QUOTE(mamaSandra @ 2012 01 28, 22:18)
Dar man patinka kai buna tokios lentutes
http://www.google.lt...qO5DV8QOK24zKBw
ka manot?
Cia tu nori del pacio numerio tos lentutes?
QUOTE(Mirksniukas @ 2012 01 29, 13:50)
man belstukai labai

kadangi mūsų namukas vieno aukšto ir nedidukas, tai su MB jau buvom kalbėję, kad tikriausiai ne skambutį, o belstuką dėsim
O girdesit ta belstuka patys? As noriu tokio del grozio ir kaledini vainika pakabint.
QUOTE(mamaSandra @ 2012 01 30, 00:01)
del pripuciamu ciuziniu pritariu, isties geras ir patogus variantas suguldyt svecius, beda ta, kad jie net prakiura nuo blogo sulankstymo, o jei vaikai dar pasokineja tai isvis greit jiems amen.
Pas mus ne karta zmones atsikele ant issileidusio ciuzinio
QUOTE(TheAngel @ 2012 01 30, 12:59)
o kodel ,jei ne paslaptis??

ar jisai baisiai nepatogus,ar kaip?kokie minusai esminiai?

nes labai rimtai galvojame apie toki kampa,kur butu plius miegojimo funkcija,ir galvojame butent apie sveciu apnakvindinima. man tai bet kokiu atveju atrodo geriau ir priimtiniau uz ciuzini ar tuo labiau "raskladuske"...
zinoma,cia kaip kam jau patogiau.bet vistik - kuom negerai guleti ant kampo su miegojimo funkcija?
Oi kaip as su tokiais susidurus

. Ten nebent 10 kaldru dar uzklojus

.
QUOTE(Iriska @ 2012 01 30, 13:47)
Sveikos,
Dvarcioniu keramokoj SALE 75proc 20*45cm plytelem
Turbut kazka maisai. Buvau dvarcionyse ir jie uzkabine "75% kainos". As pamaciau, wow galvoju, cia tai bent. O pasirodo gaunasi 25 % nuolaida. Taigi ten si menesi sieninem plytelem 25 % nuolaida. Ieskau dabar sieniniu plyteliu voniai....
O gal suklydau del siu plyteliu????????????? Gal man ju reiktu su tokia nuolaida

???