieko nesuprantu  doh.gif  verysad.gif

Nepazymejote kada buvo paskutines mm, todel ir rodo tik tai ka suvedet mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Forinta @ 2012 02 29, 21:18)
Nepazymejote kada buvo paskutines mm, todel ir rodo tik tai ka suvedet  mirksiukas.gif

As pazymejau,bet mano paskutines mm buvo gruodzio paskutinem dienom,o BT pradejau matuotis tik po kurio laiko kaip labai man veluot prdejo,nuo asario 14d. o iki siandien vis dar mm nesulaukiu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(liudnaipasimetusi @ 2012 02 29, 22:38)
As pazymejau,bet mano paskutines mm buvo gruodzio paskutinem dienom,o BT pradejau matuotis tik po kurio laiko kaip labai man veluot prdejo,nuo asario 14d. o iki siandien vis dar mm nesulaukiu doh.gif

Jeigu nėštumo testas neigiamas, su tokiu mėnesinių vėlavimu ne grafikus paišytis, o tirtis reikėtų... g.gif liudnairpasimetusi, neišeis dabar grafiko nusipaišyti, nuo ciklo pradžios reikėtų - tada gal kas ir matytųsi iš tos BT... O dabar, jeigu testas neigiamas, matosi tik tiek, kad ciklas tikrai nestabilus. Jeigu gydymas jau buvo padėjęs - reikėtų tęsti, kitaip nepastosite, ir tiek. Labai viliuosi, kad aš klystu, bet atrodo, jog yra priežasčių sunerimti ir pasirūpinti savo sveikata.

Ir dar: nėštumo metu BT dažniausiai pakyla iki 37 ir daugiau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vylabusle: 29 vasario 2012 - 23:22