Įkraunama...
Įkraunama...

BIOK kosmetika

QUOTE(Sunreja @ 2013 11 11, 10:05)
Aciu  4u.gif  O kuri rekomenduotumet? Kuris geriausias?  g.gif

Margaritos agurkinis - su vidutinio dydzio ir siurkstumo grudeliais, prausiantis kazkiek putoja, skalsus. Nepatiko kvapas. Tikrai neprimine agurku. Nebuvo ikyrus, bet kazkoks prastas. I pabaiga produktas susisluoksiavo. Nusedo ryskiai zalia spalva prie kamstelio. Atrodo - niekis, bet mane tokios smulkmenos erzina, iskart kyla asocijacijos su prasta gaminio kokybe. Antra karta nepirkciau.

Rasos (naudojau senokai) - be grudeliu, su sveiciamosiomis mikrogranulemis. Kreminis, sveitimo (bent jau man) nesijaute, ar putojo nebepamenu, nepasakyciau, kad skalsus. Veido nesausino, labai malonaus salstelejusio kvapo. Antra karta pirkciau tik pasitikrinimui, ar nuomone nepasikeite, nes man labiau patinka sveitikliai su grudeliais.

Trecio nebandziau, bet labai smalsu. Kiek skaiciau, su grudeliais.

Rekomenduot nesiimu ne vieno, bet jei pirkt kazka butent is biok, tai rinkciausi is rasos linijos.
Atsakyti
QUOTE(Atari. @ 2013 11 11, 10:46)
Margaritos agurkinis - su vidutinio dydzio ir siurkstumo grudeliais, prausiantis kazkiek putoja, skalsus. Nepatiko kvapas. Tikrai neprimine agurku. Nebuvo ikyrus, bet kazkoks prastas. I pabaiga produktas susisluoksiavo. Nusedo ryskiai zalia spalva prie kamstelio. Atrodo - niekis, bet mane tokios smulkmenos erzina, iskart kyla asocijacijos su prasta gaminio kokybe. Antra karta nepirkciau.

Rasos (naudojau senokai) - be grudeliu, su sveiciamosiomis mikrogranulemis. Kreminis, sveitimo (bent jau man) nesijaute, ar putojo nebepamenu, nepasakyciau, kad skalsus. Veido nesausino, labai malonaus salstelejusio kvapo. Antra karta pirkciau tik pasitikrinimui, ar nuomone nepasikeite, nes man labiau patinka sveitikliai su grudeliais.

Trecio nebandziau, bet labai smalsu. Kiek skaiciau, su grudeliais.

Rekomenduot nesiimu ne vieno, bet jei pirkt kazka butent is biok, tai rinkciausi is rasos linijos.

Aciu 4u.gif

Man labiausiai patinka su mikrogranulemis 4u.gif Reiks pasizvalgyti smile.gif
Atsakyti
Man patiko Rasos gelis nuo spuogu, nezinau sutapimas ar ne, bet veido odos bukle pagerejo, net ir raudonumas likes po spuogelio sumazedavo, nusipirkau ir antra pakuote rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(jurgonse @ 2013 11 11, 16:06)
Man patiko Rasos gelis nuo spuogu, nezinau sutapimas ar ne, bet veido odos bukle pagerejo, net ir raudonumas likes po spuogelio sumazedavo, nusipirkau ir antra pakuote  rolleyes.gif

kremas-gelis ar gelis (tas, kur mazesnej pakuotej)? Jei antrasis, tai kaip naudojat? tepat ant viso veido?
Atsakyti
Butent tik gelis, mezesneje pakuoteje, tepu tik pazeistas vietas arba "T" veido sriti, tas vietas kur riebiausia(mano veido oda misri). Tepu nakciai, is pradziu siek tiek pagriauzia bet paskui praeina. 4u.gif
Atsakyti
aš tą gelį mažesnėjė pakuotėje turiu gal kokį 4 ar 5, geriausia priemonė prieš spuogus, jei jau kyla iškart tepu, labai veiksmingas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ingriga @ 2013 11 08, 10:43)
Merginos kokie atsiliepimai apie kremą kurios naudojate su išsiplėtusiais kapiliarais

Neblogas kremukas, periodiškai perku 4u.gif Jis riebesnis nei kitas rožinėje pakuotėje, bet šaltuoju metu labai tinka, bet raudonio mažinimui jokios įtakos (naudojam abu su MB, odos mišrios, problematiškos).
Atsakyti
QUOTE(Tikrė @ 2013 11 12, 18:57)
Neblogas kremukas, periodiškai perku 4u.gif Jis riebesnis nei kitas rožinėje pakuotėje, bet šaltuoju metu labai tinka, bet raudonio mažinimui jokios įtakos (naudojam abu su MB, odos mišrios, problematiškos).

