JECKAU KIEK PRIRASET, dar reiks visa sia tema perskaityt
QUOTE(ambre @ 2012 01 24, 16:01)
Bet as nenoriu su priraitymais, galvoju gal juodi strypukai su bumbuliukais

Ju irgi bumas>?
Berasydama apsisprendziau nebesiblaskyti- vis tik apsistosiu ties balta.
Greit apsisprendei

.
As laiptu baliustru rasto vis neissirenku, o taip norim laiptus sia savaite uzsisakyt............
QUOTE(vida777 @ 2012 01 24, 16:21)
kaltiniai tureklai ne bumas, o atsibudimas

. Zmones tiesiog pamazu susivokia, kas yra amzina ir laikui nepavaldu. Grazus kaltiniai tureklai su mediniais rankturiais yra tiesiog prabanga, be to jie idealiai tinka mazesnems laiptinems, nes mediniai ne tik atrodo, bet ir yra zymiai masyvesni ir jiems reikia daugiau erdves, kad gerai ziuretusi. Kaltiniai tureklai neapsunkina interjero (jeigu to siekiama), suteikia erdvei lengvumo.
Man kaltiniai tureklai tinka laukui, o namo viduj tai nesuteikia jaukumo visai kazkaip

. Gali atrodyt prabangiai (jei labai ten mondriai tas kalviskas darbas, o ne bele strypai)... bet medis jaukiau, o dar balti pagaliukai tureklu, balti plintusai, balti lubu apvadai
QUOTE(mamaSandra @ 2012 01 24, 16:48)
saunuole, o kai praktikos reikes tau - as papozuosiu [/color]
Liux

. A viena pozuotum a su vyru

?
QUOTE(ambre @ 2012 01 24, 16:41)
(Blogybe,kad Houzz'e pasiziuriu baltu "pagaliuku" su baltom panelem ir vel kazka svarstau

) Dar koks komentaras ir baigsiu apsispresti.
TAI KA APSISPRENDEI??
QUOTE(aistukas @ 2012 01 24, 18:38)
Seima is 5 ir kitos svarstykles, as - dar viena is jusu. Nors zenklas kitas, bet irgi labai sunkiai apsisprendziu, vyras amzinai pyksa, kad "karve perku". As irgi i svetaine uzuolaidu jau kokius 7 pavyzdzius buvau parsitisus pabandymui, ir vis dar iki siol neapsisprendziu, ko man ten reik
TAI TADA VISOS MOTERYS SVARSTYKLES

. Vyrai nenarstytu kiekvienos parduotuves del plyteliu ar uzuolaidu ir panasiai