gal ir noresiu, o kiek kastuoja?

na yra visokiu priemoniu nagams NailTek firmos. Jei neklystu, tai ta priemone apie kuria rase Jamaika-kainuoja apie 45-50 Lt.

QUOTE (Aferiste @ 2004 01 25, 01:16) |
na yra visokiu priemoniu nagams NailTek firmos. Jei neklystu, tai ta priemone apie kuria rase Jamaika-kainuoja apie 45-50 Lt. ![]() |
brangoka...
QUOTE (Aferiste @ 2004 01 25, 01:16) |
na yra visokiu priemoniu nagams NailTek firmos. Jei neklystu, tai ta priemone apie kuria rase Jamaika-kainuoja apie 45-50 Lt. ![]() |
OOO, tikrai brangoka

Jamaika, o kuriam laikui tau uztenka to NAil tek?
as mastau jei sitiek kainuoja tai turbut bus geras, ale jei ir po laku ir ant lako tept, tai kazi kuriam laikui mazdaug bent uztenka?
as mastau jei sitiek kainuoja tai turbut bus geras, ale jei ir po laku ir ant lako tept, tai kazi kuriam laikui mazdaug bent uztenka?

Demesio lakuotu nagu savininkems!"Saules uoloje"yra L,oreal nagu lako uz 9,99lt(Jet-set,Shock resist).Anksciau kainavo apie 25lt.Nusipirkau paskutiniji-smagiai lakuojasi ir atrodo graziai.

QUOTE (ostra @ 2004 01 27, 20:20) |
Demesio lakuotu nagu savininkems!"Saules uoloje"yra L,oreal nagu lako uz 9,99lt(Jet-set,Shock resist).Anksciau kainavo apie 25lt.Nusipirkau paskutiniji-smagiai lakuojasi ir atrodo graziai. ![]() |
ACIU !

QUOTE (traliabum @ 2004 01 27, 13:23) |
Jamaika, o kuriam laikui tau uztenka to NAil tek? as mastau jei sitiek kainuoja tai turbut bus geras, ale jei ir po laku ir ant lako tept, tai kazi kuriam laikui mazdaug bent uztenka? ![]() |
As Nail Tek Kaune pirkau Femina Bonoj, mokejau 36lt. Daugiau kur yra Kaune - nezinau. Bet pirkau ne del lako pagrindo, o del to, kad uzsiauginti nagus. Iki tol mano nagai nei milimetro neuzaugdavo. O pries pora dienu pazistama klause ar dirbtinius prisiauginau

Cia yra gydomoji priemone, vienintele kuri man padejo. Todel netikiu jokiais "stiprinamaisiais" lakais, kurie parduodami parduotuvese po kelis litus. Profesionaliu priemoniu supermarketuose nera.
QUOTE (Jamaika @ 2004 01 28, 12:49) |
Cia yra gydomoji priemone, vienintele kuri man padejo. Todel netikiu jokiais "stiprinamaisiais" lakais, kurie parduodami parduotuvese po kelis litus. Profesionaliu priemoniu supermarketuose nera. |
100 proc. pritariu

Hm,ka tik suvokiau,kad esu biedna-turiu tik du buteliukus nagu lako
Vasara puse lentynos buvo jais nukrauta, bet sudziuvo ir ismeciau visus lauk. Ziemos metu kazkaip nera pointo terliotis su tais nagais - vistiek lakstau su pirstinemis
O va vasara jau ir spalva prie drabuziu smagu derinti, ir koju nagus nusilakuoti. O dabar su bespalviu lakstau. Svarbiausia, kad rankos tvarkingos butu (
reiktu jau tvarkyt..)

va maximoj (pacioj maximoj, kosmetikos skyrelyje) pirkau per ishpardavima serge louis alvarez laka nagams ana savaite kainavo 2.99, shendie 1.99. Tokio lako dar nesu turejus.. bo laiko, shakes, taip kaip joks brangiausias lakas nelaiko... Man isvis nesusigadines laike 3-4 dienas. tik po to vos vos apsigadino. o kiti buna jau antra diena aptrupa...
QUOTE (bea @ 2004 02 01, 23:28) |
va maximoj (pacioj maximoj, kosmetikos skyrelyje) pirkau per ishpardavima serge louis alvarez laka nagams ana savaite kainavo 2.99, shendie 1.99. Tokio lako dar nesu turejus.. bo laiko, shakes, taip kaip joks brangiausias lakas nelaiko... Man isvis nesusigadines laike 3-4 dienas. tik po to vos vos apsigadino. o kiti buna jau antra diena aptrupa... |
aciu bea uz pastebejimus ir pasidalinimus su mumis