Įkraunama...
Įkraunama...

BIOK kosmetika

ateinu pagirti Rasos švelnaus šampūno, rausvam butelaity 4u.gif šiaip man nei viena jų plaukų priemonė netiko/nepatiko, o šitas tikrai neblogas , savo pagrindine funkcija išplauti plaukus tikrai gerai atlieka thumbup.gif rekomenduoju ir pati kartosiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Tikrė @ 2013 05 09, 15:16)
Aš jau daug laiko perku MB Rasos rožinį kremuką (skirtą odai, su išsiplėtusiais kapiliarais šaltuoju laiku, nes riebesnis, ir paprastą šiltuoju laiku). Jo oda taip pat labai jautri, yra turėjęs stiprų nudegimą, kapiliarai ryškūs.. Jam tinka ir patinka, pati irgi pasitepu karts nuo karto 4u.gif Aro kiek žiūrėjau tai nepatiko man priemonių veidui sudėtis, o ir neturiu įsitikinimo, kad vyrams reikia pirkti tik spec. jiems kurtus produktus.

Sutinku, kad rožinė Rasos serija yra nuostabi jautriai odai - sudėties natūralumas ir praktiškai jokių alergenų thumbup.gif Aš žiemą naudoju tą kapiliarams, vasarą - drėkinantį, net ir po saulės, kai oda parausta, labai gerai nuima suerzinimą. Kai kam nepatinka, kad nekvepia, bet čia jau specialiai taip.... O jautriai vyro odai dar sakyčiau geras Aro balzamas, specialiai jautriai odai, jis lengvesnis nei kremas, gerai susigeria, kvepia irgi vyriškai, sakyčiau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Tikrė @ 2013 05 09, 15:16)
Aro kiek žiūrėjau tai nepatiko man priemonių veidui sudėtis, o ir neturiu įsitikinimo, kad vyrams reikia pirkti tik spec. jiems kurtus produktus.

ačiū už atsakymą, nepastebėjau anksčiau blush2.gif jam rausvas paprastas kažkuo nepatiko (kuom, neišsiaiškinau, pats nežino lotuliukas.gif ) tai ieškau, sakau gal kai bus parašyta, kad vyriškas, labiau patiks lotuliukas.gif
o off topicui, tai gavo dovanų vyrišką Lancome kremą ir raudonom dėmėm veidas nukaista valandai doh.gif doh.gif spėju, kad per stiprus g.gif
Atsakyti
QUOTE(Reklamiste @ 2013 05 10, 07:32)
Kai kam nepatinka, kad nekvepia, bet čia jau specialiai taip..

O aš kaip tik kvapą galiu pagirti, nes pvz visos bekvapės priemonės, man kažkokiu chemikalu smirdi, jaučiu aš tą keistą kvapą ir viskas.. Rožinė serija turi labai labai švelnų praktiškai nejaučiamą kvapą, bet ir to chemikalų "prieskonio" nejaučiu ax.gif
Noriu pagirti šį šampūną:
user posted image
Jau ilgokai naudoju, labai patinka. Mano plaukai nedažyti, bet plaunu kasdien, nes šaknys riebios, džiovinu džiovintuvu, kartkartėmis tiesinu. Galiu ir be balzamo ar kaukės tik šituo šampūnu išsiplovus plaukus tvarkytis, tikrai negaunu "pakūlų efekto" biggrin.gif
Atsakyti
Gal kuri esate išbandžiusi Rasos veido šveitiklį? Ieškau gero šveitiklio, kuris būtų su granulėmis, bet nedrąskytų veido odos ir gerai atliktų šveitimo funkciją (geriausiais iki šiol būdavo Biodermos Sensibio serijos šveitiklis, bet jo nebėra prekyboje). Prie emulsinių nepriprantu, bet mažai man jų. Veido oda mišri.

O dėl Aro priemonių, tai galiu pasakyti, kad MB jau gal porą metų naudoja šį veido kremą. Vis išbando kažką kitą ir vėl prie šito grįžta. Tiesa, pats sako, kad truputį kemša poras, bet iš mėgintų geriausias...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Varu: 17 gegužės 2013 - 17:55
Ieškome smalsių mamyčių, kurios norėtų pirmosios išbandyti naująjį „Margarita ekologiška“ apsauginį kremuką vaikams. Jis praturtintas taukmedžio bei kakavos sviestu ir valytu bičių vašku, todėl apsaugos švelnią odelę nuo žvarboko lietuviškos vasaros vėjo ar padės nuraminti ir pamaitinti po saulės vonių.

Jeigu norėtumėte kurti lietuvišką kosmetiką kartu, parašykite į biok@biok.lt, ir mes su Jumis susisieksime. Kiekvienos pastangas būtinai įvertinsime!
Atsakyti
Man asmeniškai labai tinka "Rasos" drėkinamasis veido kremas su vaistažolėmis jautriai odai, rožinėje pakuotėje, naudoju jį vakare;
ir dieninis veido kremas, suteikiantis matinį efektą, naudoju ryte.

Oda sudrėkinta, neberia, neblizga, patogios pakuotės.

Prieš tai naudojau ilgą laiką biodermos kremus, tad perkant "Rasą" buvau gana skeptiškai nusiteikus, bet tikrai pranoko lūkesčius.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Balalaika.: 10 birželio 2013 - 19:47
Rasoje yro to stebuklingojo matriksilo, apie kurį rašo čia:

straipsnis
Atsakyti
Isbandziau si nauja purskiama drekikli, ir labai esu patenkinta smile.gif purskiuosi budama be makiazo, purskiuosi ir darbe budama su makiazu. Tikrai neblogai atgaivina, ir man tikrai gerai drekina. As net ryte nusiprasus veida pasipurskiu, tik tada tepu veido krema. Tikrai pasiteisinis produktas, kuri dabar istisai nesiojuosi rankineje biggrin.gif smile.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(ritinelis1 @ 2013 07 09, 09:30)
Isbandziau si nauja purskiama drekikli, ir labai esu patenkinta  smile.gif

O man šis drėkiklis nieko ypatingo nedarė. Odos būklė tokia pati kaip ir nenaudojant.
Atsakyti
Isbandziau si nauja purskiama drekikli, ir labai esu patenkinta  smile.gif

drinks_cheers.gif Man taip pat labai patiko bigsmile.gif norėjau pradėt nuo pigiausio tokio purškalo, pažiūrėt ar pasiteisins, bet dabar net nežinau ar bandyt brangesnius biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Title: 09 liepos 2013 - 12:40
Isbandziau si nauja purskiama drekikli, ir labai esu patenkinta  smile.gif  purskiuosi budama be makiazo, purskiuosi ir darbe budama su makiazu. Tikrai neblogai atgaivina, ir man tikrai gerai drekina. As net ryte nusiprasus veida pasipurskiu, tik tada tepu veido krema. Tikrai pasiteisinis produktas, kuri dabar istisai nesiojuosi rankineje  biggrin.gif  smile.gif

Man tai labai jo kvapas patinka biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Austuja: 09 liepos 2013 - 13:04