Įkraunama...
Įkraunama...

BIOK kosmetika

QUOTE(Bachure @ 2013 08 28, 21:35)
O kur Vilniuje galima rasti šios mėtų ir obuolių dušo želė? Nes nemačius anksčiau niekur ir šiandien pažiūrėjau maximoj, tai nemačiau. Smalsu pauostyt ir jei patiks nusipirkt smile.gif

As pirkau mazytej Maximoj, ju dazniausiai net didelese buna tik keliu rusiu ir cia kiap pataikysi, tas erzina.
Atsakyti
Apžiūrėjau šiandien naująjį Rasos BB kremą. Yra du atspalviai: light ir medium. Light atspalvis labai šviesus (šviesesnis nei Garnier BB kremo light atspalvis) ir tirštesnis už medium atspalvį (šis pasirodė labai tamsus, mano pačios oda vidutinio tamsumo, nesideginu). Gaila, netiko atspalviai (nebent reikėtų abu maišyti), nes pats kremas malonaus kvapo ir tekstūros, patogi pakuotė.
Dabar Droge su kortele - 19.99 lt (šiaip 24.99 lt).
Atsakyti
Sakykite, gal BB kremai labiau tinka jaunai bei lygiai odai suteikti atspalvį? Ar nors tinka užmaskuoti rausvą odą? Ar nekemša porų? Na kaip tai aš nelabai suprantu jo paskirties blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Unera: 30 rugpjūčio 2013 - 09:57
Yra Droge testerių BB naujų? Man smalsu išmėginti ką lietuviai gamina, pirkti tai nenoriu biggrin.gif
Atsakyti
O SPF jie koki nors turi? Pas juos puslapyje ant paveiksliuko tai nematau.
Jei be SPF, tai koks cia BB tada? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Unera @ 2013 08 30, 10:57)
Sakykite, gal BB kremai labiau tinka jaunai  bei lygiai odai suteikti atspalvį? Ar nors tinka užmaskuoti rausvą odą? Ar nekemša porų? Na kaip tai aš nelabai suprantu jo paskirties blush2.gif

Kalbant apskritai apie BB kremus (beje, yra ir CC, ir DD kremų biggrin.gif), tai yra tinkančių įvairiems odos tipams ir amžiui. Tik atsirinkt reikia. Mano bandyti maskuoja nedaug, daugiau sulygina odos spalvą. Norint daugiau maskavimo, reikėtų žiūrėti azijietiškus BB kremus.

Papildyta:
QUOTE(Malena @ 2013 08 30, 11:33)
Yra Droge testerių BB naujų? Man smalsu išmėginti ką lietuviai gamina, pirkti tai nenoriu biggrin.gif

Yra ir Droge, ir Akropolio Maksimoj mačiau.

Papildyta:
QUOTE(Mintee @ 2013 08 30, 11:33)
O SPF jie koki nors turi? Pas juos puslapyje ant paveiksliuko tai nematau.
Jei be SPF, tai koks cia BB tada?  unsure.gif

Turbūt nėra unsure.gif Parduotuvėje į tai dėmesio neatkreipiau, bet sudėtį žiūrėjau ir kiek prisimenu joje nieko tokio nėra, kas suteiktų apsaugą nuo saulės. Minusas.
Atsakyti
Šiandien ant rankos išbandžiau light spalvytę to bb kremuko. Spalva tai labai šviesi ir tinkama mano perbalusiai odai,bet tas kremukas,vos užtepus ant rankos "nuėjo" gabalais doh.gif , pradėjo "pleiskanoti" ir visiškai nesilaikė ir nesitepė ant odos g.gif
Bet manau,kad reiks eit į kitą drogą bandyti,nes gal jis koks senas ar padžiūvęs buvo g.gif nes netikiu, kad šiitoks prastas bb kremukas iš rasos išleistas...
Atsakyti
QUOTE(kristinelez @ 2013 09 02, 17:19)

Bet manau,kad reiks eit į kitą drogą bandyti,nes gal jis koks senas ar padžiūvęs buvo g.gif  nes netikiu, kad šiitoks prastas bb kremukas iš rasos išleistas...

Na bet tai kaip jis gali būti senas, jei ką tik pasirodė g.gif
Atsakyti
Man tai irgi nelabai kokį įspūdį BB paliko unsure.gif
Netyčia daug užsispaudžiau, tai paskui ilgai ir nuobodžiai bandžiau įtrinti į ranką, kai pagaliau pavyko, dienos šviesoj pamačiau, kad labai matosi (taip negražiai, kaip dėmelėm tokiom ir subėgo į raukšleles (ant riešo tepiau)) Gal ant veido kitaip būtų, bet toks jausmas, kad žaisti reiktų daug g.gif
Atsakyti

rasa melynos spalvos prieziuros linija- mano geriausia drauge bigsmile.gif 4u.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Hypnotic Poison @ 2013 09 14, 13:42)
rasa melynos spalvos prieziuros linija- mano geriausia drauge  bigsmile.gif  4u.gif  thumbup.gif

o kuom taip patinka? 4u.gif

nusipirkau makiazo valikli is melynos linojos, bet dar neisbandziau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(clue @ 2013 09 14, 19:21)
o kuom taip patinka?  4u.gif

nusipirkau makiazo valikli is melynos linojos, bet dar neisbandziau  ax.gif

labiausiai patinka melynos linijos drekinantis ir maitinantis kremai. Malonus kvapas, po ju oda graziai atrodo net nzn kaip tiksliai zodziais apibudinti smile.gif
Atsakyti