Aš irgi mėgstu jį žiemos period, kai oda jautriau reaguoja į temperatūros pokyčius. Kad kremas sumažintų raudonį - nesitikėkit, nes tai kosmetikos priemonė, kuri veikia tik paviršinį sluoksnį. Kad gerai kaip prevencinė priemonė, tai aš tikiu, bet rimtų problemų tai nea... nei vienas kremas neišspręs. Net ir pats brangiausias.
Atsakyti
Ar kuri nors išbandėte Margaritos paakiu kremą?
Įdomu, kokie butu atsiliepimai, ar yra koks poveikis?

Beje, kiek skaitinėjau, tai dauguma čia naudojate Rasa priemones, o įdomu jos tarkim geresnės už Margaritą (gamintojas tas pats, sudėtis gal skiriasi), nes aš toniką, veido prausiklį, akių makiažo valiklį, drėkinantį kremą su linais perku iš Margaritos, naudoju ne tiek ilgai (kažkada seniau buvau naudojus, bet po to perėjau prie kitų gamintojų), poveikio didelio nepajutau dar, bet šiaip malonūs produktai, atrodo tinka mano odai. Čia paskaitinėjus kažkaip dėmesį patraukė Rasa, kremai, prausikliai ir pan. būtų įdomios nuomonės 4u.gif
Atsakyti
Man Margaritos paakiu kremas buvo per riebus ir sunkiaii isigerdavo. Taciau bandziau ji preis kokius 5 metus, gal buvau jam per jauna biggrin.gif
Atsakyti
naudoju šį jau kokias 2-3 sav.
user posted image
nžn, ar kad mano kiek rėžimas pasikeitė, ar sutapimas ar tikrai šis kremukas prisidėjo, akys iš ryto atrodo daug geriau, smulkių raukšlelių nebeliko, oda apie akis padrėkinta, maloni bei elastinga bigsmile.gif šiaip prieš tai nennaudojau nieko papildomai akių sričiai - tiesiog naktiniu kremu patepdavau, dbr nakčiai (naudoju tik nakčiai) pasitepu ir rezultatai patinka smile.gif šiaip pats jausmas pasitpus neitin malonus, man jis sunkokai geriasi, lieka ant odos - todėl naudoju tik nakčiai, ryte lyg vis dar jaučiasi ant odos - bet nuplovus - viskas ok biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(W*S:* @ 2013 10 19, 13:16)
ateinu su atsiliepimais del dieninio RASOS anti ageing kremo
user posted image

nu tikria nesitikejau, kad bus tooks geras.  blush2.gif Super drekina, kvapas labai malonus, isigeria i oda labai greitai, atrodo lyg odai tam tikra svytejima suteikia, svelnumas islieka visa diena, dabar labai mastau apie visa linijos susipirkima, naktini, seruma ir paakiu krema, kadangi sitas kremas nerealus, beto, visiskai neberia manes, ka pries tai dare dauguma kitu kremu, kaip pvz iwostin, lavera ir pan
rekomenduoju tikrai

as paakiu kremuka naudoju anti age serijos bet kazkokio poveikio nepastebiu...na stebuklu nesitikiu, net kad pastangretu noretus.

isbandziau ir Rasa BB krema medium atspalvi - kemsa poras, siaubingai! kelis kartus panaudojau, atidaviau mamai, jai neblogai, paskui su kosmetologe kalbejom sako labiau brandziai odai pritaikytas. Bet sutinku su dauguma, jog maskavimo mazai, man nepatiko spalva, as vis tiek jauciausi kaip su kauke, bet cia jau turbut individualu. Sakyciau tinkamas variantas turistinej kelionej kokioj ar siaip iki prduotuves nubegt jei ne kokia diena pasitaike odai smile.gif
Atsakyti