Kas turite tokius saldymo maiselius - ar geri jie?Ar patogus tarkim koldunus uzsaldyti?Ju yra keliu dydziu - kurie butu patogesni?

QUOTE(bondis @ 2012 02 04, 12:46)
Netgi labai idomios naujienos... Ypac Stuvos, niu reikes perziureti esama brezinuka...

Papildyta:
QUOTE(Kokere @ 2012 02 03, 12:50)
As turiu, bet pirkau labai seniai ir tokiu dabar prekyboj nera. Esu labai patenkinta.

Papildyta:
QUOTE(Alchemie @ 2012 02 02, 17:06)
Nu ka, pagaliau atrodo turiu kompe virtuves ir kt. daiktu nuotraukas.
Tikrai labai grazi. Vyrui siulau paminkla statyti uz surinkima!

Papildyta:
QUOTE(meile_G @ 2012 01 25, 20:54)

Papildyta:

QUOTE(LaWita @ 2012 02 04, 16:50)
Kas turite tokius saldymo maiselius - ar geri jie?Ar patogus tarkim koldunus uzsaldyti?Ju yra keliu dydziu - kurie butu patogesni?

Aš turiu.
pakuotėje būna tie abu, geltoni ir raudoni, nebent gal atskirai dar gali rinktis nežinau, nemačiau, aš ėmaiu tą kur kartu.
man patinka, tvirti, aš ir šaldyt naudoju ar taip ka susidet. tik nuo dažnesnio darymo nebe taip lengvai užsidaro, bet kai šaldymui tai daugiau nebenaudoji jau jų...
QUOTE(vaivaj @ 2012 02 04, 00:54)
Ar matėte kokių naujienų atsirado??? Visai įdomių yra.
Oho, super!

QUOTE(grange @ 2012 02 04, 19:45)
Aš turiu.
pakuotėje būna tie abu, geltoni ir raudoni, nebent gal atskirai dar gali rinktis nežinau, nemačiau, aš ėmaiu tą kur kartu.
man patinka, tvirti, aš ir šaldyt naudoju ar taip ka susidet. tik nuo dažnesnio darymo nebe taip lengvai užsidaro, bet kai šaldymui tai daugiau nebenaudoji jau jų...
Aciu uz atsakyma

Yra dar didesni.Tokie

Ar gal esate kuri pirkusi si greitpuodi? Gal kokiu atsiliepimu?

http://www.ikea.com/...ducts/00173557/
gal kas situos puodus turit? Kaina tokia itarima kelianti, bet panasius pries 10 metu pirkau Danijoje ir jie tebetarnauja
gal kas situos puodus turit? Kaina tokia itarima kelianti, bet panasius pries 10 metu pirkau Danijoje ir jie tebetarnauja

QUOTE(vzilma @ 2012 02 05, 10:18)
paspaudi: Informacje o produkcie
Plotis: 79 cm
Gylis: 39 cm
Aukštis: 79 cm
Tinkamumo apkrova: 13 kg
QUOTE(vzilma @ 2012 02 05, 10:18)
spaudi Informacje o produkcie
Główne informacje
Szerokość: 79 cm
Głębokość: 39 cm
Wysokość: 79 cm
Obciążenie półki: 13 kg

mergaites, o gal zinot, ar Hemnes serijos baldu baltumas sutampa su aspelund
Ir kaip Aspelund kokybe, tvirti baldukai?