Gal yra isbandziusiu jau rasa anti-age serija?
http://www.biok.lt/index.php?id=1347
aš ir ruošiuos pirkti anti-age kremą, būtų neblogai atsiliepimų iš jau išbandžiusių sulaukt
o šiai dienai įsitaisėm ecodentos pastas dvi- juodą ir daugiafunkcinę,tai pastarąją vyras paėmė todėl,kad nuo juodos labai labai jautrios dantenos abiems pasidarė
Skauda gerokai,kaip kad pažeistos būtų
Tai vyras su juoda išvis nebesivalo,o aš vis dar tikiuos,kad gal čia laikina reakcija,gal kaip tik gydo
Bet jausmas labai nemalonus,nei valgyti normaliai,nei gerti..

o šiai dienai įsitaisėm ecodentos pastas dvi- juodą ir daugiafunkcinę,tai pastarąją vyras paėmė todėl,kad nuo juodos labai labai jautrios dantenos abiems pasidarė

QUOTE(_elena_ @ 2013 03 14, 16:23)
Kai Valentaitė pabandė RASA anti-age, ir aš pabandžiau

Tiksliau išmėginau dieninį kremą ir kremą paakiams. Man asmeniškai - super.
Serumuko dar turiu iš ankstesnės serijos brandžiai odai, tai tikiuosi naujasis nenuvils.
Naktiniai kremai man BIOK'o per riebūs truputį, tai nežinau... pasakykit, kaip Jums

QUOTE(pipima @ 2013 03 21, 14:18)
aš ir ruošiuos pirkti anti-age kremą, būtų neblogai atsiliepimų iš jau išbandžiusių sulaukt
Tai vyras su juoda išvis nebesivalo,o aš vis dar tikiuos,kad gal čia laikina reakcija,gal kaip tik gydo

Man sita pasta viena danti labai sujautrino

QUOTE(Viktorija_Bio @ 2012 11 04, 10:17)
Sveikos,gal atsiras spėjusių išbandyti naująją dantų pastą su anglimi? Labai domina atsiliepimai, ar tikrai balina 

panašu,kad ši pasta turi nemažai minusų...

QUOTE(-čiobrelis- @ 2012 12 14, 11:02)
aš nupirkau saviškiui gelį po skutimosi,tai dar net nežinau ką pasakyt,tik vieną kartą patepiau (pati:D), geriasi gerai,vyras buvo dieną prieš nusiskutęs,tai sakė kad peršti įpjautas žaizdeles,man gal kvapas toks..tradiciškas,vyriškas,elementarus..nu nelabai žodžiu

o va štai Rasos kremu rankoms ir nagams brandžiai odai su Matrixyl ir sviestmedžiu džiaugiamės abu

labai knieti išbandyti ant-age kremuką..Tik vienas teigiamas atsliepimas,o entuziazmas kyla

Papildyta:
QUOTE(smilsee @ 2013 03 21, 15:09)
Man sita pasta viena danti labai sujautrino
Ir nors jau kuri laika jos nebenaudoju,dantis toks pat jautrus 

man asmeniškai ir nuo dantų jautrumo atsiradusio nemalonūs potyriai prasidėjo,tada vyro užklausiau,ar jam nieko,sako man dantenas skauda,bet jis net nepagalvojo,kad nuo pastos,o dabar ir maniškės dantenos labai skaudžios ir dantis taip pat vienas labai skaudus pasidarė,nors jau nnn metų nėra dantų skaudėję..

Na pagaliau nusipirkau ir jau keletas dienų kaip sėkmingai naudoju Rasos anti-age dieninį kremą
Mano atsiliepimai kolkas būtų patys geriausi. Žinoma,kažkokio išskirtinio poveikio kolkas nepastebėjau,išskyrus odos švelnumą,bet pats kremas visiškai nedirgina mano jautrios odos,labai lengvai ir skalsiai,it šilkinis tepasi ant odos
Ir kvepia maloniai

GAL KURI BANDET IR KAIP PATIKO RASOS DREKINAMASIS VEIDO KREMAS? AR GERAI DREKINA?
IR DOMINA ATSILIEPIMAS APIE RASOS PAAKIU KREMUKA
IR DOMINA ATSILIEPIMAS APIE RASOS PAAKIU KREMUKA

Apie Rasos paakių kremą, atsiliepimai neblogi, lengvas, užsitepus sudaro tokį šviežumo įspūdį, kas labai praverčia sunkų rytą, o reikia atrodyt žvaliai
Taip pat, šiandien kaip tik nusipirkau Rasos drėkinamąjį krema jautriai odai su vaistažolių ekstraktais, tai dar nelabai ką galiu bepasakyt

Taip pat, šiandien kaip tik nusipirkau Rasos drėkinamąjį krema jautriai odai su vaistažolių ekstraktais, tai dar nelabai ką galiu bepasakyt

QUOTE(pipima @ 2013 03 21, 14:18)

Dėl to, kad ji balinanti. Mano nuomone balinančių pastų nereiktų naudoti kasdien, ant kai kurių net būna prierašas kad naud 2 k. savaitėj. Mano dantys labai jautrūs, tai praktiškai nuo visų balinančių pastų darosi dar jautresni, tad naudoju pakaitom su kitom pastom.
O šiaip iš BIOK negaliu naudoti šampūnų, nes nuo jų labai daug pleiskanų atsiranda.
QUOTE(pipima @ 2013 04 02, 10:13)
Na pagaliau nusipirkau ir jau keletas dienų kaip sėkmingai naudoju Rasos anti-age dieninį kremą
Mano atsiliepimai kolkas būtų patys geriausi. Žinoma,kažkokio išskirtinio poveikio kolkas nepastebėjau,išskyrus odos švelnumą,bet pats kremas visiškai nedirgina mano jautrios odos,labai lengvai ir skalsiai,it šilkinis tepasi ant odos
Ir kvepia maloniai 

as sio kremo meginukus du gavau, tai irgi bandau kelias dienas, kol kas labai tinka

QUOTE(pikkolo @ 2013 04 23, 10:44)
Dėl to, kad ji balinanti. Mano nuomone balinančių pastų nereiktų naudoti kasdien, ant kai kurių net būna prierašas kad naud 2 k. savaitėj. Mano dantys labai jautrūs, tai praktiškai nuo visų balinančių pastų darosi dar jautresni, tad naudoju pakaitom su kitom pastom.
O šiaip iš BIOK negaliu naudoti šampūnų, nes nuo jų labai daug pleiskanų atsiranda.
Kiek esu naudojus balinanciu pastu nei viena nejautrino

QUOTE(pikkolo @ 2013 04 23, 09:44)
O bandėt Rasos jautriai odai su vaistažolėmis? Jo visai kita bazė, specialiai jautriai galvos odai, labai švelni sudėtis. Man nuo kai kurių šampūnų atsiranda odos niežėjimas, o šitas produktas nuramina.