Įkraunama...
Įkraunama...

Visa tiesa apie nagų lakus

QUOTE(Converse @ 2005 08 31, 18:08)
jeigu nagu lakas-tai tiktai buk smile.gif

Aš ir už buk. Labai geras, kai buvo dribtini nagai tai tikrai žinau kad ir koks lakas būtų tikrai greit nenusilups, bet dabar kai natūralūs tai tikrai geras tas buk lakas, laiko tikrai kelias dienas.
Atsakyti
o man buk labai greit sutirsteja.. kazkaip geresni yra is oriflame vision serijos.
Atsakyti
QUOTE(Bonifacija @ 2005 08 31, 20:47)
o man buk labai greit sutirsteja.. kazkaip geresni yra is oriflame vision serijos.

Bet oriflame ir kaina dvigubai ar trigubai didesnė nei buk. Aš turiu omeny buk lakai pagal savo kainą yra labai geri. Oriflame man irgi patinka.
Atsakyti
O man buk lakai nepatinka, vakar nusilakavau o jau kampukai patrupeje, ir sutirsteja greitai.
Turiu maybeline du lakus tai vienas labai ilgai dziusta, kitas greit isdziuna bet abu nesilaiko ilgai, irgi tik diena kokia. Abu sie pirkti praeita vasara, o vis dar nesutirsteje.
Atsakyti
QUOTE(inore @ 2005 08 31, 20:00)
Bet oriflame ir kaina dvigubai ar trigubai didesnė nei buk. Aš turiu omeny buk lakai pagal savo kainą  yra labai geri. Oriflame man irgi patinka.

kad mes ne apie kosmine kaina juk shnekam. Geriau sumoketi 5lt, bet jau problemu su lakavimu bus maziau mirksiukas.gif
Atsakyti
O man Buk lakai ne tik pagal kainą patinka smile.gif
Atsakyti
rekomenduokit gera laka prancuziskam manikiurui 4u.gif arba koki rinkini...
beje, o kaip oriflame lakai prancuziskam manikiurui? kaip tik su nuolaidom ax.gif
Atsakyti
Ir mane domintu baltas nagų lakas prancūziškam manikiūrui, kokia būtent spalva turi būti... nes vis pastoviai ne tokį nusiperku, neduoda pakankamai intensyvumo. Gerai būtų iš buk ar kitų nebrangių...
Atsakyti
Yra maybelline vadinasi france manicur ar pan.
Atsakyti
As tai nusipirkau va toki laka
user posted image

Daugiau apie sia priemone galit pasiskaityt cia:

http://www.herome.nl.....2Fprlist.html

Jei kas susigundytu uz 12 lt parduociau, nes niekaip neuzsiauginu nagu. Gaila gero daikto - sudzius!
Atsakyti
Gal ir paimčiau, o kada tu galėtum? Man Kaunas pakeliui, rytoj žadu būti ir ketvirtadienį.
Atsakyti
Parasysiu az
Atsakyti