Įkraunama...
Įkraunama...

Provanso ir klasikos gerbėjos/-ai

QUOTE(mamaSandra @ 2012 01 29, 23:01)

o del istiesiamu sofu tai galiu pasakyti tiek - turiu toki minksta kampa (amerikieti) su istraukiamu mechanizmu, tai jei svecius ten paguldau - esu tikra, kad ilgam jie pas mane neuzsibus  lotuliukas.gif

o kodel ,jei ne paslaptis?? g.gif ar jisai baisiai nepatogus,ar kaip?kokie minusai esminiai? g.gif nes labai rimtai galvojame apie toki kampa,kur butu plius miegojimo funkcija,ir galvojame butent apie sveciu apnakvindinima. man tai bet kokiu atveju atrodo geriau ir priimtiniau uz ciuzini ar tuo labiau "raskladuske"...
zinoma,cia kaip kam jau patogiau.bet vistik - kuom negerai guleti ant kampo su miegojimo funkcija?
Atsakyti
QUOTE(TheAngel @ 2012 01 30, 11:59)
o kodel ,jei ne paslaptis?? g.gif ar jisai baisiai nepatogus,ar kaip?kokie minusai esminiai? g.gif nes labai rimtai galvojame apie toki kampa,kur butu plius miegojimo funkcija,ir galvojame butent apie sveciu apnakvindinima. man tai bet kokiu atveju atrodo geriau ir priimtiniau uz ciuzini ar tuo labiau "raskladuske"...
zinoma,cia kaip kam jau patogiau.bet vistik - kuom negerai guleti ant kampo su miegojimo funkcija?

mano artimi gimines turi toki kampa ir kadangi mes daznai ten sveciuojames, teko nemazai ant jo miegoti... MamaSandra visiskai teisi - pastaruoju metu mes stengiames laika planuogti taip, kad nebereiketu pas juos miegoti smile.gif tikrai nepatogu ir paskausta nugara, nes ciuzinukas pakankamai plonas, jauciasi visi nelygumai, sudurimai ir pan. Sakyciau, ant grindu butu patogiau ax.gif
Atsakyti
Sveikos,

Dvarcioniu keramokoj SALE 75proc 20*45cm plytelem thumbup.gif

user posted image

Atsakyti
QUOTE(mamagabi @ 2012 01 29, 17:01)
Kokia (kokiu matmenu) issirinkai? I koki stalvirsi ir kaip planuoji ja "ileisti"?

O aksesuarus gali talpinti i fotki albumeli smile.gif Viena (savo tapybos darbu) jau turi, tai bus dar vienas, ir dek visur kaip parasa, kad zmones uzeitu ir pamatytu/susipazintu mirksiukas.gif

60cm plotis berods. Stalvirsis bus arba pilksvas/rusvas granitinis, arba medinis .Kai jau prieisiu prie virtuves- galutinai apsispresiu.Kaip ileisti nesigilinu- tik vyrui pasakiau, kad stalvirsis turi but auksciau ir uzsileisti ant kriaukles sonu,kad nebutu tarpu trupiniams.
Del prekiu-nenoriu labai reklamuotis, nes verslas ne mano- tik va klasikos myletojoms gal pasitarnaus... smile.gif Jei kas susidomes duosiu kitus kontaktus - nes mano lokalizacija neparanki smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vanda_zydi @ 2012 01 30, 10:04)
o vat su tokiu sprendimu tai as labai netgi nesuticiau schmoll.gif  jau geriau sveciai pamiegos maziau patogiai, kad ir ant ciuzno nt grindu, nei savo vaikiuka skriausiu ir kraustysiu is jo kambario miegot kazkur kitur schmoll.gif  Juk patys tai nesikraustot is savo miegamojo ar i ji sveciu neprisileidziat:mirksiukas:

Maniskiai tai tik ir laukia,kad kas nakvotu,juk tada viskas kitaip,ir net siulo savo lova,kad tik galetu su kitais ir kitaip miegoti.Jei po kokios sventes sveciai nepasilieka nakvoti,net nuliusta....na nori vaikai sudrumsti rutina smile.gif O mes tame nematome nepatogumo,visada stengiuosi del savo sveciu,ir jei vaikams tas patinka ,kodel ne?Gal kita kalba jei vaikas kudikis,tada ne savo loveleje miegas tikrai kitoks,bent mano sunus buvo priprates tik savo lovyteje miegoti,ir isvykus atostogu tekdavo pratintis pirmomis naktimis prie naujos lovos,o gal aplinkos.
Atsakyti
del nakvojimo vaiku kambari ar seimininku miegamuosiuose, tai cia zinoma kiekvieno reikalas, kaip kam patogiau; tiesiog mano nuomone, kiek kitokia, na man net nehigieniska tai kazkaip atrodo jau nekalbant apie psichologini diskomforta. Ir siaip gerai pagalvojus as nesu baisi megeja nei kitur nakvot, nei kad pas mane kas nakvotu g.gif
Cobre, Jus per daug sveiko proto turit, kad Jus dar mokyt kur svecius guldyt lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vanda_zydi: 30 sausio 2012 - 13:36
QUOTE(vanda_zydi @ 2012 01 30, 10:04)
o vat su tokiu sprendimu tai as labai netgi nesuticiau schmoll.gif  jau geriau sveciai pamiegos maziau patogiai, kad ir ant ciuzno nt grindu, nei savo vaikiuka skriausiu ir kraustysiu is jo kambario miegot kazkur kitur schmoll.gif  Juk patys tai nesikraustot is savo miegamojo ar i ji sveciu neprisileidziat:mirksiukas:

