QUOTE (Tabonita @ 2004 02 05, 11:08) |
![]() |
Tabonita, veje kaip pigiai

QUOTE (Aferiste @ 2004 02 05, 10:21) |
nu *****, traliabum... 36 ir 46... skirtumas 10 litu, bet uztat koks poveikis!!!! MAno drauge turi, tai negali atsidzeugt, o tuo labiau, kad ilgam gi uztenka-ne per savaite gi suvartosi... ot taupike ne ten kur reik ![]() ![]() ![]() |
ziuriu as vis tau neitinku

QUOTE (traliabum @ 2004 02 05, 12:32) | ||
ziuriu as vis tau neitinku ![]() ![]() |

beje apie nagu lakus galiu kai ka papasakot tom kurios naguciais rupinasi nori kad jie butu sveiki ir grazus
neseniai man buvo grozio kursai ir suzinojau toki dalyka.kai kurios sako va nusipirkau nagu laka nusilakavau o jis man nelaiko nei 3 dienu,jis turi laikyti tik 1 diena,kiekviena diena reikia nagu laka nuvalyti i vel er nauja nulakuoti,beje kas nezino pries lakuodamos nagus reikia nulakuoti pirma stiprinamaji laka taip sakant pagrinda,po to tik spalvota laka koki norit,po to lakuojamas trecias sluoksnis virsutinis apsauginis,ju yra pirkti ivairiausiu,geresnio zinoma atitinkama kaina,tada ir laikys ilgiau,beje patartina kas nori kad nagu lakas nenusiluptu ilgiau nei 3 dienas patartina kiekviena diena nulakuoti ant virsaus bespalvio lako,va ir visos gudrybes,bet manau visa savaite su viena ir ta pacia spalva neidomu
net pavargau rasydama
jei ka domina dar kas nors rasykit pakonsultuosiu,man bus malonu

Gerrda, dekui uz profesionalia konsultacija. Bet man cia nelabai galai susiveda. kadangi pati nuolat skaitineju grozio naujienas (dirbu toj srity), tai kaip tik isidemejau tokia taisykle: nagui kenkia ne tiek pats lakas, kiek jo valiklis. Todel daznai valyti nagu nepatadrtina, jei nagai nulakuoti lygiai ir nusitryne tik ju galiukai, geriau dar karta ta pacia spalva nulakuoti, ir ant virsaus - apsaugini sluoksni, nei kad nuvalyti naga ir vel ji lakuoti
Beje, kiek man teko skaityti, tai tikra tiesa, visur pataria apsauginiu sluoksniu lakuoti nagus kasdien, net po keleta kartu...
Bet kasdien is naujo darytis manikiurus tai jau sorry, cia laiko reikia tureti begalybe. Juk kol nudziusta irgi kaip ir "neigali" esi... O kadangi as dar daznokai islauziu visokius ornamentus, tai man ir pats lakavimo procesas uztrunka gera pusvalandi...

Beje, kiek man teko skaityti, tai tikra tiesa, visur pataria apsauginiu sluoksniu lakuoti nagus kasdien, net po keleta kartu...
Bet kasdien is naujo darytis manikiurus tai jau sorry, cia laiko reikia tureti begalybe. Juk kol nudziusta irgi kaip ir "neigali" esi... O kadangi as dar daznokai islauziu visokius ornamentus, tai man ir pats lakavimo procesas uztrunka gera pusvalandi...
as tik parasiau ka mums pasakojo,o ar tai tikra tiesa nezinau,bet vistiek nagas nulakuotas negauna oro jis nekvepuoja,del to jie pradeda skylineti dvigubinti....o nagu lako valikli reikia pakaitalioti acetonini naudoti ryskiai nulakuotiems nagams,o beacitonini bespalviui neryskiam nagu lakui,juk siais laikais tu priemoniu begale,visokios kaukes pilingai masazai..... odelem kremu ir t.t si tema turbut neissiankama,vienur raso taip kitur kitaip o kuo tiket ir nezinai,tikriausiai pasirenki kuris variantas tau yra priimtinesnis
as taip ir darau

na jei kasdien lakuot nagus...
tai mano vyras visai pakrauptu
seip as irgi domejausi ir skaiciau, kad ne lakas, o labiau lako valiklis kenkia nagams ir tikrai yra ne viena firma, kurios nagu lakai laiko ilgiau nei viena diena
Beje, ant virsaus geriausia tepti ne bespalvi laka, o spec.priemone, kuri avdinasi "Top Coat"-tada lakas ilgiau issilaikys. Rekomenduociau butent Lumene firmos "Top Coat", nes man sis pasirode geriausias

seip as irgi domejausi ir skaiciau, kad ne lakas, o labiau lako valiklis kenkia nagams ir tikrai yra ne viena firma, kurios nagu lakai laiko ilgiau nei viena diena

QUOTE (Tabonita @ 2004 02 05, 11:08) |
Jamaika, kurioj feminoj bonoj pirkai? buvau siandien uzejus i salona gruodzio gatvej, tai sake kaina 46 lt ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Nu zinok as ir pirkau Gruodzio gatvej (kazkur lapkricio pabaigoj-gruodzio pradioj). Irgi tuo metu neturejo, reikejo palaukti

QUOTE (traliabum @ 2004 02 05, 12:19) | ||
Tabonita, veje kaip pigiai ![]() ![]() ![]() |
Vilniuj Raugyklos gatvej yra ju atstovybe,na adreso neatsimenu tikslaus,reiktu pas drauge paklausti

QUOTE (ostra @ 2004 02 10, 20:26) |
![]() ![]() ![]() |
na... tas ORLY tik isgirtas, bet bent jau man tai nelabai jauciasi efektas....