Įkraunama...
Įkraunama...

Provanso ir klasikos gerbėjos/-ai

Gal kas rekomenduotu duru gamintoja Vilniuje? Mums taip sakant paprastu baltu mediniu duru reiktu:)
Galit ir i a.z.
4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Merginos, gal galit man pasakyti ar galima daryti dušo kambaryje kraną kriauklei vario spalvos o duše visą įranga chromo spalvos. Dušo maišytuvo nesimatys, viskas bus už tos sienelės gale. Ar iš principo netinkama mintis.
user posted image
Atsakyti
Įdėsiu šiek tiek man patikusių idėjų, kad ta mano auksčiau įkelta nuotrauka negadintų temos vaizdo smile.gif
user posted image user posted image
user posted image user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ferrari: 31 sausio 2012 - 11:24
QUOTE(Ferrari @ 2012 01 31, 10:50)
Merginos, gal galit man pasakyti ar galima daryti dušo kambaryje kraną kriauklei vario spalvos o duše visą įranga chromo spalvos. Dušo maišytuvo nesimatys, viskas bus už tos sienelės gale. Ar iš principo netinkama mintis.
http://finncdn.no/mm...20741719_xl.jpg

o kokia role vaidina tas "nesimatys" - reikia kazka apgauti smile.gif ?
Jei jums tokia kombinacija atrodo graziai ir patinka, tada darykite, koks skirtumas matysis ar nesimatys. Jus gi i dusa tai eisite ir matysite - saves vistiek neapgausite.
Jei net ir duso nesimatys, chromuotas praustuvo sifonas su visomis zarnelemis ir klozeto vandens nuleidimo mygtukas juk matysis, ar ne?
Atsakyti
QUOTE(vida777 @ 2012 01 31, 11:57)
o kokia role vaidina tas "nesimatys" - reikia kazka apgauti  smile.gif ?
Jei jums tokia kombinacija atrodo graziai ir patinka, tada darykite, koks skirtumas matysis ar nesimatys. Jus gi i dusa tai eisite ir matysite - saves vistiek neapgausite.
Jei net ir duso nesimatys, chromuotas praustuvo sifonas su visomis zarnelemis ir klozeto vandens nuleidimo mygtukas juk matysis, ar ne?

Praustuvas bus su spintele, tai viso kas bus po juo, nesimatys. Ir pats praustuvas greičiausiai keliaus į dešinę sienos pusę toliau nuo klozeto.
user posted image

Klozetas bus įmonuotas ir visi vamzdžiai ir pan bus paslėpti.

Dėl maišytuvų skirtingų spalvų klausiu ar iš principo toks variantas galimas, derinant ir kitas interjero detalių spalvas chromas-varis ar vis dėlto nerekomenduojamas.
Atsakyti
QUOTE(Ferrari @ 2012 01 31, 12:24)
Dėl maišytuvų skirtingų spalvų klausiu ar iš principo toks variantas galimas, derinant ir kitas interjero detalių spalvas chromas-varis  ar vis dėlto nerekomenduojamas.

bet kodel butent toki varianta jus svarstote - kad jis patinka, kad butent taip noretumete?
Is principo tinka viskas, priklauso nuo principu smile.gif - truksta pinigu, daroma laikinai, butent to ir siekiama (noras suderinti skirtingus dalykus)...
Tik mano nuomone, skirtingus dalykus (medziagas, stilius) puikiai tarpusavyje suderinti reikia daugiau talento, nei vienodus.

Interjero detales yra visai kas kita, nei du skirtingu spalvu kranai vienoje patalpoje. Cia jau butu avangardas klasikoje.
Atsakyti
QUOTE(vida777 @ 2012 01 31, 13:10)
bet kodel butent toki varianta jus svarstote - kad jis patinka, kad butent taip noretumete?
Is principo tinka viskas, priklauso nuo principu  smile.gif  - truksta pinigu, daroma laikinai, butent to ir siekiama (noras suderinti skirtingus dalykus)...
Tik mano nuomone, skirtingus dalykus (medziagas, stilius) puikiai tarpusavyje suderinti reikia daugiau talento, nei vienodus.

Interjero detales yra visai kas kita, nei du skirtingu spalvu kranai vienoje patalpoje. Cia jau butu avangardas klasikoje.

Daryčiau kranus vario spalvos, nes turiu idėjų ką dar interjere derinčiau prie jų spalvos. Ir vario spalva man tiesiog gražiau. Bet dušo tinkamo nerandu vario spalvos. Va čia ir problema.
Norėčiau tokio tipo, kad nuimama galva butų su skirtingom funkcijom.
user posted image
O vario spalvos yra tik su mažom nuimamom galvom. Nors šitas man ir dizainas labiau tinkamas, nei to pirmojo, bet turiu atsižvelgti dar ir į tai, kad tai kasdien naudojamas daiktas o ne šiaip interjero detalė.
user posted image

Atsakymą bet kuriuo atveju radau tavo paskutiniame poste. Ačiū. 4u.gif

Papildyta:
Berašant kilo dar vienas klausimas dėl kranų spalvų derinimo. Ar jie visuose namuose turi būti vienodos spalvos? Virtuvėje , tualete, dušo kambaryje.
Atsakyti
QUOTE(Ferrari @ 2012 01 31, 13:48)
Daryčiau kranus vario spalvos, nes turiu idėjų ką dar interjere derinčiau prie jų spalvos. Ir vario spalva man tiesiog gražiau. Bet dušo tinkamo nerandu vario spalvos. Va čia ir problema. 

