Įkraunama...
Įkraunama...

BIOK kosmetika

Gal yra isbandziusiu jau rasa anti-age serija?
http://www.biok.lt/index.php?id=1347
Atsakyti
aš ir ruošiuos pirkti anti-age kremą, būtų neblogai atsiliepimų iš jau išbandžiusių sulaukt smile.gif

o šiai dienai įsitaisėm ecodentos pastas dvi- juodą ir daugiafunkcinę,tai pastarąją vyras paėmė todėl,kad nuo juodos labai labai jautrios dantenos abiems pasidarė unsure.gif Skauda gerokai,kaip kad pažeistos būtų unsure.gif Tai vyras su juoda išvis nebesivalo,o aš vis dar tikiuos,kad gal čia laikina reakcija,gal kaip tik gydo blush2.gif doh.gif Bet jausmas labai nemalonus,nei valgyti normaliai,nei gerti..
Atsakyti
QUOTE(_elena_ @ 2013 03 14, 16:23)
Gal yra isbandziusiu jau rasa anti-age serija?
http://www.biok.lt/index.php?id=1347

Kai Valentaitė pabandė RASA anti-age, ir aš pabandžiau biggrin.gif
Tiksliau išmėginau dieninį kremą ir kremą paakiams. Man asmeniškai - super.

Serumuko dar turiu iš ankstesnės serijos brandžiai odai, tai tikiuosi naujasis nenuvils.

Naktiniai kremai man BIOK'o per riebūs truputį, tai nežinau... pasakykit, kaip Jums smile.gif
Atsakyti
QUOTE(pipima @ 2013 03 21, 14:18)
aš ir ruošiuos pirkti anti-age kremą, būtų neblogai atsiliepimų iš jau išbandžiusių sulaukt  smile.gif

o šiai dienai įsitaisėm ecodentos pastas dvi- juodą ir daugiafunkcinę,tai pastarąją vyras paėmė todėl,kad nuo juodos labai labai jautrios dantenos abiems pasidarė  unsure.gif Skauda gerokai,kaip kad pažeistos būtų  unsure.gif Tai vyras su juoda išvis nebesivalo,o aš vis dar tikiuos,kad gal čia laikina reakcija,gal kaip tik gydo  blush2.gif  doh.gif Bet jausmas labai nemalonus,nei valgyti normaliai,nei gerti..

Man sita pasta viena danti labai sujautrino schmoll.gif Ir nors jau kuri laika jos nebenaudoju,dantis toks pat jautrus verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Viktorija_Bio @ 2012 11 04, 10:17)
Sveikos,gal atsiras spėjusių  išbandyti naująją dantų pastą su anglimi? Labai domina atsiliepimai, ar tikrai balina smile.gif

panašu,kad ši pasta turi nemažai minusų... unsure.gif

QUOTE(-čiobrelis- @ 2012 12 14, 11:02)
O kaip vyriški Aras kremai?  smile.gif

aš nupirkau saviškiui gelį po skutimosi,tai dar net nežinau ką pasakyt,tik vieną kartą patepiau (pati:D), geriasi gerai,vyras buvo dieną prieš nusiskutęs,tai sakė kad peršti įpjautas žaizdeles,man gal kvapas toks..tradiciškas,vyriškas,elementarus..nu nelabai žodžiu biggrin.gif

o va štai Rasos kremu rankoms ir nagams brandžiai odai su Matrixyl ir sviestmedžiu džiaugiamės abu thumbup.gif Tiesa,nupirkau tik vakar,bet tepasi puikiai,susigeria lengvai,kvepia maloniai smile.gif Droge akcija,kainavo 4,99 ax.gif (per puse kaina)

labai knieti išbandyti ant-age kremuką..Tik vienas teigiamas atsliepimas,o entuziazmas kyla biggrin.gif Beje jis BIOK e-parduotuvėj pigiausias,tik įdomu kiek siuntimas kainuoja g.gif

