Įkraunama...
Įkraunama...

Visa tiesa apie nagų lakus

QUOTE(Mildukas @ 2005 09 19, 13:24)
Ir mane domintu baltas nagų lakas prancūziškam manikiūrui, kokia būtent spalva turi būti... nes vis pastoviai ne tokį nusiperku, neduoda pakankamai intensyvumo. Gerai būtų iš buk ar kitų nebrangių...

Na aš tai naudoju Būk rinkinuką, berots 6Lt mokėjau, bet patenkinta, beje dar labiau negu kitais smile.gif
Atsakyti
Mergaitės, gal kas turi nereikalingus lakus dar gerus, bet nenaudojat? Gal galėtumėt man padovanoto, tikrai priglausčiau 4u.gif
Atsakyti
Labai šauni tema ir reikalinga mirksiukas.gif (turiu lakiorkų ir priežiūros buteliukų pilną krepšelį gal iki 20)

Geras dalyka lako buteliuke odelių priemonė su abrikosų kauliukais thumbup.gif patepi odelių zona tikrai gražiai atrodo. Šiaip man patinka Belaton kai kurie lakai (bordo ar baklažano spalvos)- dabar man įspūdis susidaro, kad Buk suprastėjo (gal tik man taip pasitaikė) ax.gif . Turiu AVON prancūziško manikūro rinkinuką- nelabai stebūklai. ax.gif Jei rasit ne super brangių ir tikrai gerų lakų firmų būtų gerai, kad pasidalintumėt bigsmile.gif

Man padeda Nail System nagų stiprintojas.
Atsakyti
QUOTE(gutė* @ 2006 01 22, 02:37)
Labai šauni tema ir reikalinga mirksiukas.gif (turiu lakiorkų ir priežiūros buteliukų pilną krepšelį gal iki 20)

Geras dalyka lako buteliuke odelių priemonė su abrikosų kauliukais  thumbup.gif patepi odelių zona tikrai gražiai atrodo. Šiaip man patinka Belaton kai kurie lakai (bordo ar baklažano spalvos)- dabar man įspūdis susidaro, kad Buk suprastėjo (gal tik man taip pasitaikė) ax.gif . Turiu AVON prancūziško manikūro rinkinuką- nelabai stebūklai.  ax.gif Jei rasit ne super brangių ir tikrai gerų lakų firmų būtų gerai, kad pasidalintumėt bigsmile.gif

Man padeda Nail System nagų stiprintojas.

Kur ir uz kiek pirkai aliejuka su abrikoso kauliukais?

Man visai nieko lakai Emily yra Droge, kaina iki 2lt mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Lala @ 2006 01 22, 10:55)
Kur ir uz kiek pirkai aliejuka su abrikoso kauliukais?

Vadinasi Coral ar kažkaip panašiai berods iki 5 litukų mirksiukas.gif Kaune Merkurijaus pastate prie įėjimo, + ten aš Belaton lakiukus perku visada.
Atsakyti
laku turiu apie 60 blink.gif ir visu reikia lotuliukas.gif o geriausiai laikosi revlon lakai, gaila kad turiu tik keleta blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(jolitka @ 2005 09 19, 21:00)
As tai nusipirkau va toki laka
user posted image

Daugiau apie sia priemone galit pasiskaityt cia:

http://www.herome.nl.....2Fprlist.html

Jei kas susigundytu uz 12 lt parduociau, nes niekaip neuzsiauginu nagu. Gaila gero daikto - sudzius!

kur pirkai ta lakeli? as galvojau jo LT nera, nes pati pirkau kopenhagoj blink.gif
jei is kietinanciu, tai man geriausiai nail tek II ir nail envy, cia stiprumui palaikyti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(gutė* @ 2006 01 22, 11:27)
Vadinasi Coral ar kažkaip panašiai berods iki 5 litukų mirksiukas.gif Kaune Merkurijaus pastate prie įėjimo, + ten aš Belaton lakiukus perku visada.

Aisku,as turiu is Coral aliejuka su rugiagelem,kai ji pabaigsiu pabandysiu sita ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Lala @ 2006 01 22, 12:11)
Aisku,as turiu is Coral aliejuka su rugiagelem,kai ji pabaigsiu pabandysiu sita  ax.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(chinchilla @ 2006 01 22, 11:59)
laku turiu apie 60 blink.gif  ir visu reikia  lotuliukas.gif  o geriausiai laikosi revlon lakai, gaila kad turiu tik keleta blush2.gif

Wow- rekordas doh.gif Revlon- brangoki tikriausiai bet ačiū 4u.gif - žinosiu. Man vienas iš kriteriju renkantis yra matinė spalva ir lygus dengimas, kiek pabandžiau Nivea ir dar kelis kitus čia neseniai nepaliko įspūdžio unsure.gif (gal rūšys būna skirtingos, gali būti nevykusi partija- visko pasitaiko).
Atsakyti
Labai geras nail system skirtas spec prancuziskam manikiurui. plius dar nagu kietintojas is tos pacios firmas ir viskas laiko api 6 dienas bigsmile.gif Turejau seniau revlon, bet visiskai nepatiko schmoll.gif
Atsakyti
Turiu 25 lakus.1 vietoj- BUK.Po to SELENE.Geresniu neradau.Turejau Manheaten(nzn kaip rasosi rolleyes.gif ),tai labai nepatiko.Kam moket brangiai uz laka,jei ir uz 2 lt savaite atlaiko? clap.gif
Atsakyti