Aš tai dabar suku galvą, gal ir man į dukros kambarį (kol kas jie su broliu nori tam pačiam kambary gyvent) nauja STUVA užsisakyt... Yra niša 285, bet aš kiek dėliojuosi, tiek man kažkaip be ryšio susidėlioja...

QUOTE(žibutė @ 2012 02 09, 11:10)
Aš tai dabar suku galvą, gal ir man į dukros kambarį (kol kas jie su broliu nori tam pačiam kambary gyvent) nauja STUVA užsisakyt... Yra niša 285, bet aš kiek dėliojuosi, tiek man kažkaip be ryšio susidėlioja... 

o ką konkrečiai norit į nišą sutalpinti, t.y. kokios paskirties turi būti baldai?
QUOTE(Mirksniukas @ 2012 02 09, 12:38)
o ką konkrečiai norit į nišą sutalpinti, t.y. kokios paskirties turi būti baldai?
Na norėtųsi spintos aukštos (o gal net 2, kaip dviems vaikams), tada komodos, atvirų lentynų knygoms, gal daiktadėžės žaislams ... Man kažkoks bardakas gaunasi dėliojant

QUOTE(žibutė @ 2012 02 09, 13:21)
Na norėtųsi spintos aukštos (o gal net 2, kaip dviems vaikams), tada komodos, atvirų lentynų knygoms, gal daiktadėžės žaislams ... Man kažkoks bardakas gaunasi dėliojant
Norėtųsi, kad visa ta niša apsisatytų 

O butent stuva norit daryti? Man tai sis variantas visai nieko.. Pas mus panasi situacija, reikia ir spintu, ir lentynu.

Laputa, aš iki šiol galvojau apie panašų variantą, bet mane naujos Stuvos spalvos sužavėjo, ir kad ji medinėm durim

QUOTE(žibutė @ 2012 02 09, 13:46)
Laputa, aš iki šiol galvojau apie panašų variantą, bet mane naujos Stuvos spalvos sužavėjo, ir kad ji medinėm durim 

As tai siulyciau, per google, dar per flickr su "stuva" prasieiti, pati ko ieskojau (ne stuvos) labai daug ideju radau. Gal pametes kokia minti

QUOTE(1PuPa @ 2012 02 08, 21:32)
Mamytes kiek kilovatu lempute eina i si sviestuva?
Galvoju i vaiko 13 kv.m kambari ar nebus per tamsu?
http://www.ikea.com/...ducts/50070651/
Ar is viso ji naturoj nesiziuri?
Galvoju i vaiko 13 kv.m kambari ar nebus per tamsu?
http://www.ikea.com/...ducts/50070651/
Ar is viso ji naturoj nesiziuri?
Kaip gyvai atrodo ir kaip yra surenkama galite pažiūrėti čia
Sukasi dvi elektrą taupančios lemputės po 11 W, tai čia kaip suprantu bendrai atitiktų kokį 100 vatų.
QUOTE(žibutė @ 2012 02 09, 14:21)
Norėtųsi, kad visa ta niša apsisatytų 

Labai abejoju ar pavyks uzpildyti visa nisa...

Tarp didziuju spintu lentynos turetu buti...

QUOTE(AnAngel @ 2012 02 09, 15:41)
Labai abejoju ar pavyks uzpildyti visa nisa...
Man gavosi tokie variantai:

Dekui