Maniskiai tai tik ir laukia,kad kas nakvotu,juk tada viskas kitaip,ir net siulo savo lova,kad tik galetu su kitais ir kitaip miegoti.Jei po kokios sventes sveciai nepasilieka nakvoti,net nuliusta....na nori vaikai sudrumsti rutina smile.gif O mes tame nematome nepatogumo,visada stengiuosi del savo sveciu,ir jei vaikams tas patinka ,kodel ne?Gal kita kalba jei vaikas kudikis,tada ne savo loveleje miegas tikrai kitoks,bent mano sunus buvo priprates tik savo lovyteje miegoti,ir isvykus atostogu tekdavo pratintis pirmomis naktimis prie naujos lovos,o gal aplinkos.
Atsakyti
QUOTE(elitarai @ 2012 01 30, 12:56)
,visada stengiuosi del savo sveciu...

tame ir esme,kad norisi kad tiems sveciams PATOGU IR GERAI butu.. g.gif as kazkaip visalaik buvau isitikinus,kad tie didziuliai minksti kampai su miegojimo funkcija yra tikras geris..o vat pasirodo,kad visai ne taip. g.gif
bet gal ir tie kampai ne visi vienodi? g.gif

http://www.baldupark...as-caparol.html

vat apie toki galvociau.aprasytas tai jis isties graziai...rodosi,daug privalumu..kaip manote? 4u.gif

na taip,nera tas ciuzinys labai jau superinis,matosi,bet kad jau taip badytu visur,jaustusi baisiai visi nelygumai- nezinau...juk ir butu jis naudojamas tik sveciams.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo TheAngel: 30 sausio 2012 - 13:43
QUOTE(TheAngel @ 2012 01 30, 13:41)
tame ir esme,kad norisi kad tiems sveciams PATOGU IR GERAI butu.. g.gif as kazkaip visalaik buvau isitikinus,kad tie didziuliai minksti kampai su miegojimo funkcija yra tikras geris..o vat pasirodo,kad visai ne taip. g.gif
bet gal ir tie kampai ne visi vienodi? g.gif

http://www.baldupark...as-caparol.html

vat apie toki galvociau.aprasytas tai jis isties graziai...rodosi,daug privalumu..kaip manote? 4u.gif

na taip,nera tas ciuzinys labai jau superinis,matosi,bet kad jau taip badytu visur,jaustusi baisiai visi nelygumai- nezinau...juk ir butu jis naudojamas tik sveciams.

Jei pirksit, pabandykit atsigult, nes čia mums buvo cirkas kažkada, išsirinkom odinį kampą su miegama dalim, kampas didelis, ilgas, o išskleidus, miegamosios vietos ilgis 175 tai kur jau čia tilpsi iš ilgio doh.gif nesitikėjom tokio absurdo, visa laimė atisgulėm.
Atsakyti
QUOTE(Aga @ 2012 01 30, 13:49)
kampas didelis, ilgas, o išskleidus, miegamosios vietos ilgis 175 tai kur jau čia tilpsi iš ilgio doh.gif nesitikėjom tokio absurdo, visa laimė atisgulėm.

na tikrai kad absurdas!! blink.gif aciu uz patarima. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vanda_zydi @ 2012 01 30, 13:34)
Ir siaip gerai pagalvojus as nesu baisi megeja nei kitur nakvot, nei kad pas mane kas nakvotu g.gif

visiskai drinks_cheers.gif .
As irgi neturiu tokiu mylimu sveciu, kad uzleisciau jiems savo lova ir miegamaji. O jei sveciams miegojimas bus nelabai patogus, gales paprasciausiai trumpiau pabuti biggrin.gif . Patogiai ir gerai issimiegos namuose.
Atsakyti
Apie svecius pakalbejom ir pamirsau pasakyti, kad mes i svecius vaziuodami visada vezames savo pripuciama ciuzini, jei zinom, kad ten atskiru kambariu ir lovu sveciams nebus. Kaip ir beje, savo tapkes smile.gif .
Man visada ir visur patinka jaustis saugiai ir uztikrintai. Ypac nemegstu to erzelio - gal jums ta, gal ana, kur pakloti, ka pakloti, ar taip gerai bus, o gal sitaip... doh.gif
Atsakyti