Įkraunama...
Įkraunama...

*** Epilepsija ***

QUOTE(vilkra @ 2012 03 05, 18:50)
jei retai tai nutinka, manau, kad nieko blogo... Bet jei dažnai- gal ka-kai reikėtų kompensuoti "praradimus"

Siaip labai atydziai girdau,bet retkarciais atsitinka.
Atsakyti
sveikos,

man reikia labai jusu pagalbs, kad atsakytumete i kelis klausymus. kas sutinkat, parasykit man laiska - verksne@delfi.lt wink.gif lauksiu.
Atsakyti
Kaip laikotes mamytes 4u.gif 4u.gif

Kaip vaikuciams sekasi 4u.gif

O as ismokau pasigaminti namini jogurta thumbup.gif Is naminio pieno,svarbiausia naturalus ir koloringas thumbup.gif Dabar imsiuos naminio majonezo,tik smulkintuva galingesni reikia isigyti.
Noreciau keletos kg.atsikratyti,nu bet saldumynu niekai negaliu atsisakyti doh.gif Kaip neparagauti kai pati prikepu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(zirziliuke @ 2012 03 12, 19:42)
Kaip laikotes mamytes 4u.gif  4u.gif

Kaip vaikuciams sekasi 4u.gif

O as ismokau pasigaminti namini jogurta thumbup.gif Is naminio pieno,svarbiausia naturalus ir koloringas thumbup.gif Dabar imsiuos naminio majonezo,tik smulkintuva galingesni reikia isigyti.
Noreciau keletos kg.atsikratyti,nu bet saldumynu niekai negaliu atsisakyti doh.gif Kaip neparagauti kai pati prikepu lotuliukas.gif

Laikomės puikiai...

vaikėms irgi lyg ir neblogai...Nu tiesiog nieko naujo. Siaubas kažkoks doh.gif Ai ,su dičke buvau jos buvusiam darželyje ėjom aplankyti vienos auklėtojos. Tai sutapo taip, kad sutikau ir direktorę ir dar dvi kitas auklėtojas. ot buvo siurprizas, kad rankose dar viena "lėlė" buvo.
O kaip tą jogurtą gamini? Duoną jau kepu namuose, tai gal ir jogurtą imsiu gaminti...
Atsakyti
QUOTE(vilkra @ 2012 03 13, 13:04)
Laikomės puikiai...

vai
O kaip tą jogurtą gamini?  Duoną jau kepu namuose, tai gal ir jogurtą imsiu gaminti...

Kad puikiai tai ir gerai 4u.gif

As jau du metus duona ,bulka kepu namie.Dabar eile laukia majonezui.

Jogurta istraukiau is interneto,bet pagamint pavyko jau du kartus 4u.gif

1 litras pieno kaimiskas geriau,bet tinka ir parduotuvinis.1 nedidelis indelis jogurto ''dobilas''cia del bakteriju.

Piena uzverdame ir virinam 10min.Atvesinam iki 45 laipsniu,jei neturit termometro,ikiskit pirsta i piena,jei galit islaikyt iki 15s.tinkamas.Kelis saukstus atvesinto pieno ipilam i 100gr.jogurto ismaisom ir supilam viska i ataususi piena ,ismaisom ,piena uzdengiam plevele dangciu apvyniojam siltai ir pastatom kuo silciau ,galima ir prie gyvatuko ar radijatoriaus,as pastatau ant peciaus.6-8 val.as palaikau per nakti.Ryta ismaisom ,kad nebesidaugintu bakterijos,pridedam uogu,uogienes,vaisiu,medaus ar cukraus,ko turit ir skanaus.Sekanciam kartui galima imti meginio nuo naminio jogurto koki pora kartu,veliau jo bakterijos pasilpsta ir vel nusiperki dobilo.Namini jogurta galima laikyti 7 dienas saldytuve.Pas mane isbuna 2 dienas nes Deimantukas sukerta,o gaminu is naminio pieno ,skaniau. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(zirziliuke @ 2012 03 14, 16:47)
Kad puikiai tai ir gerai 4u.gif

As jau du metus duona ,bulka kepu namie.Dabar eile laukia majonezui.

