Įkraunama...
Įkraunama...

Visa tiesa apie nagų lakus

QUOTE (laurencija @ 2004 01 22, 07:32)
Skaiciau, kad geriausia juos lakuotis pasinaudojant trafaretais. Gal kas matet - ar yra pas mus pirkti trafaretu prancuziskam manikiurui? Kaip supratau, tai turetu buti kazkoks lipdukas ar plokstele, kuri dedasi ant dalies nago, ir telieka nulakuoti likusi nepridengta galiuka, o jau paskui, nuemus ta trafareta, rausvai nulakuoti visa naga...

Apie ką ir kalbu,yra Avon'o.Užklijuoji lipdukus,nago galą nudažai baltai.Bet man labai netolygiai nusidažo-tai per storai,tai per plonai, o dar būna, kad džiūsta ilgai, tai atsėdi pusvalandį laugh.gif su trafaretais,nuimi-o rezultate "šūdas" smile.gif-tai lakas po trafaretu pabėgęs,tai nuimant trafaretą-nusiima lako sluoksnis.Sakau,kiek dariau, gaudavosi nekaip sad.gif .
Atsakyti
Reiskia su visais trafaretais panasus vargas sad.gif As pati kazkada turejau trafaretus piesinukams ant nagu - visokiom gelytem, sirdutem. Tai irgi tas pats. Kai nulupi lipduka, susigadina apatinis lako sluoksnis, kad ir gerai isdziuves pries tai buvo mad.gif Tada galvojau, kad tie mano lipdukai nekokybiski pasitaike, bet, matai, cia ne su vienos formos taip...
Na, tada teks prancuziska manikiura darytis tik pas manikiurininke...
Atsakyti
QUOTE (laurencija @ 2004 01 22, 08:53)

Na, tada teks prancuziska manikiura darytis tik pas manikiurininke...

Aha,reikia duot uždirbt wink.gif
Atsakyti
QUOTE (bea @ 2004 01 22, 00:27)
aciu, paziuresiu, nors klausinejeu butent mazdaug tokiu metu.. apie 2002 kaledas... bo tada man buvo labai to uzsireikeje..

Kas cia gyvena 2003 metais? biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
as is tu kur turi vod kelis lako buteliukus.
o kai lakas sutirsteja reik truputuka lako nuemejo ipilt smile.gif
Atsakyti
panos, ar lakuojat koju nagus?

apsviekit mane neismanele smile.gif ar galima raudonai lakuoti kou nagus?
Atsakyti
QUOTE (manu @ 2004 01 22, 11:34)
as is tu kur turi vod kelis lako buteliukus.
o kai lakas sutirsteja reik truputuka lako nuemejo ipilt smile.gif

Agha, as irgi taip darydavau, tai po to visai nekaip tas lakas laikosi biggrin.gif Dabar darau paprsaciau: nusiperku nauja. Neperku brangiu, nes nespeju islakuot tu po 20 litu. Tai perku visokius Buk, nors negaila ismest kai sukieteja biggrin.gif Gal jei buciau prisirisus prie kokios nors vienos spalvos, galeciau ir brangesni pirkt, ale, kad as baisiai neapsisprendus tongue.gif
Atsakyti
As labai megstu nagus lakuotis clap.gif, bet pagal kai kurias tai visai mazai turiu, apie 15 biggrin.gif. Paskutiniu metu atradau paisyma ant nagu, tai vaikstau su visokiom figurom, paveiksliukais ir vis ka nauja papaiselioju. Ideju semiuosi is www.nogti.com, labai patiko man sitas saitas.
Pas manikiurininke niekada nebuvau, graziau jinai man nepadarys [ot kokia nekukli biggrin.gif], o man paciai malonumas, atsipalaidavimas juos tvarkytis. Kazkada pirkdavau brangesnius lakus, bet man reikia daug ivairiu spalvu, o kiek laku prisipirksi uz 20Lt blink.gif. Tai dabar atradau 'buk', suzaveta tokia kaina buvau, o kokybe tikrai nebloga. Jeigu atsibosta gali ismesti nesigailedama ir laiko ilgai. Zodziu, manau, jeigu spalvas keiti daznai, nepasimoka pirkti brangiu rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE (manu @ 2004 01 22, 09:49)

apsviekit mane neismanele smile.gif ar galima raudonai lakuoti kou nagus?

O kas gali sutrukdyt, jeigu patinka ir tau gražu wink.gif Tiesiog gal tai tavo stilius smile.gif
Aš net ir žiemą lakuoju kojų nagus-nors nieks (svetimas) nemato, tiesiog pačiai gražiau.Čia kaip ir su gražiais apatiniais biggrin.gif Aplinkiniai nemato-o aš gerai ir "seksovai" jaučiuosi wink.gif
Atsakyti
reikia ne lako valiklio pilti kai padziusta o buteliuka i karsta vandeni i merkti ir viskas bus liux thumbup.gif pati taip darau clap.gif
Atsakyti
o ash prancuzishka be jokiu trafaretu piesiuosi ir puikiai gaunasi (kazkada su pieshiau, tai irgi shuds buvo).. paprasceusiai brauki su teptuku ne kaip kad paprastai dazai nuo shaknies iki galiuko, o su baltu laku nuo vieno nago krasto iki kito, gaunasi labai grazi juostele. visaj nesunku.. o jei truputi nelygu, antru sluoksniu galima pataisyt. tada biski apdziuva ir ant virshaus permatoma uztepu. super!
o koju nagus lakuoju tik vasara.. ir raudonai ir auksiniu ir visokiu kitokiu
Atsakyti
Nu suviliojot mane tuo Buk, reiks pabandyt wink.gif
Atsakyti