Na ir saunia tema cia jus uzvedet

Nors pati ir neturiu labai graziu nagu, bet ir tuos, kuriuos "nesioju" bandau puosht ir saugot. Perziurejau savo laku kolekcija ir galiu "pasigirt" - vos 9 spalvoti ir 6 nagu prieziurai skirti buteliukai. Tarp ju 5 is BELATON firmos
(man ji patiko : ir kokybe, ir kaina) regeneruojantis trapiu nagu lako pagrindas, ir
"no more yellow" lakas (kazkada labai praverte, kai nagai pagelte buvo, nes nulakavus nagai igauna sveika rausva atspalvi, o prie neonines sviesos, pvz. kur nors klube - sviecia kaip fosforiniai
), ir
nagus stiprinanti priemone HARDENER (gana efektyvi) , ir
nagu aliejus su vit E ir F (nes mano nagas gana sausas, tai naudoju ant svariu nagu, vakare), o dar
TOP COAT lakas (neisivaizduoju spalvotai nulakuotu nagu be jo, man tai pati geriausia laka uztvirtinanti priemone), ir dar
ORLY Nail Defence nagu stiprintojas (irgi gana efektyvus).Na, o spalvos - pagrinde sviesios: rausvos, persikines, sidabrines, ir tik viena tamsi vysnine - BELATON firmos nagu lakas Nr.146. Spalva - jegine

. O dar yra is BUK (del savo pigumo ir patvarumo). Ne visada maza kaina reishkia bloga kokybe!