Įkraunama...
Įkraunama...

Provanso ir klasikos gerbėjos/-ai

as slepetes, tiksliau tokius minkstus batelius taip pat visuomet vezuosi, labai patogu thumbup.gif

va ka radau - http://www.ukwallpap...lypta-dados.htm

manau visai pritaikoma smile.gif
Atsakyti
QUOTE(TheAngel @ 2012 01 30, 14:41)
tame ir esme,kad norisi kad tiems sveciams PATOGU IR GERAI butu.. g.gif as kazkaip visalaik buvau isitikinus,kad tie didziuliai minksti kampai su miegojimo funkcija yra tikras geris..o vat pasirodo,kad visai ne taip. g.gif
bet gal ir tie kampai ne visi vienodi? g.gif

http://www.baldupark...as-caparol.html

vat apie toki galvociau.aprasytas tai jis isties graziai...rodosi,daug privalumu..kaip manote? 4u.gif

na taip,nera tas ciuzinys labai jau superinis,matosi,bet kad jau taip badytu visur,jaustusi baisiai visi nelygumai- nezinau...juk ir butu jis naudojamas tik sveciams.

va butent sios konstrukcijos ir yra patys nepatogiausi, jei jau taip norisi minksto kampo sveciams - geriau imkit paprasta sofke, kuri is dvieju daliu susideda.
Atsakyti
Na, man dar variantas bent vienam sveciui imti tokio ilgio sofa, kad ten normaliai tilptu vienas zmogus, be jokiu skleidimu. As pati esu miegojus jaunystej ant tokios sofos kaip knyga isskleidziamos, tai net neskleisdavau - buvo patogu, manau, kad nakti kita svecias tikrai gali taip pamiegot. Vis viena kaip savo lovoj, niekur neras biggrin.gif Na, o daugiau jau jei tektu guldyt, galima ir su ciuziniais suktis. Bet pas mus kazkaip visi sveciai jau geriau namo traukia i savo lovas (nekalbu apie is toliau atvykusius)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aistukas: 30 sausio 2012 - 15:02
QUOTE(vida777 @ 2012 01 30, 14:55)
visiskai  drinks_cheers.gif .
As irgi neturiu tokiu mylimu sveciu, kad uzleisciau jiems savo lova ir miegamaji. O jei sveciams miegojimas bus nelabai patogus, gales paprasciausiai trumpiau pabuti  biggrin.gif . Patogiai ir gerai issimiegos namuose.

Na pas mus jei kas ir yra nakvoje tai tevai ir sesuo, o visokie draugai ir kiti gimines kazkaip sugrizta i namus:)
bet va sodyba bus kitas reikalas, ten bus sveciu kas antra savaitgali nakvojanciu...bent jau vasara garantuotai. Siaip man sveciai patinka, bet tik viena nakti. negaliu daugiau. kaip ir negaliu baliavot dvi dienas is eiles, taip ir sveciu matyt nuo penktadienio iki sekmadienio:)
Atsakyti
QUOTE(vanda_zydi @ 2012 01 30, 15:34)
Cobre, Jus per daug sveiko proto turit, kad Jus dar mokyt kur svecius guldyt lotuliukas.gif

`as turejau omenyje, kad posta parasiau ne tam, kad kazka peraukleti mirksiukas.gif Su kokiom intencijo kiti raso, tai man dzin biggrin.gif

Del sveciu nehigieniskumo, tai net minciu nera, o patalyne pakeiciam biggrin.gif O siaip tai jei jie tokie nehigieniski, tai baisu juos bet kur guldyti unsure.gif

QUOTE(vida777 @ 2012 01 30, 15:55)
gales paprasciausiai trumpiau pabuti  biggrin.gif . Patogiai ir gerai issimiegos namuose.

Tai vietiniai be problemu namo grizta, net jei ir reikia sliauzte sliauzti biggrin.gif O va yra draugu, su kuriais susitinkam retai, nes gyvenam vistik per atstuma. Tai jau be nakvyniu retai kada apseinam. Nors man butent del tu nepatogiu nakvyniu labai nesmagu likti pas kai kuriuos miegoti. Tai kol as pasiryztu nuvaziuoti doh.gif Paskutini karta tai nesutikau likti nakvoti, kazkaip siaubas apeme nuo tos minties del visu tu erzeliu. Kelione atgal gavosi velyva labai. Tai paskui gailejausi, kad del savo principu vyra kankinau. Teko jam vargsui net stoti nusnausti. O juk mes abu is tu, kurie gali nakti vairuoti. Bet abu neatlaikem. Tai kai pagalvoji, kad kazkas del musu vyktu nemenka kelia, paskui varytu atgal.. schmoll.gif As savo draugus myliu wub.gif

