Įkraunama...
Įkraunama...

BIOK kosmetika

Kokia kaina naujosios priemonės? Gal kokia akcija yra, kaip naujam produktui? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Viktorija_Bio @ 2013 07 21, 18:03)
Kokia kaina naujosios priemonės? Gal kokia akcija yra, kaip naujam produktui?  ax.gif

vakar mačiau maximos bazėje (nepirkau, palauksiu akcijos), tai lyg 16.99lt kainavo..
Atsakyti
QUOTE(Viktorija_Bio @ 2013 07 21, 17:03)
Kokia kaina naujosios priemonės? Gal kokia akcija yra, kaip naujam produktui?  ax.gif

Droguose visiems naujiems produktams su jų kortele pirmas savaites galioja nuolaidos (berods 20%), tai čia galima sutaupyti 4u.gif aišku, jeigu turit tą kortelę
Papildyta:
QUOTE(asmodeja @ 2013 07 19, 15:58)
Merginos, gal galetu kasnors palyginti rozini Rasos jautriai odai skirta drekinanti su senuoju ar naujuoju brandzios odos kremu, kuris labiau drekina? Dabar naudoju rozini drekinanti, labai patinka, tik gal siektiek noretusi daugiau padrekinimo, bet tai kad veidas lieka daugmaz matinis ir neissausejas po jo, mane labai dziugina smile.gif

Šitie du kremai (rožinis drėkinimasis ir naujasis anti-age dieninis) yra mano favoritai paskutiniu metu, aš juos naudoju pakaitomis, drėkinimo pakanka. Mano oda sausa ir, jau galima, sakyti - brandi.... kai virš 35m. tai pagrinde smulkios mimikos raukšlelės. Kai netingiu ir nepamirštu, vakarais pries miegą palepinu odą serumu.
Atsakyti
Gal kas zino, ar Rasos kremai turi SPF? 4u.gif
Atsakyti
Kiek zinau be, turiu anti age 2 kremus ir rozini, nei vienas neturi
Atsakyti
QUOTE(abiga @ 2013 07 22, 19:12)
Gal kas zino, ar Rasos kremai turi SPF?  4u.gif

yra tik su UV filtrais:
http://www.biok.lt/i...p?id=44&pid=420

http://www.sveikipro...induliai-ir-spf
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo xde: 22 liepos 2013 - 20:53
QUOTE(ministry @ 2013 07 21, 15:16)
user posted image

Besidomėjusioms pranešu, kad šian jau radau drogePylingas+kauke+sveitiklis

Isigyjau isbandziau, patiko thumbup.gif maloniai vesina veida uztepus, tik ziauriai sunkiai atsiplove blink.gif Tikrai pagrazino oda iskarto kazkiek, visus spuogiukus pasausino. Kolkas geras dalykas pasirode 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Reklamiste @ 2013 07 22, 09:11)
Droguose visiems naujiems produktams su jų kortele pirmas savaites galioja nuolaidos (berods 20%), tai čia galima sutaupyti 4u.gif aišku, jeigu turit tą kortelę

Droge vakar sumokejau 16,99lt ir jokios akcijos su kortele netaike g.gif
Atsakyti
QUOTE(Austuja @ 2013 07 25, 09:56)
Droge vakar sumokejau 16,99lt ir jokios akcijos su kortele netaike g.gif

Aš taip pat negavau, bet pardavėja sakė, kad nuolaidos bus lygtai po savaitės ar pan.

Man labai patiko tikrai malonus kvapas thumbup.gif , ne per tiršta konsistencija, lengvai nusiplauna.
Tiesa, sudėtyje esantis Propylene glicolis man nelabai... schmoll.gif
Atsakyti
FB biok lab

BIOK laboratorijos profilyje kaip tik neseniai buvo klausimas apie propylene glycol ir kt.medžiagas, galit rasti atsakymą.
Atsakyti
QUOTE(Reklamiste @ 2013 07 29, 13:30)
FB biok lab

BIOK laboratorijos profilyje kaip tik neseniai buvo klausimas apie propylene glycol ir kt.medžiagas, galit rasti atsakymą.

O, kaip tik, ačiū 4u.gif bigsmile.gif
Atsakyti
Nusipirkau šiandien pabandymui Rasa prausiklį probleminei odai, nenaudosiu jo nuolat, jis bus tam atvejam kai šalia neturėsiu savo tikrojo prausiklio smile.gif
Ir gelį spuogam, atsimenu naudojau kai buvo kokia 16a metų - tada patiko ir tiko, pažiūrėsiu dabar kaip smile.gif

Naudosiu tik nakčiai, nes priemonės su rūgštimis ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo overlook: 29 liepos 2013 - 15:26