Įkraunama...
Įkraunama...

BIOK kosmetika

Naujienos:

http://www.biok.lt/i...term=2013-10-10

http://www.biok.lt/i...?id=236&pid=635

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo odriana: 10 spalio 2013 - 15:02
Rasa BB kremas tepasi gerai, bet tokios priemones nepirkciau, nes per mazai maskavimo, nepaslepia smulkiu randeliu ar spuogiuku, o rudumas ar geltonumas ant veido matos.
Atsakyti
QUOTE(abiga @ 2013 10 10, 19:05)
Rasa BB kremas tepasi gerai, bet tokios priemones nepirkciau, nes per mazai maskavimo, nepaslepia smulkiu randeliu ar spuogiuku, o rudumas ar geltonumas ant veido matos.

Isbandziau Rasa BB medium: tepasi gerai, patepus oda svelni, kvapas kremo malonus, bet mano odai reikia didesnio maskavimo blush2.gif

Sakyciau puiki priemone jaunoms merginoms arba moterims, turincioms skaiscia ir lygia, nereikialaujancia maskavimu oda smile.gif
Atsakyti
Nusipirkau ir as RASA BB medium krema. Buvau skaiciusi labai prastu atsiliepimu tai buvo gerokai neramu smile.gif) Produktas kaip lietuviškas ir pigus tikrai patiko, esu naudojusi Garnier BB, tai man sis lengvesnis ir geresnis. Na bet reikia pamineti, kad tokius kremus visada tepu ant jau uztepto paprasto kremo sluosknio, nes turiu sausa oda. O norint odos svytejimo, jo tikrai suteikia. Maskavimo is tiesu mazai
Atsakyti
Išbandžiau ir aš iš Laimos žurnalo gautą BB mėginuką, spalva medium, atsiliepimai geri, ir spalva suvienodinta, ir pakankamas drėkinimas visai dienai, iki šiol kitokio BB nebandžiau, manau, rinksiuos lietuvišką prekę, nes net pagrindo nereik, užsitepi kremuką ir gali jau bėgt smile.gif Šiaip mano odą linku į raudonį, tad spalvos suvienodinimas man buvo labai aktualus, tiesa, turiu paminėt, kad padauginus (bandžiau pagudraut vakae išeidama pasitept odą pakartotinai po dantukų valymo palei burną ir tolėliau) atrodo nenatūraliai, o ir liečiant nemalonus pojūtis mirksiukas.gif
Atsakyti
ateinu su atsiliepimais del dieninio RASOS anti ageing kremo
user posted image

nu tikria nesitikejau, kad bus tooks geras. blush2.gif Super drekina, kvapas labai malonus, isigeria i oda labai greitai, atrodo lyg odai tam tikra svytejima suteikia, svelnumas islieka visa diena, dabar labai mastau apie visa linijos susipirkima, naktini, seruma ir paakiu krema, kadangi sitas kremas nerealus, beto, visiskai neberia manes, ka pries tai dare dauguma kitu kremu, kaip pvz iwostin, lavera ir pan
rekomenduoju tikrai
Atsakyti
QUOTE(W*S:* @ 2013 10 19, 13:16)
ateinu su atsiliepimais del dieninio RASOS anti ageing kremo
user posted image

nu tikria nesitikejau, kad bus tooks geras.  blush2.gif Super drekina, kvapas labai malonus, isigeria i oda labai greitai, atrodo lyg odai tam tikra svytejima suteikia, svelnumas islieka visa diena, dabar labai mastau apie visa linijos susipirkima, naktini, seruma ir paakiu krema, kadangi sitas kremas nerealus, beto, visiskai neberia manes, ka pries tai dare dauguma kitu kremu, kaip pvz iwostin, lavera ir pan
rekomenduoju tikrai

jeigu taip tiko vienas kremas, greičiausiai ir visa serija patiks, nes tuo pačiu pagrindu sukurta.
Pažiūrėjau biok akcijas: maximose RASA kosmetikai nuolaidos iki 10 23, gal pravers?
Atsakyti
Merginos kokie atsiliepimai apie kremą kurios naudojate su išsiplėtusiais kapiliarais
Atsakyti
QUOTE(Reklamiste @ 2013 10 21, 07:53)
jeigu taip tiko vienas kremas, greičiausiai ir visa serija patiks, nes tuo pačiu pagrindu sukurta.

Man ši linija labiausiai patinka odai, suteikia drėgmės, bet kažkas poras kemša.

QUOTE(ingriga @ 2013 11 08, 10:43)
Merginos kokie atsiliepimai apie kremą kurios naudojate su išsiplėtusiais kapiliarais

labai prasta
Atsakyti
Ar turi sis gamintojas sveitikli veidui koki nors? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Sunreja @ 2013 11 08, 22:10)
Ar turi sis gamintojas sveitikli veidui koki nors?  g.gif

turi visus 3: margaritos su agurkais, rasos visu tipu odai ir naujaji daugiafunkci problematiskai odai
Atsakyti
QUOTE(Atari. @ 2013 11 09, 11:15)

Aciu 4u.gif O kuri rekomenduotumet? Kuris geriausias? g.gif
Atsakyti