Įkraunama...
Įkraunama...

Visa tiesa apie nagų lakus

QUOTE(gutė* @ 2006 01 22, 13:47)
Wow- rekordas doh.gif Revlon- brangoki tikriausiai bet ačiū 4u.gif - žinosiu. Man vienas iš kriteriju renkantis yra matinė spalva ir lygus dengimas, kiek pabandžiau Nivea ir dar kelis kitus čia neseniai nepaliko įspūdžio unsure.gif (gal rūšys būna skirtingos, gali būti nevykusi partija- visko pasitaiko).

revlon turiu tamsiai raudona, labai grazios spalvos, toki iseigini ax.gif tai dengiau tik vienu sluoksniu ir pati likau nustebinta kaip graziai pasidenge ir laikes apie dvi savaites mirksiukas.gif nors mano nagai naturalus ax.gif cia tikrai rekordiskai laikos ax.gif revlon tikrai super lakai, geraiusi is bandytu bigsmile.gif dar turiu toki svelniai rozini wub.gif tik du is revlon ir abu labai geri. o del kokybes nezinau, gal ji geresne nes pirkau ne cia g.gif ?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo chinchilla: 23 sausio 2006 - 15:24
Na as irgi turiu pora revlon laku, viena tamsu raudona perlamutrini, bet juo reikia du kartus lakuot,kad spalva ryski butu, o kitas matinis tai ir vieno sluoksnio uztenka,tikrai neblogai laikosi, nors ypatingo ispudzio nepaliko. Man super gerai laiko maybelline colorama 5 day nail color, vieno sluoksnio uztenka ir greitai dziuva, tik vat, kad pas mus neradau jo pirkt, nors droge panasiu maciau, gal jie irgi tokie pat thumbup.gif O siaip tai mano nagiukai labai kieti ir tvirti, tai lakams didelio demesio neskiriu ir tie patys buk geri ir siaip visokie papigeikos ax.gif tik is avon tai nepatinka, nes labai jau greitai atsoka ir atsilupa, na bent jau tie kuriuos turejau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Adorė @ 2006 01 22, 18:25)
Labai geras nail system skirtas spec prancuziskam manikiurui.

Ačiū Adorė už patarimą. drinks_cheers.gif nusipirkau šiandien visą krūvelę Nail System- labai didelis pasirinkimas prancūziško pagrindo atspalvių- tik nežinau kiek jie skirtingi- pirkau švelniai persikinį- toks permatomas- šauniai nusilakavo, skysta konsistencija- kaip už tokią kainą thumbup.gif žadėjau pirkti Avon prancūzišką rinkinuką- tai gerai kad nepirkau rolleyes.gif . Tik neradau balto lako galiukams, nusipirkau mažą butelytį balto Belaton.
QUOTE(*lovely* @ 2006 01 23, 22:03)
Na as irgi turiu pora revlon laku, viena tamsu raudona perlamutrini, bet juo reikia du kartus lakuot,kad spalva ryski butu,

Suintrigavot mirksiukas.gif su tuo Reblon- laiko aš daug neturiu tai kokioj Sarmoj tiesiai prie tikslo eisiu.

Ar yra super mažo kiekio gerų lakiukų? Ar jums patinka?

Atsakyti
ooo, lakai tai mano manija! aisku neturiu prikaupus 60 laugh.gif o dabar irgi siek tiek apmazejo, nes mamai puse atidaviau, tiesiog atnaujinima reikejo laku dezutej padaryt. dabar vel pradesiu kaupt atsargas devil.gif ir tikrai zinau, kad man ju visu reikia (nors buna, kai kuriu net nepanaudoju... ) nail.gif
o dazniausiai perku buk, brangiausias tai maybelinne (nezinau ar taip rasos), diamond shine, pearl, pirkau specialiai vestuvems, daugiau nenaudojau, gal kuri prigriebtu? parduociau uz 8 Lt mastau.gif
Atsakyti
man labiausiai patinka Dzintars lakas KREDO. gerai tepasi ir ilgai išsilaiko. O be to nebrangus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Sinjora @ 2005 02 27, 18:58)
Jei naudojat Buk (jis tikrai nekoks lakas, nes jame yra acetono ) tai bent naudokite gera baze(pagrinda).  Orly laku palete tai tikrai nebloga ,bet geru laikymu nepasizymi  schmoll.gif  China Glase perkamiausios spalvos 127, 086, 2216, 2233 tai priklauso nuo jusu skonio  tongue.gif