Berašant kilo dar vienas klausimas dėl kranų spalvų derinimo. Ar jie visuose namuose turi būti vienodos spalvos? Virtuvėje , tualete, dušo kambaryje.

pas mus lygiai taip pat atsitiko vonios kambaryje. Man patiko klasikines formos kranai (zalvario, vario), o MB uzgaida buvo didziule lietaus duso galva. Kitos iseities neliko, kaip tik rinktis chromo kranus (duse, prie vonios, praustuvo, bide) ir taikytis prie duso galvos wink.gif. Bet uztat sviestuvus pasirinkau vario spalvos, o prie ju galima derinti ir visus kitus vonios k. aksesuarus, uzuolaidu karnizus. Tada ir tie kranai kazkaip lieka antrame plane.

Visuose namuose tikrai nebutina daryti vienodu kranu.

Vario spalva yra rudai rausva, zalvario - zalsvai gelsva, poliruoto zalvario - geltono aukso. Ar tu kazko nemaisai?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vida777: 31 sausio 2012 - 14:16
QUOTE(vida777 @ 2012 01 31, 14:10)
pas mus lygiai taip pat atsitiko vonios kambaryje. Man patiko klasikines formos kranai (zalvario, vario), o MB uzgaida buvo didziule lietaus duso galva. Kitos iseities neliko, kaip tik rinktis chromo kranus (duse, prie vonios, praustuvo, bide) ir derinti prie duso galvos. Bet uztat sviestuvus pasirinkau vario spalvos, o prie ju galima derinti ir visus kitus vonios k. aksesuarus, uzuolaidu karnizus. Tada ir tie kranai kazkaip lieka antrame plane.

Visuose namuose tikrai nebutina daryti vienodu kranu.

Vario spalva yra rudai rausva, zalvario - zalsvai gelsva, poliruoto zalvario - geltono aukso. Ar tu kazko nemaisai?

Na va, gavau ne tik atsakymą, bet ir sprendimą. 4u.gif Darysiu visą įrangą chromo, o po to bandysiu derinti detales vario spalvos.
O dėl dėl atspalvio, tai tikrai nežinau kaip vadinasi ta kurios aš noriu ar vario ar žalvario. Va tokia
user posted image

Atsakyti
QUOTE(Ferrari @ 2012 01 31, 14:20)
Na va, gavau ne tik atsakymą, bet ir sprendimą. 4u.gif  Darysiu visą įrangą chromo, o po to bandysiu derinti detales vario spalvos.
O dėl atspalvio, tai tikrai nežinau kaip vadinasi ta kurios aš noriu ar vario ar žalvario. Va tokia
http://www.voniosstu...oxford-11-1.jpg

cia yra zalvaris.
Variniai atrodo taip:
http://www.google.de...rI8PgtQbc7ujOAQ
Atsakyti
QUOTE(vida777 @ 2012 01 31, 14:33)
cia yra zalvaris.
Variniai atrodo taip:
http://www.google.de...rI8PgtQbc7ujOAQ

Ačiū. Dabar jau įsiminsiu. Nes žodinį spalvų aprašymą man sudėtinga įsivaizduoti, man vaizdinių priemonių reikia biggrin.gif
Atsakyti
JECKAU KIEK PRIRASET, dar reiks visa sia tema perskaityt biggrin.gif

QUOTE(ambre @ 2012 01 24, 16:01)
Bet as nenoriu su priraitymais, galvoju gal  juodi strypukai su bumbuliukais smile.gif Ju irgi bumas>?

Berasydama  apsisprendziau nebesiblaskyti- vis tik apsistosiu ties balta. smile.gif

Greit apsisprendei biggrin.gif .
As laiptu baliustru rasto vis neissirenku, o taip norim laiptus sia savaite uzsisakyt............

QUOTE(vida777 @ 2012 01 24, 16:21)
kaltiniai tureklai ne bumas, o atsibudimas  smile.gif . Zmones tiesiog pamazu susivokia, kas yra amzina ir laikui nepavaldu. Grazus kaltiniai tureklai su mediniais rankturiais yra tiesiog prabanga, be to jie idealiai tinka mazesnems laiptinems, nes mediniai ne tik atrodo, bet ir yra zymiai masyvesni ir jiems reikia daugiau erdves, kad gerai ziuretusi. Kaltiniai tureklai neapsunkina interjero (jeigu to siekiama), suteikia erdvei lengvumo.

Man kaltiniai tureklai tinka laukui, o namo viduj tai nesuteikia jaukumo visai kazkaip g.gif . Gali atrodyt prabangiai (jei labai ten mondriai tas kalviskas darbas, o ne bele strypai)... bet medis jaukiau, o dar balti pagaliukai tureklu, balti plintusai, balti lubu apvadai wub.gif

QUOTE(mamaSandra @ 2012 01 24, 16:48)
saunuole, o kai praktikos reikes tau -  as papozuosiu [/color]

Liux bigsmile.gif . A viena pozuotum a su vyru biggrin.gif ?

QUOTE(ambre @ 2012 01 24, 16:41)
(Blogybe,kad Houzz'e pasiziuriu  baltu  "pagaliuku" su baltom panelem  ir vel kazka svarstau doh.gif  ) Dar koks komentaras ir baigsiu apsispresti. smile.gif

TAI KA APSISPRENDEI??

QUOTE(aistukas @ 2012 01 24, 18:38)
Seima is 5 ir kitos svarstykles, as - dar viena is jusu. Nors zenklas kitas, bet irgi labai sunkiai apsisprendziu, vyras amzinai pyksa, kad "karve perku". As irgi i svetaine uzuolaidu jau kokius 7 pavyzdzius buvau parsitisus pabandymui, ir vis dar iki siol neapsisprendziu, ko man ten reik  doh.gif

TAI TADA VISOS MOTERYS SVARSTYKLES lotuliukas.gif . Vyrai nenarstytu kiekvienos parduotuves del plyteliu ar uzuolaidu ir panasiai lotuliukas.gif
Atsakyti