Jogurta istraukiau is interneto,bet pagamint pavyko jau du kartus 4u.gif

1 litras pieno kaimiskas geriau,bet tinka ir parduotuvinis.1 nedidelis indelis jogurto ''dobilas''cia del bakteriju.

na, duoną aš irgi kepu jau metus namuose... O jogurtą reiks pamėginti... Ačiū
Atsakyti
QUOTE(vilkra @ 2012 03 14, 18:10)
na, duoną aš irgi kepu jau metus namuose... O jogurtą reiks pamėginti... Ačiū

Gordejau atsiliepimu ,kad ir majonezas skanutis iseina ir produktu mazai reik,bet darysiu tik kita menesi ,nes galingesnio blenderio reik,o mano negalingi.
Atsakyti
Vakar vos nesprogau iš pykčio... Grįžta Aistė iš mokyklos visa tokia įsiaudrinus, akys blizga. Nuo durų jau aiškina: Mama, kodėl mamn reikėjo meluoti????? Aš kas, kur kaip? Taigi, pasirodo, mokykloj auditas. ją ir dar vieną berniuką "delegavo" pašnekesiui su auditoriais.. Prieš tai primokino, ką sakyti, ko nesakyti... doh.gif mano, -gi teisuolė iki panagių..Reikėjo sakyti, kad patyčių mokykloj nėra.. ( o kiek jai kliuvę už ryžus plaukus), kad mokytoja nesibara, kad, kad...
Kol nuraminau...pasakiau, kad taip mokytoja ir direktorė norėjo apsaugoti save nuo nemalonumų... Ir kad kitą kartą taip nebus, nes paskambinsiu mokytojai. Vis dar nepaskambinau...
Atsakyti
Labuka, kas del kepiniu, tai as ir batona karts nuo karto issikepu, laukiu dar duonos raugo ir kepsiu namuose, majonezo ir jogurto kazkaip neprisiruosiu pabandyt ax.gif

Vilkra, paskaiciau ir man pyktis sukilo mad.gif virsune vienzo... Nors manau reik siek tiek aprimt, susideliot mintis ramiai ir tada skambint 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Miranda80 @ 2012 03 15, 11:40)
Labuka, kas del kepiniu, tai as ir batona karts nuo karto issikepu, laukiu dar duonos raugo ir kepsiu namuose, majonezo ir jogurto kazkaip neprisiruosiu pabandyt  ax.gif

Vilkra, paskaiciau ir man pyktis sukilo  mad.gif  virsune vienzo... Nors manau reik siek tiek aprimt, susideliot mintis ramiai ir tada skambint 4u.gif

Raugo galiu duoti... mirksiukas.gif Ir susitiktumėme... blush2.gif

tai aš raminuosi nuo vakar vakaro...Ir dar bijau, kad mano svajukė, ko nebūtų prifantazavus.. Reiks iš pradžių atsargiai užklausti, ar buvo toks auditas, ar tikrai Aistė buvo nusiųsta atstovauti vaikus, ar buvo prieš tai koks pokalbis su ja ką sakyti, ko nesakyti.. O po to... gun_bandana.gif box.gif

P.S. O kaip batoną kepi?
Atsakyti
Sveikutės,
kaip jūs gyvuojate?
Vis paskaitydavau, kuo kaip gyvenate.... Tik pati neparašydavau, kad kažkoks nekoks periodas mums u-ėjęs, mergaitė be galo nervuota pasidarius, irzli, darželyje yra tokia mergaite, su kuria laaaabai nesutaria, nu siaubas, kaip katės jos ten.... Šiandien kaip tik pas gydytoją buvom, tai tokių raminančių lašiukų išrašė.... Depakiną pakeitė Convulex, gal nieko čia tokio, bet kažkaip neramu, kitas vaistas, kitas pavadinimas, kita jo forma.... Bet jis qal analogiškas Depakinui????
Atsakyti
QUOTE(DainaM @ 2012 03 15, 13:49)
Sveikutės,
kaip jūs gyvuojate?
Vis paskaitydavau, kuo kaip gyvenate.... Tik pati neparašydavau, kad kažkoks nekoks periodas mums u-ėjęs, mergaitė be galo nervuota pasidarius, irzli, darželyje yra tokia mergaite, su kuria laaaabai nesutaria, nu siaubas, kaip katės jos ten.... Šiandien kaip tik pas gydytoją buvom, tai tokių raminančių lašiukų išrašė.... Depakiną pakeitė Convulex, gal nieko čia tokio, bet kažkaip neramu, kitas vaistas, kitas pavadinimas, kita jo forma.... Bet jis qal analogiškas Depakinui????

veiklioji medžiaga ta pati...
Atsakyti