Įkraunama...
Įkraunama...

BIOK kosmetika

Išbandžiau Margaritos ekologišką šampūną+kondicionierių viename.
Iš pradžių, tai nuo kvapo susiraukiau, bet plaukuose nesijaučia jis visai.
Po plovimo plaukai purūs, švelnūs ir gražiai atrodė, tai man to visiškai pakanka tokiai priemonei, kuri bus naudojama tik kelionėse ( ypač, kai kemperinėse duoda max. 10 min. karšto vandens, tai nėr laiko cackntis biggrin.gif )
Žiūrėsiu, kaip ryt atrodys plaukai, bet taip tai užskaitau
user posted image
Atsakyti
QUOTE(riešutėlis @ 2013 07 10, 14:37)
sveikutės 4u.gif  noriu patarimo ax.gif  tuoj stuktels 40... verysad.gif  Norėtųsi truputį pasigražinti, tuo labiau kad paskutiniu metu sau tikrai laiko mažai turėjau ir pažiūrėjus į veidrodį vaizdelis jau nebedžiugina verysad.gif  doh.gif Pradėjau dairytis rimtesnių kremų, t.y.. serumo kokio nes matau kad jau vien kremo nepakanka... Susidomėjau RASA kremais ir serumais, tik gal galėtumėte paaiškinti ir patarti kurią priemonių seriją geriau rinktis: RASA priemones brandžiai odai  ar RASA ,,Anti-age" ax.gif

Brandžios odos seriją (gelsvose pakuotėse) keičia nauja anti-age (violetinėse). Sudėtis geresnė, yra papildomai įdėtas matrixyl - aktyvus komponentas. Mano pojūčiais tai lengvesnis kremas, geriau įsigeria, bet švelnumas jaučiasi puikiai, drėkinimo pakanka, aš naudoju nuolatos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(_Only_ @ 2013 07 12, 07:49)

Gal kas jau matėt kur yra pirkti?
Atsakyti
QUOTE(ministry @ 2013 07 15, 10:09)
Gal kas jau matėt kur yra pirkti?

Turėtų jau būti Maxima XXX, netrukus pasirodys Droguose ir tikrai yra biok e-parduotuvėje.
Atsakyti
QUOTE(_Only_ @ 2013 07 12, 07:49)

aprasymas patiko, ieskau isigyti. Ziurejau kaune hyper maximoj, kolkas nera
Atsakyti
Aš taip pat ieškau, nes biok'e minimali užsakymo suma 50Lt. O kai daugiau nieko nereik, tai gaila būtų veltui mokėt
Atsakyti
Aš vakar Droge ieškojau, bet irgi dar nėra doh.gif
Atsakyti
Neseniai pirkau Rasa drėkinamąjį kūno kremą. Kaip kremas gal ir neblogas, nors geriasi sunkokai. Bet kvapas - košmariškas, ir dar ilgai jaučiasi. wacko.gif Sunaudosiu kulnams.

Naująjį Rasos brandžios odos dieninį drėk. kremą prie progos reikės pabandyti. Anksčiau kelis kartus pirkau senąjį, visai patiko ir tiko kaip lengvas drėkiklis šiltesniems orams.
Atsakyti
Merginos, gal galetu kasnors palyginti rozini Rasos jautriai odai skirta drekinanti su senuoju ar naujuoju brandzios odos kremu, kuris labiau drekina? Dabar naudoju rozini drekinanti, labai patinka, tik gal siektiek noretusi daugiau padrekinimo, bet tai kad veidas lieka daugmaz matinis ir neissausejas po jo, mane labai dziugina smile.gif
Atsakyti
Gavau dovanu RASA blizgu lupu balzama. Pabandziau ir visai patiko, Maloniai kvepia, praktiskai bespalvis, suteikia slapiu lupu efekta. Gerai drekina. Nelipnus. Pakankamai ilgai laikosi. 10 balu. smile.gif
Atsakyti
user posted image

Besidomėjusioms pranešu, kad šian jau radau drogePylingas+kauke+sveitiklis
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ministry: 21 liepos 2013 - 14:18
QUOTE(ministry @ 2013 07 21, 15:16)
user posted image
Besidomėjusioms pranešu, kad šian jau radau drogePylingas+kauke+sveitiklis

yra ir maximoje.
Atsakyti