Įkraunama...
Įkraunama...

BIOK kosmetika

Sunaudojau visą tūtelę juodos pastos, nieko blogo nenutiko - nei dantys sujautrėjo, nei dantenos kraujavo. Ir dantis šiek tiek pašviesino man smile.gif Vienintelis dalykas, kuris erzino, - kad dantų šepetėlis pajuodo. Kartosiu kada nors ją vėl.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jearmaine: 25 balandžio 2013 - 00:51
QUOTE(Reklamiste @ 2013 04 23, 15:03)
O bandėt Rasos jautriai odai su vaistažolėmis? Jo visai kita bazė, specialiai jautriai galvos odai, labai švelni sudėtis. Man nuo kai kurių šampūnų atsiranda odos niežėjimas, o šitas produktas nuramina.

Šitas šampūnas jautriai galvos odai tikrai labai geras drinks_cheers.gif MB galvos oda labai jautri, nuo daugumos šampūnų jam pleiskanos atsiranda (kurių ir tie gydomieji nuo pleiskanų paskui nelabai įveikia doh.gif ). Žodžiu, jam pataikyti šampūną labai sunku. O va šitas (kaip ir anksčiau asortimente buvęs Rasos normaliems plaukams, gaila , kad dingo ) jam labai tinka. Nežinau, jau kiek buteliukų išnaudojo.

Nors kitais BIOK šampūnais pati nesižaviu (bent jau kiek bandžiau, kiti nuvylė, nors nedaug ir bandžiau).

Mano pačios favoritai BIOK kosmetikoje - rankų kremai. Kiek kitų firmų kremų bebūčiau išbandžiusi (o bandžiau labai daug), vistiek visąlaik turiu stalčiuke ir bent vieną BIOK. Mėgstamiausias - Margarita su šaltalankiais, Rasa su kava. Vasarai - Rasa su šilko baltymais. Dar neblogas Margarita ekologiškas (su avižų pieneliu ir spanguolių ekstraktu), šitas ypač patinka dukrai (o va man jo kvapas nelabai blush2.gif ).

Taip pat dukrai labai patinka Ecodenta vaikiška dantų pasta. O vat suaugusių Ecodenta pastos (bandžiau kelių rušių) man nelabai.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ingėnas: 25 balandžio 2013 - 07:46
Kaip tik spėjau Droge su akcija apsiprekinti Rasos priemonėm wink.gif
labai man patiko jų rankų kremas su kava, gal tik galėtų po jo rankos mažiau blizgėti, bet visumoj nesiskundžiu blush2.gif
Vienfazis makiažo valiklis nelabai, nemažai ant veido palieka schmoll.gif na subaigti vistiek reiks, gal į pabaigą pasikeis nuomonė biggrin.gif
Apie drėkinamąjį veido kremą jautriai odai atsiliepimą paliksiu po keleto dienų, kol kas įspudžio susidaryti nespėjau ax.gif

o dabar klausimėlis besirūpinančioms vyrų oda blush2.gif gal turit kokių vyrų atsiliepimų apie Aro kremus? g.gif noriu vyrui nupirkti, bet bijau neįtikti, baisiai jautri oda doh.gif

žiūriu, ne viena skundėsi, kad nuo balinančių dantų pastų pajautrėjo dantys ir pan. nežinau, bet man nuo juodos dantų pastos nieko visai nenutiko, labai ja džiaugiausi, jei ne spalva - tikrai kartočiau. valiausi dantis su ja kasdien ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo egluti: 26 balandžio 2013 - 22:04
Rasos ranku kremas su kava man ir labai labai patinka bigsmile.gif neblogai drekima, lengvas greitai susigeria, o jau kvapo "skanumas" wub.gif
Atsakyti
Gal kas išbandėte naująjį Rasos anti-age paakių kremą?
Atsakyti
QUOTE(ritinelis1 @ 2013 04 27, 16:55)
Rasos ranku kremas su kava man ir labai labai patinka  bigsmile.gif neblogai drekima, lengvas greitai susigeria, o jau kvapo "skanumas"  wub.gif

Man kvapas irgi patinka labai labai,bet tas drekinimas toks vienam kartui iki ranku kito plovimo. Nes paskui vel rankos sausos ir baisios kaip po zemes darbu atrodo,bent jau maniskes unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Reklamiste @ 2013 04 23, 16:03)
O bandėt Rasos jautriai odai su vaistažolėmis? Jo visai kita bazė, specialiai jautriai galvos odai, labai švelni sudėtis. Man nuo kai kurių šampūnų atsiranda odos niežėjimas, o šitas produktas nuramina.

Galvos man neniežti. O pleiskanų atsiranda nuo visų šampūnų, kurių sudėtyje nėra junginių nuo pleiskanų, pvz. cinko propionato.

O kremai man jų irgi patinka.
Atsakyti
atejau dar karta pagirti Rasos anti-age kremuko smile.gif Naudoju dar tik menuo,bet rauksles ant kaktos pastebimai sumazejo thumbup.gif bigsmile.gif Tiesa sakant,as net nesitikejau,kad jis rauksles palygins,nors cia kaip ir tiesiogine jo funkcija turejo but,bet nesitikejau ir tiek,maniau pristabdys gal kazkiek senejima,drekins ir viskas..Todel dedu tikrai riebu pliusiuka thumbup.gif Gaila,kad nezinojau apie nuolaidas Droge,buciau nulekus ir paakiamks pasiimt doh.gif doh.gif
Atsakyti
Dabar IKI rasos veido priežiūros priemonėms -30proc. nuolaida smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Title @ 2013 05 02, 13:20)
Dabar IKI rasos veido priežiūros priemonėms -30proc. nuolaida smile.gif

aciu aciuks.gif Jei tik bus parduotuvej visa produkcija
Atsakyti
Baigdinejam pirmaja dantu pastos tubele,labai patiko,svelni,valo gerai
Atsakyti
QUOTE(egluti @ 2013 04 26, 22:00)
o dabar klausimėlis besirūpinančioms vyrų oda  blush2.gif  gal turit kokių vyrų atsiliepimų apie Aro kremus?  g.gif  noriu vyrui nupirkti, bet bijau neįtikti, baisiai jautri oda  doh.gif

Aš jau daug laiko perku MB Rasos rožinį kremuką (skirtą odai, su išsiplėtusiais kapiliarais šaltuoju laiku, nes riebesnis, ir paprastą šiltuoju laiku). Jo oda taip pat labai jautri, yra turėjęs stiprų nudegimą, kapiliarai ryškūs.. Jam tinka ir patinka, pati irgi pasitepu karts nuo karto 4u.gif Aro kiek žiūrėjau tai nepatiko man priemonių veidui sudėtis, o ir neturiu įsitikinimo, kad vyrams reikia pirkti tik spec. jiems kurtus produktus.
Atsakyti