Įkraunama...
Įkraunama...

IKEA Nr. 14

SVEIKOS,
Gal galite pagelbeti su ikea programele virtuvei planuoti.
nesuprantu kaip susivedus issaugoti.neduoda man.
ten reik kazkaip prisijungti?
4u.gif
Atsakyti
QUOTE(tormika @ 2012 02 06, 10:58)
SVEIKOS,
Gal galite pagelbeti su ikea programele virtuvei planuoti.
nesuprantu kaip susivedus issaugoti.neduoda man.
ten reik kazkaip prisijungti?
4u.gif

taip, reikia prisiloginti pradžioj
bet kurioj vietoj jį paskui surasti, kai užsisaugai, tai aš nerandu?? g.gif tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mirksniukas: 06 vasario 2012 - 11:12
QUOTE(Alchemie @ 2012 02 06, 09:45)
Aha, visi laiko uzspaude, a vnus prigaditsia biggrin.gif
Pas mane tai nuo vienos spintos viena lentyna, nuo kitos kita likusi, bet panaudosime treciai spintai..tai nieko nelieka pardavimui

biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Alchemie @ 2012 02 04, 22:31)
http://www.ikea.com/...ducts/00173557/
gal kas situos puodus turit? Kaina tokia itarima kelianti, bet panasius pries 10 metu pirkau Danijoje ir jie tebetarnauja g.gif

Mane irgi domina šių puodų kokybė.
Atsakyti
QUOTE(Patricia Mode @ 2012 02 06, 11:15)
Mane irgi domina šių puodų kokybė.

Aš pažiūrėjau aprašymą - parašyta, jog nerudijantis plienas, bet pagal kainą ir nuotrauką atrodo, jog aliuminis g.gif Nu tokie plonoki. Ir dar kas įdomu, lenkiškame aprašyme nenurodyta, o rusiškame (čia) parašyta, jog negalima naudoti rūgštiems produktams. Tai čia irgi aliuminiui būdingas dalykas, ne plienui g.gif

Šiaip aliuminio puodai nėra blogi paprastai: jie pigūs, ploni (bet ir greitai įkaista), lengvi, patvarūs. Jeigu nekaitinti ant atviros ugnies ir nemėtyti - nesideformuoja. Turiu aliuminio kelis puodus iš Senukų, pirktus už 10-15 litų, puikiai tarnauja jau 6 metai. Bet rimtesniems valgiams jų nenaudojų - jokių barščių ar pan., nes tikrai rūgštys gali sureaguoti, tada ir puodas bus sugadintas, ir save galima apnuodyti...
Atsakyti
Draugė sūneliui ieškosi pirkti kėdutės su staliuku...
Ką galėtumėt pasakyti apie MAMMUT kėdutę ir staliuką? ax.gif Ji bijosi dėl plastiko, ar patvarus, ar tvirtas g.gif
Atsakyti
QUOTE(~Beauty~ @ 2012 02 06, 13:03)
Draugė sūneliui ieškosi pirkti kėdutės su staliuku...
Ką galėtumėt pasakyti apie MAMMUT kėdutę ir staliuką? ax.gif Ji bijosi dėl plastiko, ar patvarus, ar tvirtas g.gif

lengvas, patogu nuvalyt, bet elektrinasi. man mediniai labiau patinka smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Hennessy @ 2012 02 06, 13:55)
Aš pažiūrėjau aprašymą - parašyta, jog nerudijantis plienas, bet pagal kainą ir nuotrauką atrodo, jog aliuminis  g.gif  Nu tokie plonoki. Ir dar kas įdomu, lenkiškame aprašyme nenurodyta, o rusiškame (čia) parašyta, jog negalima naudoti rūgštiems produktams. Tai čia irgi aliuminiui būdingas dalykas, ne plienui  g.gif

Ačiū už nuorodą, pasirodo, nuo anglų ir lenkų kai kuri informacija slepiama biggrin.gif
Bet pažiūrėjau pas rusus, tai ir prie brangiųjų 365 serijos ir kitų tokie prierašai yra g.gif
Barščiams ir troškiniams turiu Berghoff puodą, tai gal šie ir nieko būtų kruopoms/bulvėms/makaronams.
Atsakyti
QUOTE(vivian07 @ 2012 02 05, 22:13)
Sveikos merginos,
turiu klausima pas jus ..
gal kas zinot ar yra vezeju is Kauno,nes kiek radau sioj temoj visi vilnieciai ...
Kadangi neseku istisai visu pokalbiu,gal butu galima gaut atsakymus i az ..
Buciau labai dekinga  4u.gif  ...

Vezejai vilnieciai, bet veza ir i Kauna, nebent patys norite tuom uzsiimti
Atsakyti
QUOTE(Patricia Mode @ 2012 02 06, 13:08)
tai gal šie ir nieko būtų kruopoms/bulvėms/makaronams.

Manau, kad tokiems dalykams bus geri, juolab, kad ir kaina labai nebloga, tai negaila būtų ir išmesti po metelių-kitų biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Pinavija Nuostabioji @ 2012 02 06, 14:04)
lengvas, patogu nuvalyt, bet elektrinasi. man mediniai labiau patinka  smile.gif

Mes turim tokia kedute ir dvi tokias taburetes http://www.ikea.com/...6641/#/50176643 tai dabar kedute stovi be darbo o taburetes net ir mes naudojam kai sveciu daugiau turim ax.gif

O staliuka turim Toki http://www.ikea.com/...ducts/20011413/

Staliukas man patinka kad lengvas, vaikas pasistumdo kur nori, ir yra minkstas, kiek teko su galva paragaut krasto, ne karto vaikas neverke, tik griovelis likdavo, kuris po poros minuciu issilygindavo mirksiukas.gif

Drasiai rekomenduociau staliuka su taburetemis wub.gif ir kaina ir praktiskumas thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bondis: 06 vasario 2012 - 13:43
Turiu šituos puodus, nieko blogo pasakyt negaliu schmoll.gif, mėgstu aš juos, nes greit užverda vanduo ir pan., pora metų naudoju, mažiausias labai patogus vaiko pusryčių dribsnių košei išvirt. Turiu ir visokių berghoff ir t.t., bet ir šitų anaiptol nemetu į šalį, nors pirkau kaip ir trumpam, kai krausčiaus, bet "prilipo" smile.gif
Atsakyti