Įkraunama...
Įkraunama...

IKEA Nr. 14

QUOTE(žibutė @ 2012 02 06, 18:32)
O jau nauju nuotrauku grozis  albume thumbup.gif Lidingo virtuve, miegamasis, dar tos foto, su Malm komodom wub.gif
Norejau paklaust, o ant tu komodu uzdetas bendras stalvorsis, ar man cia tik taip atrodo is nuotraukos?

Mano ten foto smile.gif Nea, ne vientisas stalvirsis malmu, ten trys komodos, viena ilgesnioji 1.60m ir dvi po 0.80m.
Atsakyti
QUOTE(BevardeX @ 2012 02 06, 21:22)
Mano ten foto smile.gif Nea, ne vientisas stalvirsis malmu, ten trys komodos, viena ilgesnioji 1.60m ir dvi po 0.80m.

virtuvė irgi Tavo? labai wub.gif
Atsakyti
Kur Jus ta virtuve matot blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Mirksniukas @ 2012 02 06, 22:29)
virtuvė irgi Tavo? labai wub.gif

Aciu 4u.gif Mano virtuve. Paskutines 7 foto mano (pradedant miegamuoju ir baigiant svetaine su malmais)
Atsakyti
QUOTE(BevardeX @ 2012 02 07, 00:03)
Aciu 4u.gif Mano virtuve. Paskutines 7 foto mano (pradedant miegamuoju ir baigiant svetaine su malmais)

Grazu 4u.gif

I malm rankeneles idejote?
Atsakyti
QUOTE(Cobre @ 2012 02 06, 23:10)
Grazu  4u.gif

I malm rankeneles idejote?

Ugu, i ilgaja sudejom rankeneles, i kitas taip ir nesugebejom, guli stalciuje doh.gif
Atsakyti
QUOTE(cola @ 2012 02 06, 16:33)
o receptukas?  biggrin.gif

stai cia
http://www_neringa-b...-keksiukai.html 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(bondis @ 2012 02 06, 14:13)
Turiu 365+

O kaip šitie? Labai greitai atvėsta maistas?
Atsakyti
QUOTE(vaivaj @ 2012 02 06, 23:05)
AnAngel, laba,

aš užsakinėsiu per Jurgitą.

Parasiau AZ smile.gif
Papildyta:
QUOTE(BevardeX @ 2012 02 07, 00:03)

Labai grazus ir skoningas Jusu bustas smile.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(BevardeX @ 2012 02 07, 00:13)
Ugu, i ilgaja sudejom rankeneles, i kitas taip ir nesugebejom, guli stalciuje  doh.gif

o as galvojau, kad cia taip del grazumo biggrin.gif na, kad idomiau butu ax.gif o yra skirtumas del patogumo?
Atsakyti
QUOTE(Cobre @ 2012 02 07, 01:10)
o as galvojau, kad cia taip del grazumo  biggrin.gif  na, kad idomiau butu  ax.gif o yra skirtumas del patogumo?

Tai taip taip, del idomumo ir buvo taip padaryta biggrin.gif O is patogumo puses, tai praktiskai jokio skirtumo nepastebejau schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Joana Agota @ 2012 02 07, 00:14)
O kaip šitie? Labai greitai atvėsta maistas?

Plonoki, isjungus indukcine, is karto nustoja virti sriuba ir pradeda "vesti". Turejau anksciau keramine kaitlente, tai viskas ciki piki buvo. Noretusi kad ilgiau siluma palaikytu, ypac ruosiant troskini ar verdant sriuba. Ir dar is tu paciu gal pries 5 metus pirkus buvau su ilga rankena puoda (litrinis). Tai ismeciau jau, nuluzo rankena doh.gif arba mano kinderis dabaige ji, arba kazkas nekokybiskai buvo padaryta. Galima buvo pakeisti, bet pati artimu metu nevaziuosiu, o per vezejus neapsimoka. Atidirbo jis tuos 29 pln. Beje, pries menesi imiau tos pacios serijos 5l, tai rankenos jau kitaip pritvirtintos.bet isesmes, palyginti ka maximoj uz tiek nusipirksi ir ka ikejoj, tai jie superiniai puodai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bondis: 07 vasario 2012 - 09:46