Įkraunama...
Įkraunama...

BIOK kosmetika

QUOTE(siksne @ 2013 11 21, 12:44)
isbandziau ir Rasa BB krema medium atspalvi - kemsa poras, siaubingai!

o reklamuoja,kad pasitepus juo net miegoti galima g.gif
Atsakyti
Aš irgi norėčiau pagirti Rasos anti-age seriją.
Mano oda t-zonoj riebaluojasi, kitose vietose dažnai išsausėja, todėl visad naudojau gerai drėkinančius kremus. Pirmiausia ,,iš bėdos"nusipirkau naktinį anti-age, iš pradžių pasirodė per mažai drėkinantis, nes pasitepus truputėlį traukė odą, bet pastebėjau, kad oda gerai sudrėkinta, nesausėja. Tai per akciją susipirkau visą seriją - dieninį, paakių kremus ir serumą. Sakyčiau dieninis kremas riebesnis už naktin, bet makiažas ant jo laikosi puikiai, mažiau riebaluojasi oda. Drėkinimas puikus. Paakių kremo komentuoti negaliu, kad ir kokius paakių kremųs esu bandžiusi, niekad nemačiau jokių rezultatų cool.gif serumą tepu vakarais prieš naktinį kremą, tai oda super sudrėkinta. Va koks romanas gavosi, bet pirmą kartą tikrai esu patenkinta lietuviška kosmetika smile.gif
Atsakyti
nu gundot tuo kremu labai laugh.gif
Atsakyti
Daug gerų atsiliepimų paskaičiau apie Margaritos dušo želę su vyšniomis,
taigi bandos instinkto vedama nusipirkau ir aš ją. Tai nieko ypatingo man ji, putoja kaip it visos kitos, kvapas tai kol prausiesi jaučiasi, bet paskui absoliučiai ne, na bent jau aš neužuodžiau, o perskaičius supratau, kad kvapas ilgai laikosi, na nieko ypatingo.

Margaritos ekologiškas su linų sėmenim kremas visiškai netiko, traukė siaubingai odą,
nusipirkau kažkada kremą probleminei odai, nes ji pas mane riebi-mišri ir kemšasi poros, tai nežinau ar sutapimas ar ne tačiau iškilo keletas giluminių spuogų, nors šiaip po jo oda tikrai pagražėjo, poros susitraukė, mažiau išlenda blizgėjimas į antrą dienos pusę. Na bus matyt toliau kaip oda reaguos, norėčiau išbandyt dar anti-age seriją, bet kažkaip nežinau ar tiks, nesinori nukraut spintelių Rasos kremais biggrin.gif

Tutti, gal jau galit pakomentuoti Rasos paakių kremą iš anti-age serijos?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dagli: 03 gruodžio 2013 - 14:52
Ech, nusipirkau tą BB kremą light ir nusivyliau doh.gif
Minusai (bent man):
- visiškai jokio maskavimo
- nors mano oda riebesnė, bet pasitepus vieną nemaloniai tempia odą, juntamas tarsi sausumas, norisi teptis drėkinamą kremą
- sudėtis tikrai ne iš gerųjų (deja, o galėjo juk sukurti tikrai gerą kremą, net brangesnį ir trumpiau galiojantį, būčiau sutikus brangiau mokėti tikrai)
- be spf
- dengiasi labai nelygiai, reikia tepti labai greitai, nes vos užsižiopsai, jau pridžiūva
- kemša poras
- tų visų aliejų ir kt. naudingų medžiagų tikrai palyginti nėra daug

pliusai tik tokie (ir deja, neatsveria minusų):
*gera pakuotė (sandari)
*gana pigus (kai akcija buvo, mokėjau apie 19Lt)
* ir vienintelis dalykas, už kurį galiu tikrai pagirti: nėra to baisaus oranžinio atspalvio

Rezultatas - labai prastas verysad.gif
Kol kas naudoju, bet maišau su drėkinamu kremu, bet daugiau nebepirksiu... schmoll.gif
Atsakyti
Ateinu pagiti Rasos dezodoranto melsvo. Tikrai puikiai saugo nuo prakaito kvapo.

Kaukė - prausiklis - šveitiklis viename man nepatinka. Beria mane nuo jo. Ir šiaip, aš už atskirus produktus. Kur prausiklis - ten prausiklis ir t.t.

Drėkinantis kremas su hialauronu (melsvas) visai fainas, Gerai drėkina.
Atsakyti
QUOTE(Jadzka @ 2013 12 05, 22:55)

Kaukė - prausiklis - šveitiklis viename man nepatinka. Beria mane nuo jo. Ir šiaip, aš už atskirus produktus. Kur prausiklis - ten prausiklis ir t.t.