Papildyta:
QUOTE(smilsee @ 2013 03 21, 15:09)
Man sita pasta viena danti labai sujautrino  schmoll.gif  Ir nors jau kuri laika jos nebenaudoju,dantis toks pat jautrus  verysad.gif

man asmeniškai ir nuo dantų jautrumo atsiradusio nemalonūs potyriai prasidėjo,tada vyro užklausiau,ar jam nieko,sako man dantenas skauda,bet jis net nepagalvojo,kad nuo pastos,o dabar ir maniškės dantenos labai skaudžios ir dantis taip pat vienas labai skaudus pasidarė,nors jau nnn metų nėra dantų skaudėję.. g.gif
Atsakyti
Na pagaliau nusipirkau ir jau keletas dienų kaip sėkmingai naudoju Rasos anti-age dieninį kremą thumbup.gif Mano atsiliepimai kolkas būtų patys geriausi. Žinoma,kažkokio išskirtinio poveikio kolkas nepastebėjau,išskyrus odos švelnumą,bet pats kremas visiškai nedirgina mano jautrios odos,labai lengvai ir skalsiai,it šilkinis tepasi ant odos good.gif Ir kvepia maloniai rolleyes.gif
Atsakyti
GAL KURI BANDET IR KAIP PATIKO RASOS DREKINAMASIS VEIDO KREMAS? AR GERAI DREKINA?
IR DOMINA ATSILIEPIMAS APIE RASOS PAAKIU KREMUKA 4u.gif
Atsakyti
Apie Rasos paakių kremą, atsiliepimai neblogi, lengvas, užsitepus sudaro tokį šviežumo įspūdį, kas labai praverčia sunkų rytą, o reikia atrodyt žvaliai smile.gif

Taip pat, šiandien kaip tik nusipirkau Rasos drėkinamąjį krema jautriai odai su vaistažolių ekstraktais, tai dar nelabai ką galiu bepasakyt blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(pipima @ 2013 03 21, 14:18)
o šiai dienai įsitaisėm ecodentos pastas dvi- juodą ir daugiafunkcinę,tai pastarąją vyras paėmė todėl,kad nuo juodos labai labai jautrios dantenos abiems pasidarė  unsure.gif Skauda gerokai,kaip kad pažeistos būtų  unsure.gif Tai vyras su juoda išvis nebesivalo,o aš vis dar tikiuos,kad gal čia laikina reakcija,gal kaip tik gydo  blush2.gif  doh.gif Bet jausmas labai nemalonus,nei valgyti normaliai,nei gerti..

Dėl to, kad ji balinanti. Mano nuomone balinančių pastų nereiktų naudoti kasdien, ant kai kurių net būna prierašas kad naud 2 k. savaitėj. Mano dantys labai jautrūs, tai praktiškai nuo visų balinančių pastų darosi dar jautresni, tad naudoju pakaitom su kitom pastom.

O šiaip iš BIOK negaliu naudoti šampūnų, nes nuo jų labai daug pleiskanų atsiranda.
Atsakyti
QUOTE(pipima @ 2013 04 02, 10:13)
Na pagaliau nusipirkau ir jau keletas dienų kaip sėkmingai naudoju Rasos anti-age dieninį kremą  thumbup.gif Mano atsiliepimai kolkas būtų patys geriausi. Žinoma,kažkokio išskirtinio poveikio kolkas nepastebėjau,išskyrus odos švelnumą,bet pats kremas visiškai nedirgina mano jautrios odos,labai lengvai ir skalsiai,it šilkinis tepasi ant odos good.gif Ir kvepia maloniai  rolleyes.gif

as sio kremo meginukus du gavau, tai irgi bandau kelias dienas, kol kas labai tinka thumbup.gif labiausiai patinka kad nera riebus kokie dazniausiai buna tokio tipo kremai, man labai aktualu nes tenka kovoti ne tik su pirmaisiai senejimo pozymiais bet dar ir su spuogeliais bei riebia T zona doh.gif o ir kaina maloniai nustebino mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(pikkolo @ 2013 04 23, 10:44)
Dėl to, kad ji balinanti. Mano nuomone balinančių pastų nereiktų naudoti kasdien, ant kai kurių net būna prierašas kad naud 2 k. savaitėj. Mano dantys labai jautrūs, tai praktiškai nuo visų balinančių pastų darosi dar jautresni, tad naudoju pakaitom su kitom pastom.

O šiaip iš BIOK negaliu naudoti šampūnų, nes nuo jų labai daug pleiskanų atsiranda.

Kiek esu naudojus balinanciu pastu nei viena nejautrino schmoll.gif Isskyrus sita juodaja,o valausi su visom kiekviena diena
Atsakyti
QUOTE(pikkolo @ 2013 04 23, 09:44)

O bandėt Rasos jautriai odai su vaistažolėmis? Jo visai kita bazė, specialiai jautriai galvos odai, labai švelni sudėtis. Man nuo kai kurių šampūnų atsiranda odos niežėjimas, o šitas produktas nuramina.
Atsakyti