Įkraunama...
Įkraunama...

IKEA Nr. 14

Vyresnis vaikas (tuo metu jam buvo 4-5 m.) pora metų turėjo Vyssa čiužinį, bet kurį tiksliai nepamenu g.gif, vizualiai kaip antras atrodė g.gif, nes skirtingos pusės čiužinio buvo. Tik dydis didesnis buvo, apie pora šimtų kainavo, man pačiai buvo smagu pagulinėt ant to jo čiužinio blush2.gif

Jūsų išsirinktų tai tankį vienodą rašo, dėl storio tai turėtų užtekt ir 7 vaikui, bet antrasis čiužinys šiaip mielesnis ir brangesnis dar ir dėl to, kad apvilktas, plius jo pusės skirtingos, viena su tokiais kaip didesniais kauburėliais pas mus buvo smile.gif
Atsakyti
AČIŪ, Neryte 4u.gif
Atsakyti
O jau nauju nuotrauku grozis albume thumbup.gif Lidingo virtuve, miegamasis, dar tos foto, su Malm komodom wub.gif
Norejau paklaust, o ant tu komodu uzdetas bendras stalvorsis, ar man cia tik taip atrodo is nuotraukos?
user posted image
Atsakyti
[quote=žibutė,2012 02 06, 18:32]
O jau nauju nuotrauku grozis albume thumbup.gif Lidingo virtuve, miegamasis, dar tos foto, su Malm komodom wub.gif [QUOTE]
O kurios cia baldai? Virtuve panasi i Alchemie, bet ne jos kiek matau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Mantė @ 2012 02 02, 14:04)
Vis dar renkuosi dėžę daiktams. Ji keliaus po miegamojo lova, krausiu visokius retai naudojamus daiktus (karnavalinius reikaliukus ir pan.) Reikia, kad jie nedulkėtų. Kuri, jūsų manymu, praktiškesnė, patogesnė?
http://www.ikea.com/...uery=900.278.11

turiu šitas plastikines, jos (2) puikiai telpa po dviaukšte lova ir dar vietos mažesnei lieka. Labai talpios, tikrai. Pagr. minusas, kad nėra pritaikytų spaustukų uždarymui, tad dangtis nesilaiko tvirtai. Naudoju kitų didesnių dėžių spaustukus, bet ne idealiai užspaudžia. Nežinau kaip su dangčio ilgaamžiškumu dažniau naudojant, pas mus sudėti retai naudojami daiktai.

QUOTE(LaWita @ 2012 02 04, 17:50)
Kas turite tokius saldymo maiselius - ar geri jie?Ar patogus tarkim koldunus uzsaldyti?Ju yra keliu dydziu - kurie butu patogesni? 4u.gif user posted image

tai žiūrėk pg litrus, koldūnams gal net žali labiau tiktų (4,5 l) žiūrint kokiam kiekiui nori. Geltoni ir raudoni - mažesniam kiekiui. Žali man puikiai tinka saliero lapkočiams, špinatų didesniam kiekiui.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Siracusa: 06 vasario 2012 - 18:23
As i fotki negalejau ideti nuotrauku, nes pas mane draudimai kompe. Ne mano ten virtuve 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(silke:) @ 2012 02 04, 22:49)
Ar gal esate kuri pirkusi si greitpuodi? Gal kokiu atsiliepimu? g.gif

user posted image

Pasikartosiu su klausimu blush2.gif Gal kuri ka nors gero/blogo apie si greitpuodi galit pasakyti?
Atsakyti
Mergaites, kas artimiausiu metu darys uzsakyma per vezejus? Man reiketu 1 daiktelio, gal priimsit i kompanija? Parasykit i AZ. Lauksiu. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo AnAngel: 06 vasario 2012 - 19:08
QUOTE(LT saulele @ 2012 02 06, 18:07)
Vyresnis vaikas (tuo metu jam buvo 4-5 m.) pora metų turėjo Vyssa čiužinį, bet kurį tiksliai nepamenu  g.gif, vizualiai kaip antras atrodė  g.gif, nes skirtingos pusės čiužinio buvo. Tik dydis didesnis buvo, apie pora šimtų kainavo, man pačiai buvo smagu pagulinėt ant to jo čiužinio blush2.gif

Jūsų išsirinktų tai tankį vienodą rašo, dėl storio tai turėtų užtekt ir 7 vaikui, bet antrasis čiužinys šiaip mielesnis ir brangesnis dar ir dėl to, kad apvilktas, plius jo pusės skirtingos, viena su tokiais kaip didesniais kauburėliais pas mus buvo  smile.gif

Ačiū už atsakymą 4u.gif
Gal kuri turite namuose tą plonesnįjį, pigesnįjį čiužinuką? Ar tiktų vaikui nenuolatiniam naudojimui?
Atsakyti
Labas vakaras 4u.gif Gal kas pirkot ar teko realiai pamatyti ar paciupineti si audini?
http://www.ikea.com/...uery=702.114.95
Atsakyti
QUOTE(Lachesė @ 2012 02 06, 15:47)
sveikos, gal kas turite tokį kilimėlį
http://www.ikea.com/...ducts/00175250/

ar jis tinkamas kepti orkaitėje, nors rašo,kad baking, bet niekur nenurodyta temperatūra. AČIŪ!

Jis orkaiteje kepti netinkamas, nes per didelis 65x45 cm. Ir dar instrukcijoj raso, jog galima naudoti tik plastikines formeles, kad nesupjaustytum jo.
Nelabai man jis patinka, labai traukia visokias dulkes ir smirda guma.
Atsakyti
AnAngel, laba,

aš užsakinėsiu per Jurgitą.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vaivaj: 06 vasario 2012 - 21:06