Aš šitą prausiklį naudoju tik kaukei, tai man jis visai patinka, neblogai pravalo veiduką smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Austuja @ 2013 12 06, 11:56)
Aš šitą prausiklį naudoju tik kaukei, tai man jis visai patinka, neblogai pravalo veiduką smile.gif

Su Skinfood kiaušininiu prausikliu ir kauke net nėr ką lygint... tas tikrai pravalo odą. O Rasos tikrai ren toli gražu iki to efekto...
Atsakyti
QUOTE(Jadzka @ 2013 12 05, 21:55)
Ateinu pagiti Rasos dezodoranto melsvo. Tikrai puikiai saugo nuo prakaito kvapo.

kiek laiko (ar kelinta si dezodoranta is eiles) naudojate? Man is pradziu patiko tiek melsvas, tiek rozinis, bet nuo abieju, sunaudojus kokius 2/3 produkto, atsirasdavo zaizdeles (tokie lyg paraude paserpetojimai) pazaztyse g.gif Nebenaudojant rasos, bet tepantis kitu antiperspirantu (mano atveju - paprasciausiu nivea) - viskas susitvarkydavo. Kaskart iki zaizdeliu bandziau 2 rozines ir 1 zydra pakuote, bet rezultatas, deja, vis tas pats... Daugiau nebebandysiu. Nors ir pats produkto kvapas man tiko, ir nuo prakaito bei jo kvapo saugojo gerai, ir kaina gera.
Atsakyti
QUOTE(Atari. @ 2013 12 08, 00:15)
kiek laiko (ar kelinta si dezodoranta is eiles) naudojate? Man is pradziu patiko tiek melsvas, tiek rozinis, bet nuo abieju, sunaudojus kokius 2/3 produkto, atsirasdavo zaizdeles (tokie lyg paraude paserpetojimai) pazaztyse  g.gif  Nebenaudojant rasos, bet tepantis kitu antiperspirantu (mano atveju - paprasciausiu nivea) - viskas susitvarkydavo. Kaskart iki zaizdeliu bandziau 2 rozines ir 1 zydra pakuote, bet rezultatas, deja, vis tas pats... Daugiau nebebandysiu. Nors ir pats produkto kvapas man tiko, ir nuo prakaito bei jo kvapo saugojo gerai, ir kaina gera.

Aš gal 4-ta naudoju jau, jokių žaizdelių nepastebėjau. Seniau labai ilgą laiką naudojau Nivea, bet Rasa man pasirodė kiek švelnesnė.
Atsakyti
QUOTE(dagli @ 2013 12 03, 14:46)
Daug gerų atsiliepimų paskaičiau apie Margaritos dušo želę su vyšniomis,
taigi bandos instinkto vedama nusipirkau ir aš ją. Tai nieko ypatingo man ji, putoja kaip it visos kitos, kvapas tai kol prausiesi jaučiasi, bet paskui absoliučiai ne, na bent jau aš neužuodžiau, o perskaičius supratau, kad kvapas ilgai laikosi, na nieko ypatingo.

-
O tai, kad kvapas ilgai laikosi man regis nera pliusas. Kuo daugiau kvapikliu dazikliu ir parabenu tuo didesne sintetika ir didesne tikimybe, kad odai netiks.
Dabartiniai mano kremai ir dalis kosmetikos bekvape.
Is lietuviskos kosmetikos esu bandzius tik margaritos krema su agurkais -(jokio drekinimo-) drekinamaji rasos krema veidui ir rasos krema kunui su silko proteinas. Tai veido kremas labai kemsa, o kuno kreme nepastebejau jokiu pliusu. Isigeria sunkokai, jokio drekinimo nesijaucia -( kuno oda sausoka-). Tad lietuviskos kosmetikos nesinori. Man atrodo dar nepazenge kurejai, kad galetu lygiuotis i aukstos kokybes produktus g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Mirabella*: 25 gruodžio 2013 - 14:10
QUOTE(*Mirabella* @ 2013 12 25, 14:08)
-
O tai, kad kvapas ilgai laikosi man regis nera pliusas. Kuo daugiau kvapikliu dazikliu ir parabenu tuo didesne sintetika ir didesne tikimybe, kad odai netiks.
Dabartiniai mano kremai ir dalis kosmetikos bekvape.
Is lietuviskos kosmetikos esu bandzius tik margaritos krema su agurkais -(jokio drekinimo-) drekinamaji rasos krema veidui ir rasos krema kunui su silko proteinas. Tai veido kremas labai kemsa, o kuno kreme nepastebejau jokiu pliusu. Isigeria sunkokai, jokio drekinimo nesijaucia -( kuno oda sausoka-). Tad lietuviskos kosmetikos nesinori. Man atrodo dar nepazenge kurejai, kad galetu lygiuotis i aukstos kokybes produktus  g.gif

Mieloji, tu iš 170 gamintojo produktų išbandžiusi vos 3 sakai, kad neatitinka kokybė? Na, siūlau pabandyti dar kelis smile.gif Labai greit gali pakeisti nuomonę.
Atsakyti