Įkraunama...
Įkraunama...

BIOK kosmetika

kaip jauciates siandiena?

Atsakyti
QUOTE(Laura81r @ 2013 02 16, 23:43)
merginos,HELP!!!!SOS!!!!! pasitepiau sildomuoju anticeliulitiniu kremu,nezinau kas darosi,begioju po visa nama,is pirmo auksto i antra,kelniu net negaliu uzsideti  doh.gif  lotuliukas.gif  cia ne sildo,bet degina!!!!ar jums irgi taip buvo?neiskenciau,nusiploviau viska,bet vistiek degina nerealiai  lotuliukas.gif  jauciu,rytoj atsikelsiu be gramo celiulito  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  nusiprausiau rankas su muilu,bet vistiek rankos irgi dega...dar ir veida tepiausiu su savo kremu ir paakius,paakiai irgi DEGA!net ir nusiprausus su muilu  doh.gif  ir po dusu ne taip "smagu"buvo praustis,atrodo saules nudegimas palyginus niekis,su siuo kremu  doh.gif  ar jums irgi taip sis kremas veikia????

nezinojau kad Biok turi anticeliulitini krema unsure.gif teisingiau nelabai ir domejausi,apziurejau savo kosmetikos spintele tai ten pasirodo turiu zymiai daugiau BIOK produkcijos,akiu valikli,pieneli,prausikli,tonika net ir dantu pasta,tiesiog kai renkuosi produkta nelabai kreipiu demesi i gamintoja,o perskaitau visu lentynoje sustatytu prekiu ingriedientus,tada issirenku geriausia sudeti ir perku
Atsakyti
Prisiskaicius geru atsiliepimu nusipirkau spanguolini kremuka wub.gif man asmeniskai tai geriausias is visu Biok ranku kremu, labai gerai pamaitina odele, tikrai nepavadinciau skystu, o jau kvapas bigsmile.gif bigsmile.gif wub.gif galetu buti toks visam kunui, pirrrkciau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Magas @ 2013 02 17, 11:58)
kaip jauciates siandiena?

na,ryte tai kai kur oda buvo tokia kaip "apskusta" lotuliukas.gif ir vietomis,atrodo,dar kaito.nesupratau,kodel man toks poveikis astrus buvo.as dar kaip priklauso,su tuo antgaliu ale masazui patryniau bigsmile.gif dabar bijosiu as ji vel tepti.na,gal po kokiu keliu dienu vel bandysiu,tik jau tuo tipo antgaliu tai tikrai netrinsiu,gal tik rankom bandysiu imasazuot g.gif
Atsakyti
o gal jus jautri kuriai nors is sudedamuju daliu g.gif
Atsakyti
QUOTE(Laura81r @ 2013 02 16, 23:43)
merginos,HELP!!!!SOS!!!!! pasitepiau sildomuoju anticeliulitiniu kremu,nezinau kas darosi,begioju po visa nama,is pirmo auksto i antra,kelniu net negaliu uzsideti  doh.gif  lotuliukas.gif  cia ne sildo,bet degina!!!!ar jums irgi taip buvo?neiskenciau,nusiploviau viska,bet vistiek degina nerealiai  lotuliukas.gif  jauciu,rytoj atsikelsiu be gramo celiulito  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  nusiprausiau rankas su muilu,bet vistiek rankos irgi dega...dar ir veida tepiausiu su savo kremu ir paakius,paakiai irgi DEGA!net ir nusiprausus su muilu  doh.gif  ir po dusu ne taip "smagu"buvo praustis,atrodo saules nudegimas palyginus niekis,su siuo kremu  doh.gif  ar jums irgi taip sis kremas veikia????

Gal netiko kokia sudedamoji dalis g.gif turiu visai kitos firmos kremą anticeliulitinį, tai degina/šaldo jis, bet tikrai ne šitaip, kaip jūs aprašėte unsure.gif

Savaitgalį bandžiau Rasos šveičiamąją dušo želė, labai malonus kvapas wub.gif kaip šveitiklis, aišku, per silpna, bet kasdieniam naudojimui smagi, neatmetu galimybės kada įsigyti.
Atsakyti
As irgi turiu ta Rasos anticeliutini sildomaji geli, irgi labai degina, nes pipirinis jis. Man irgi labai nemalonus jausmas, lyg oda degtu. Ir net rankas gerai nusiplovus, tarpupirsciai lieka raudoni lyg nudeginti. Tai vis dar stovi jis pas mane nenaudojamas, turbut reikes su kokiu kitu kremu maisyti ir kartu tepti, tada bus mazesnis deginimas. Beje, turiu ir Eveline imones sildomaji krema raudonoje tubeleje, irgi tokie patys nemalonus pojuciai.
Atsakyti
QUOTE(Tiara1 @ 2013 02 18, 09:51)
As irgi turiu ta Rasos anticeliutini sildomaji geli, irgi labai degina, nes pipirinis jis. Man irgi labai nemalonus jausmas, lyg oda degtu. Ir net rankas gerai nusiplovus, tarpupirsciai lieka raudoni lyg nudeginti. Tai vis dar stovi jis pas mane nenaudojamas, turbut reikes su kokiu kitu kremu maisyti ir kartu tepti, tada bus mazesnis deginimas. Beje, turiu ir Eveline imones sildomaji krema raudonoje tubeleje, irgi tokie patys nemalonus pojuciai.

taip taip,man tas pats.sakau,buvo taip blogai,kad net nusiprausti nebuvo imanoma po dusu,nes vandens srove atrode dar daugiau degino,nors ploviau su labai drungnu vandeniu.taip taip,ir po nusiplovimo su muilu,man irgi rankos dar ilgai silo biggrin.gif
Atsakyti
merginos, gal cia super stipri priemone ir po vieno karto sunaikino visa celiulita mirksiukas.gif tik nesupykit nesusilaikiau blush2.gif
Atsakyti
Gal kas naudoja RASA kremas-gelis probleminei odai? Ar uztenka drekinimo su juo? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Label @ 2013 02 25, 14:06)
Gal kas naudoja RASA kremas-gelis probleminei odai? Ar uztenka drekinimo su juo? g.gif

man pakakdavo, nieko ant jo netepdavau:)
Papildyta:
QUOTE(Tiara1 @ 2013 02 18, 11:51)

aš turiu šaldantį ir labai patinka thumbup.gif
Atsakyti
Gal būtų atsiliepimų apie Rasos šveičiamąjį kremą?

http://www.biok.lt/l...iulymai?pid=448
Atsakyti