Įkraunama...
Įkraunama...

IKEA Nr. 14

QUOTE(žibutė @ 2012 02 09, 17:13)
Dekui 4u.gif Jo, primeciau, kad 270 max gaunasi.Bet taip tinka, nepatiktu man, jie tarkim puse nisos apstatyta, o kita puse tuscia..

Nu 15 cm lieka, bet ten visada galima rasti ka saugoti, pvz. nors ir lyginimo lenta... mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(zigri @ 2012 02 09, 15:57)
ko cia visi taip alpsta del tos ikea  blush2.gif  nieko gero ten. baldai pigiai atrodo, o tie "sablonai" visai ne prie dusios..

jei nepatinka, tai ir nepirkit, o del pigumo, tai tikrai ne viskas pigiai atrodo, juo labiau ne pigiai tarnauja

Atsakyti
QUOTE(zigri @ 2012 02 09, 13:57)
ko cia visi taip alpsta del tos ikea  blush2.gif  nieko gero ten. baldai pigiai atrodo, o tie "sablonai" visai ne prie dusios..

Na tai alpsta tie, kuriems prie dusios, zmoniu skoniai skiriasi, kartais ir labai stipriai. Jums gi nieks neliepia pirkti, ar liepia? bigsmile.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Esu dar naujoke sioj temutej..uztai gal kavailu klausimu kyla ax.gif
Sitaa..nera mano issirinktu kabliuku Varsavoj, nu i ka daryt? Nu reikia ziauriai doh.gif Tik Rusijoj yra..Tai cia tipo nebegamina, ar tik nepapildo..Laukt to gerio ar jau skambint varpais kas is Rosijos atvestu bigsmile.gif ?
Atsakyti
QUOTE(zigri @ 2012 02 09, 14:57)

... lygiai taip pat, kaip kiti alpsta dėl Tupperware, Amway, Avon ir pan. tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(~Beauty~ @ 2012 02 09, 20:26)
... lygiai taip pat, kaip kiti alpsta dėl Tupperware, Amway, Avon ir pan.  tongue.gif

skirtumas tik tas kad tupperware ir amway baisinem kainom uz nieka, o ikea kokybes ir kainos santykis thumbup.gif
Atsakyti
Nu kazkaip ir kazkodel labai novatoriskus dizainus kuria dizaineriai ir naudoja Ikea baldus, o ne lenkiskus korpusinius, ar sofas, kuriu kainos ir kokybes, tai tikrai labai sabloniskos doh.gif o originaliu, medzio masyvo, ir pan. baldu as niekur nemaciau g.gif
man atrodo, kad Ikejos baldus gali naudoti sabloniskai, gali padaryti tikrai nematyta vaizda, grynai, pagal savo namus ir skoni, svarbu, akd kaina leidzia tai daryti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Hennessy @ 2012 02 08, 23:58)
Žiūrisi, žiūrisi natūroj, labai jos fainos  wub.gif
Mūsų albume yra nuotrauka.
Šiaip, nepasakyčiau, kad žiauriai daug šviesos nuo jos, nors pas mus labai didelė svetainė (dėl to ir du šviestuvai) ir taupiosios lemputės įsuktos (nes turime papildomą apšvietimą). Tai vakare jeigu šiaip reikia apšvietimo - jungiame šias lempas, bet jeigu kokiams skaitymui, tai jungiu papildomą, nes trūksta man tos šviesos. Bet čia tikriausiai nuo lempučių priklauso, nes mūsų visai jau tos tokios taupančios. O skleidžia šviesą jos tikrai labai gerai, plius ir pačios baltos yra, tai "nesusivalgo".
Bet jos yra nemažos (na, bet aš mažesnes įsivaizdavau). Mūsų svetainė (kur nuotraukoje) yra kažkur 33 kvadratų, lubos 2.80. Tai tiesiog pažiūrėkite aprašyme išmatavimus (ilgis ten reguliuojamas) ir primeskite, kad nebūtų labai grėmėzdiška kambaryje.

Aciu, einu albuma ziureti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Forgete @ 2012 02 09, 22:31)
skirtumas tik tas kad tupperware ir amway baisinem kainom uz nieka, o ikea kokybes ir kainos santykis  thumbup.gif

Niu nesakyk, Amway orkaiciu valymo priemone man labai patinka... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(AnAngel @ 2012 02 09, 22:25)
Niu nesakyk, Amway orkaiciu valymo priemone man labai patinka...  blush2.gif

ane? kokia ta priemone? reik gal ir man.
Atsakyti
QUOTE(Forgete @ 2012 02 10, 00:37)
ane? kokia ta priemone? reik gal ir man.

Man labai patinka demes salina super... thumbup.gif Pridegusius riebalus irgi! drinks_cheers.gif
Atsakyti
Aga, turiu ir aš Amway orkaitėms, tikrai labai gera thumbup.gif biggrin.gif
Šiaip turi jie kai kurių neblogų dalykų, bet kainos tai jo - nedžiugina doh.gif
Atsakyti