o koks geras nagų lako pagrindas? kokia kaina maždaug? ir gal yra kokių savybių, kurias privalo turėti nagų lako pagrindas?
ačiū iš anksto už atsakymą 4u.gif
Atsakyti
geriausia pagrindui naudoti nail teck.jo kaina nemaza(apie 40lt),bet poveikis stebuklingas.nusipirkti galima bet kuriam grozio salone
Atsakyti
Nail tek kazkaip brangokoka tepti bazei... g.gif as naudoju oriflame baze ir esu labai patnkinta, dar turiu buk su siliciu pagrinda. irgi nieko..o siaip kaip topa irgi buk naudoju... o lakai man kazkaip pastebejau oriflame, ir Golden rose daugiausiai turiu ir laikosi gerai ir spalvos patinka.. o is brangiu tai China glaze flirty feminity spalva ir sex in the beach (nzn ar taip rasosi ) patinka. ir nagams gerai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ausrute: 27 sausio 2006 - 19:45
O man patinka Nail System lakai, gerai tepa,spalvos grazios,patvarus ir svarbiausia nebrangus thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(*lovely* @ 2006 01 23, 22:03)
Na as irgi turiu pora revlon laku, viena tamsu raudona perlamutrini, bet juo reikia du kartus lakuot,kad spalva ryski butu, o kitas matinis tai ir vieno sluoksnio uztenka,tikrai neblogai laikosi, nors ypatingo ispudzio nepaliko. Man super gerai laiko maybelline colorama 5 day nail color, vieno sluoksnio uztenka ir greitai dziuva, tik vat, kad pas mus neradau jo pirkt, nors droge panasiu maciau, gal jie irgi tokie pat  thumbup.gif O siaip tai mano nagiukai labai kieti ir tvirti, tai lakams didelio demesio neskiriu ir tie patys buk geri ir siaip visokie papigeikos ax.gif  tik is avon tai nepatinka, nes labai jau greitai atsoka ir atsilupa, na bent jau tie kuriuos turejau  blush2.gif

As turiu visokiu laku,oneseniai nusipirkau avon laka ryskios spalvos.Man jis super thumbup.gif Daugiau kaip savaite atlaiko ir gerai nusilakuoja,nors visai nemoku lakuoti nagu ryskiom spalvom biggrin.gif
Atsakyti
Rassas o gal gali parasyti pilna lako pavadinima?kiek turejau Avon laku tai visus valydavausi po 1-2 valandu kadangi net su baze ir topu galiukas jau budavo nutrupejes, net jei guli lovoj ir skaitai knyga:(
Atsakyti
Na ir man smalsu pasidare, kiek gi as laku buteliuku turiu. smile.gif Pasirodo 30 smile.gif Yra aisku tokiu, kuriais vos viena karta esu nusilakavusi nagucius.smile.gif
O siaip irgi ir sviesiu, ir ryskesniu turiu. Priklauso nuo to, ar i darba einu, ar i vakareli. wink.gif
O NailTek mano buvusios bendradarbes beveik visos isigijusios ir labai patenkintos, tarp kitko net ir as pradejau pavydeti joms tokiu graziu nagu. O sake anksciau visiskai silpni buvo. Tad manau net ir tuos 46 Lt kartais verta paaukoti. Mes gi moterys, del grozio viska padarysim. smile.gif Svarbiausia, kad vyrai kainu nezinotu. Na nebent gerai gyvenate, tada jau jokio skirtumo .wink.gif
Atsakyti