Įkraunama...
Įkraunama...

Visa tiesa apie nagų lakus

Nebandzius nesuzinosiu wink.gif
Atsakyti
QUOTE (Aferiste @ 2004 02 10, 21:01)
na... tas ORLY tik isgirtas, bet bent jau man tai nelabai jauciasi efektas....  unsure.gif  g.gif

Man patiko. Bet efekta pajutau tik po antro buteliuko g.gif Ostra, bandyti verta wink.gif
Atsakyti
vaje,.. tai kuri dabar pirkt? unsure.gif

Atsakyti
man orly visai nieko unsure.gif . tik tiek, kad kažkaip kiekvieną dieną jį tepliot reikia. irgi pirkau Maximoj tongue.gif
Atsakyti
O man MAYBELINE patinka...
Atsakyti
Ir labai aciu wink.gif
Atsakyti
"Orly" firmos lakas yra tikrai neblogas, bet va gydomoji priemone "Nail Tek" yra stipresne. Ce aisku kaip kam stipriai tuos nagus reik stiprint-gal kam ir "Orly" gana, o jei labai silpni ir luzinejantys nagai, taj nemanau, kad "Orly" pades... wink.gif

P.S. Nesu "Nail Tek" platintoja, pati naudoju "Orly", taciau poveikio-didelis nulis, o lakai tikraj neblogi wink.gif
Atsakyti
QUOTE (Aferiste @ 2004 02 12, 02:02)
"Orly" firmos lakas yra tikrai neblogas, bet va gydomoji priemone "Nail Tek" yra stipresne. Ce aisku kaip kam stipriai tuos nagus reik stiprint-gal kam ir "Orly" gana, o jei labai silpni ir luzinejantys nagai, taj nemanau, kad "Orly" pades...  wink.gif

P.S. Nesu "Nail Tek" platintoja, pati naudoju "Orly", taciau poveikio-didelis nulis, o lakai tikraj neblogi  wink.gif

g.gif g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo traliabum: 20 vasario 2004 - 09:55
gal ir ne i tema ale panasu...
ka zinote apie nagu odeles kremus? koks ju efektas?ar verta isbandyt ar geriau dazniau manikiura pasidaryt salone?
Atsakyti
QUOTE (Aferiste @ 2004 02 12, 02:02)
gal kam ir "Orly" gana, o jei labai silpni ir luzinejantys nagai, taj nemanau, kad "Orly" pades... wink.gif

O mano kaip tik labai baisus nageliai buvo. Ir luzinejo ir kritinejo. Tik Orly padejo. Cia turbut dar ir nuo maisto ir panasiu dalyku priklauso.
Atsakyti
Papasakosiu viena dalykeli,kuris man nutiko..
Kadangi nusivyliau visais lakais ir liko tik Oriflame ir dar kazkoks brangus lakai normalus, o nagai kazkokie lankstus pasidare nusipirkau Belatono'o kietintoj1 ir tuo paciu paemiau uz 1.5 lt kakavo spalvos kazkoki laka, sakau bus papaisaliojimam, bet sumasciau kad reikia pabandyt kas ir kaip, tai nusilakavau tuo kietintoju, po to ant virsasu tuo laku, kai tik nulakavau mano zuika rekt pradejo na tai zaist su ja turejau lakas nesusigadino,maza to vaiksciojau po to 4 dienas ir nei trupucio neatsilupo, bet kadangi negerai be oro nagus laikyt tai nusivaliau...Tai va kartais kaip buna, taciau kazin ar nagfams gerasi tas lakas ? gal turi kokio nors negero fdalykelio...Be kita ko jis ir blizga visa laiks kaip ka tik nulakuotas..likau maloniai nustebinta...NEs juk moki kita karta kokiu 15 lt ir po 5 min po lakavimo nusilupa, o cia...tai va...
Atsakyti
ausrute buna visaip... o dar turbut labai ir nuo paciu nagu priklauso..
va as jokiu problemu anksciau neturedavau su nagais, o dabar jau 2 metai po gimdymo nesilaiko ne vienas nagu lakas, ir tas ORLY DEFENCE rupu mat, lupasi mad.gif du sluoksnius uztepu dar nieko, o kita diena ant virsaus uzlakuoju ir vsio luptis ima...
Mamos, ka daryt, gal as ta ta Orly blogai naudoju, man liepe kasdien lakuotis juo po laku ir ant virsaus, o kita diena vel tempti ant virsaus ir minimum 5 dienas per savaite...
Atsakyti