QUOTE(vida777 @ 2012 01 30, 16:35)
Ypac nemegstu to erzelio - gal jums ta, gal ana, kur pakloti, ka pakloti, ar taip gerai bus, o gal sitaip...  doh.gif

Brrr, ir man bjaurus jausmas. Todel dar pries atvykstant paruosiam kambari ir jie jau jame apsistoja. Tai pas mus labai ramiai viskas ir vyksta. Patogu ir kai reikai vaikus anksciau suguldyti, ir kai kazkas jau neistveria pasisedejimu biggrin.gif

Mano vyras irgi buvo uz sofas su mechanizmu, reikejo jam irodineti. Neirodziau, bet sofas nupirkau daug jam neaiskindama. DAbar ir pats sako, kad visai patogu taip.
Papildyta:
QUOTE(daffni @ 2012 01 30, 17:26)
taip ir sveciu matyt nuo penktadienio iki sekmadienio:)

Tai faktas, kad sunku, juk rupestis, ne tik malonumas. Todel as ir stengiuosi, kad butu ne tik sveciams, bet ir man kuo patogiau, kuo maziau vargo.
Issipletem labai, tiesa? biggrin.gif
Reziume, kad jei kas turi nusiuziureje grazia paprasto sofkute, tai apmastykite, gal reiktu ja imti, o sveciams numatyti kitus variantus. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cobre: 30 sausio 2012 - 15:33
QUOTE(mamaSandra @ 2012 01 30, 14:44)
va butent sios konstrukcijos ir yra patys nepatogiausi, jei jau taip norisi minksto kampo sveciams - geriau imkit paprasta sofke, kuri is dvieju daliu susideda.

drinks_cheers.gif va ant tokios konstrukcijos ten visuomet ir kankinames doh.gif ir ilgio truksta, kaip Aga minejo
Atsakyti
QUOTE(vida777 @ 2012 01 30, 15:35)
Apie svecius pakalbejom ir pamirsau pasakyti, kad mes i svecius vaziuodami visada vezames savo pripuciama ciuzini, jei zinom, kad ten atskiru kambariu ir lovu sveciams nebus. Kaip ir beje, savo tapkes  smile.gif .
Man visada ir visur patinka jaustis saugiai ir uztikrintai. Ypac nemegstu to erzelio - gal jums ta, gal ana, kur pakloti, ka pakloti, ar taip gerai bus, o gal sitaip...  doh.gif

mes irgi visada taip elgiamės.. drinks_cheers.gif
Atsakyti
papasakokit kas turit baldus su audiniu sviesiu kaip sekasi deveti? ar nuo dzinsu nesidazo?
pas mus balti odiniai ir tai tenka pasveisti g.gif
priremiau MB prie sienos sakau ka darom del tu baldu is uk tai va del to ta diskusija ir kilo o kaip bus su gan sviesiu medziaginiu pavirsium
Atsakyti
Sveikos, norėjau pasiteirauti, kur Kaune būtų galima rasti va tokių panašių - didelių grindjuosčių?

user posted image
Atsakyti
QUOTE(kaubojey @ 2012 01 30, 17:59)
Sveikos, norėjau pasiteirauti, kur Kaune būtų galima rasti va tokių panašių - didelių grindjuosčių?

user posted image

vilniuje ju turi murina, kadangi kaune yra ju filialas, tai turbut irgi tures. tiik turbut kaip ir vilniuje reikia klausti, nes ekspozicijoj neviskas
Atsakyti
QUOTE(Rasytee @ 2012 01 30, 16:49)
papasakokit kas turit baldus su audiniu sviesiu kaip sekasi deveti? ar nuo dzinsu nesidazo?
pas mus balti odiniai ir tai tenka pasveisti  g.gif
priremiau MB prie sienos sakau ka darom del tu baldu is uk tai va del to ta diskusija ir kilo o kaip bus su gan sviesiu medziaginiu pavirsium

pas mus dabar geltonos sofos, nuo džinsų nesidažo, bet dėmės tai nuo beleko matosi. tik tiek, kad pas mus tas audinys kažkoks ten gerai besivalantis, tai išsivalo/išsiplauna viskas.
Papildyta:
QUOTE(kaubojey @ 2012 01 30, 16:59)

user posted image

kažkada senesnėse temose buvo minėta, kad Zanavykų g. pradžioj (nuo Savanorių pr. žiūrint) esančioj firmoj gamina.
dar Gritijoj yra, tik čia, kaip suprantu, jie ne mediniai: http://www.gritija.l...produktai/4/64/
Atsakyti
Dėkui, reikės važiuoti į Zanavykų g. smile.gif.
Atsakyti