QUOTE(vanda_zydi @ 2012 01 30, 15:34)
Cobre, Jus per daug sveiko proto turit, kad Jus dar mokyt kur svecius guldyt
`as turejau omenyje, kad posta parasiau ne tam, kad kazka peraukleti

Su kokiom intencijo kiti raso, tai man dzin
Del sveciu nehigieniskumo, tai net minciu nera, o patalyne pakeiciam

O siaip tai jei jie tokie nehigieniski, tai baisu juos bet kur guldyti
QUOTE(vida777 @ 2012 01 30, 15:55)
gales paprasciausiai trumpiau pabuti

. Patogiai ir gerai issimiegos namuose.
Tai vietiniai be problemu namo grizta, net jei ir reikia sliauzte sliauzti

O va yra draugu, su kuriais susitinkam retai, nes gyvenam vistik per atstuma. Tai jau be nakvyniu retai kada apseinam. Nors man butent del tu nepatogiu nakvyniu labai nesmagu likti pas kai kuriuos miegoti. Tai kol as pasiryztu nuvaziuoti

Paskutini karta tai nesutikau likti nakvoti, kazkaip siaubas apeme nuo tos minties del visu tu erzeliu. Kelione atgal gavosi velyva labai. Tai paskui gailejausi, kad del savo principu vyra kankinau. Teko jam vargsui net stoti nusnausti. O juk mes abu is tu, kurie gali nakti vairuoti. Bet abu neatlaikem. Tai kai pagalvoji, kad kazkas del musu vyktu nemenka kelia, paskui varytu atgal..

As savo draugus myliu
QUOTE(vida777 @ 2012 01 30, 16:35)
Ypac nemegstu to erzelio - gal jums ta, gal ana, kur pakloti, ka pakloti, ar taip gerai bus, o gal sitaip...
Brrr, ir man bjaurus jausmas. Todel dar pries atvykstant paruosiam kambari ir jie jau jame apsistoja. Tai pas mus labai ramiai viskas ir vyksta. Patogu ir kai reikai vaikus anksciau suguldyti, ir kai kazkas jau neistveria pasisedejimu
Mano vyras irgi buvo uz sofas su mechanizmu, reikejo jam irodineti. Neirodziau, bet sofas nupirkau daug jam neaiskindama. DAbar ir pats sako, kad visai patogu taip.
Papildyta:
QUOTE(daffni @ 2012 01 30, 17:26)
taip ir sveciu matyt nuo penktadienio iki sekmadienio:)
Tai faktas, kad sunku, juk rupestis, ne tik malonumas. Todel as ir stengiuosi, kad butu ne tik sveciams, bet ir man kuo patogiau, kuo maziau vargo.
Issipletem labai, tiesa?
Reziume, kad jei kas turi nusiuziureje grazia paprasto sofkute, tai apmastykite, gal reiktu ja imti, o sveciams numatyti kitus variantus.