Sunaudojau visą tūtelę juodos pastos, nieko blogo nenutiko - nei dantys sujautrėjo, nei dantenos kraujavo. Ir dantis šiek tiek pašviesino man
Vienintelis dalykas, kuris erzino, - kad dantų šepetėlis pajuodo. Kartosiu kada nors ją vėl.

QUOTE(Reklamiste @ 2013 04 23, 15:03)
O bandėt Rasos jautriai odai su vaistažolėmis? Jo visai kita bazė, specialiai jautriai galvos odai, labai švelni sudėtis. Man nuo kai kurių šampūnų atsiranda odos niežėjimas, o šitas produktas nuramina.
Šitas šampūnas jautriai galvos odai tikrai labai geras

Nors kitais BIOK šampūnais pati nesižaviu (bent jau kiek bandžiau, kiti nuvylė, nors nedaug ir bandžiau).
Mano pačios favoritai BIOK kosmetikoje - rankų kremai. Kiek kitų firmų kremų bebūčiau išbandžiusi (o bandžiau labai daug), vistiek visąlaik turiu stalčiuke ir bent vieną BIOK. Mėgstamiausias - Margarita su šaltalankiais, Rasa su kava. Vasarai - Rasa su šilko baltymais. Dar neblogas Margarita ekologiškas (su avižų pieneliu ir spanguolių ekstraktu), šitas ypač patinka dukrai (o va man jo kvapas nelabai

Taip pat dukrai labai patinka Ecodenta vaikiška dantų pasta. O vat suaugusių Ecodenta pastos (bandžiau kelių rušių) man nelabai.
Kaip tik spėjau Droge su akcija apsiprekinti Rasos priemonėm 
labai man patiko jų rankų kremas su kava, gal tik galėtų po jo rankos mažiau blizgėti, bet visumoj nesiskundžiu
Vienfazis makiažo valiklis nelabai, nemažai ant veido palieka
na subaigti vistiek reiks, gal į pabaigą pasikeis nuomonė
Apie drėkinamąjį veido kremą jautriai odai atsiliepimą paliksiu po keleto dienų, kol kas įspudžio susidaryti nespėjau
o dabar klausimėlis besirūpinančioms vyrų oda
gal turit kokių vyrų atsiliepimų apie Aro kremus?
noriu vyrui nupirkti, bet bijau neįtikti, baisiai jautri oda
žiūriu, ne viena skundėsi, kad nuo balinančių dantų pastų pajautrėjo dantys ir pan. nežinau, bet man nuo juodos dantų pastos nieko visai nenutiko, labai ja džiaugiausi, jei ne spalva - tikrai kartočiau. valiausi dantis su ja kasdien

labai man patiko jų rankų kremas su kava, gal tik galėtų po jo rankos mažiau blizgėti, bet visumoj nesiskundžiu

Vienfazis makiažo valiklis nelabai, nemažai ant veido palieka

Apie drėkinamąjį veido kremą jautriai odai atsiliepimą paliksiu po keleto dienų, kol kas įspudžio susidaryti nespėjau

žiūriu, ne viena skundėsi, kad nuo balinančių dantų pastų pajautrėjo dantys ir pan. nežinau, bet man nuo juodos dantų pastos nieko visai nenutiko, labai ja džiaugiausi, jei ne spalva - tikrai kartočiau. valiausi dantis su ja kasdien

Rasos ranku kremas su kava man ir labai labai patinka
neblogai drekima, lengvas greitai susigeria, o jau kvapo "skanumas"

Gal kas išbandėte naująjį Rasos anti-age paakių kremą?
QUOTE(ritinelis1 @ 2013 04 27, 16:55)
Rasos ranku kremas su kava man ir labai labai patinka
neblogai drekima, lengvas greitai susigeria, o jau kvapo "skanumas" 

Man kvapas irgi patinka labai labai,bet tas drekinimas toks vienam kartui iki ranku kito plovimo. Nes paskui vel rankos sausos ir baisios kaip po zemes darbu atrodo,bent jau maniskes

QUOTE(Reklamiste @ 2013 04 23, 16:03)
O bandėt Rasos jautriai odai su vaistažolėmis? Jo visai kita bazė, specialiai jautriai galvos odai, labai švelni sudėtis. Man nuo kai kurių šampūnų atsiranda odos niežėjimas, o šitas produktas nuramina.
Galvos man neniežti. O pleiskanų atsiranda nuo visų šampūnų, kurių sudėtyje nėra junginių nuo pleiskanų, pvz. cinko propionato.
O kremai man jų irgi patinka.
atejau dar karta pagirti Rasos anti-age kremuko
Naudoju dar tik menuo,bet rauksles ant kaktos pastebimai sumazejo
Tiesa sakant,as net nesitikejau,kad jis rauksles palygins,nors cia kaip ir tiesiogine jo funkcija turejo but,bet nesitikejau ir tiek,maniau pristabdys gal kazkiek senejima,drekins ir viskas..Todel dedu tikrai riebu pliusiuka
Gaila,kad nezinojau apie nuolaidas Droge,buciau nulekus ir paakiamks pasiimt

Dabar IKI rasos veido priežiūros priemonėms -30proc. nuolaida

QUOTE(Title @ 2013 05 02, 13:20)
aciu

Baigdinejam pirmaja dantu pastos tubele,labai patiko,svelni,valo gerai
QUOTE(egluti @ 2013 04 26, 22:00)
gal turit kokių vyrų atsiliepimų apie Aro kremus?
noriu vyrui nupirkti, bet bijau neįtikti, baisiai jautri oda

Aš jau daug laiko perku MB Rasos rožinį kremuką (skirtą odai, su išsiplėtusiais kapiliarais šaltuoju laiku, nes riebesnis, ir paprastą šiltuoju laiku). Jo oda taip pat labai jautri, yra turėjęs stiprų nudegimą, kapiliarai ryškūs.. Jam tinka ir patinka, pati irgi pasitepu karts nuo karto