Kokia kaina naujosios priemonės? Gal kokia akcija yra, kaip naujam produktui?

QUOTE(Viktorija_Bio @ 2013 07 21, 18:03)
vakar mačiau maximos bazėje (nepirkau, palauksiu akcijos), tai lyg 16.99lt kainavo..
QUOTE(Viktorija_Bio @ 2013 07 21, 17:03)
Droguose visiems naujiems produktams su jų kortele pirmas savaites galioja nuolaidos (berods 20%), tai čia galima sutaupyti

Papildyta:
QUOTE(asmodeja @ 2013 07 19, 15:58)
Merginos, gal galetu kasnors palyginti rozini Rasos jautriai odai skirta drekinanti su senuoju ar naujuoju brandzios odos kremu, kuris labiau drekina? Dabar naudoju rozini drekinanti, labai patinka, tik gal siektiek noretusi daugiau padrekinimo, bet tai kad veidas lieka daugmaz matinis ir neissausejas po jo, mane labai dziugina 

Šitie du kremai (rožinis drėkinimasis ir naujasis anti-age dieninis) yra mano favoritai paskutiniu metu, aš juos naudoju pakaitomis, drėkinimo pakanka. Mano oda sausa ir, jau galima, sakyti - brandi.... kai virš 35m. tai pagrinde smulkios mimikos raukšlelės. Kai netingiu ir nepamirštu, vakarais pries miegą palepinu odą serumu.
Kiek zinau be, turiu anti age 2 kremus ir rozini, nei vienas neturi
QUOTE(abiga @ 2013 07 22, 19:12)
yra tik su UV filtrais:
http://www.biok.lt/i...p?id=44&pid=420
http://www.sveikipro...induliai-ir-spf
QUOTE(ministry @ 2013 07 21, 15:16)
Isigyjau isbandziau, patiko

QUOTE(Reklamiste @ 2013 07 22, 09:11)
Droguose visiems naujiems produktams su jų kortele pirmas savaites galioja nuolaidos (berods 20%), tai čia galima sutaupyti
aišku, jeigu turit tą kortelę

Droge vakar sumokejau 16,99lt ir jokios akcijos su kortele netaike

QUOTE(Austuja @ 2013 07 25, 09:56)
Aš taip pat negavau, bet pardavėja sakė, kad nuolaidos bus lygtai po savaitės ar pan.
Man labai patiko tikrai malonus kvapas

Tiesa, sudėtyje esantis Propylene glicolis man nelabai...

FB biok lab
BIOK laboratorijos profilyje kaip tik neseniai buvo klausimas apie propylene glycol ir kt.medžiagas, galit rasti atsakymą.
BIOK laboratorijos profilyje kaip tik neseniai buvo klausimas apie propylene glycol ir kt.medžiagas, galit rasti atsakymą.
QUOTE(Reklamiste @ 2013 07 29, 13:30)
FB biok lab
O, kaip tik, ačiū

Nusipirkau šiandien pabandymui Rasa prausiklį probleminei odai, nenaudosiu jo nuolat, jis bus tam atvejam kai šalia neturėsiu savo tikrojo prausiklio
Ir gelį spuogam, atsimenu naudojau kai buvo kokia 16a metų - tada patiko ir tiko, pažiūrėsiu dabar kaip
Naudosiu tik nakčiai, nes priemonės su rūgštimis

Ir gelį spuogam, atsimenu naudojau kai buvo kokia 16a metų - tada patiko ir tiko, pažiūrėsiu dabar kaip

Naudosiu tik nakčiai, nes priemonės su rūgštimis