Darysim ir mes panašiai Mūsų gydytoja Vaičienė- liepą atostogauja. O po tyrimų atsakymų penktadienį bandysim "prasibrauti". Registratūroj sakė, kad turėtų priimti.. Jei nepriims- užsiregistravom rugpjūčio 8...
Ai- dar sugalvojau- pirmadienį paskambinti į kabinetą Enzinienės darbo metu. Pasitarsim
Zirziliuke
Vilkra, kaip mazoji tavo? O Aiste ir kaip jaucias siuo metu?
Vilkra, kaip mazoji tavo? O Aiste ir kaip jaucias siuo metu?
QUOTE(Miranda80 @ 2012 07 14, 23:05)
labas, mažoji atsigaudinėja tokiais tempais, kad nespėju gaminti jai valgyti
QUOTE(vilkra @ 2012 07 15, 08:06)
labas, mažoji atsigaudinėja tokiais tempais, kad nespėju gaminti jai valgyti
Apetitas dvigubai didesnis nei prieš ligą...O vat Aistė... vėl jai galvą skauda. Pačioj pradžioj pačiupom skausmą- gal neįsisiautės.
Smagu del mazosios ir kaip gaila vyresneles
QUOTE(Miranda80 @ 2012 07 15, 18:48)
Smagu del mazosios ir kaip gaila vyresneles
Nepamenu, duodi kokiu vaistu jai? Skleroze 100% man 
Paracetamolio žvakutė... Niu- tai kada susimatom, a?.. Antradienis tinka?
QUOTE(vilkra @ 2012 07 15, 19:17)
Paracetamolio žvakutė... Niu- tai kada susimatom, a?.. Antradienis tinka?
Nu zinok, nelabai antradienis man, nes treciadieni is ryto prie juros isvaziuojam, tai reiks viska susiruost
QUOTE(Miranda80 @ 2012 07 16, 10:33)
Nu zinok, nelabai antradienis man, nes treciadieni is ryto prie juros isvaziuojam, tai reiks viska susiruost
Gal dar kita savaite? Ir kurioj vietoj galvoji? As nelabai pratus "atvirose erdvese" su savo panom viena... nes viena lekia i viena puse, kita i kita puse
Gal tu noretum pas mane atvaziuot? 
Smagių atostogų- gero oro.. Kai grįši- susisieksim.. Gal ir nebloga mintis namuose. O atlaikys sienos dvi papildomas tanketes?
QUOTE(vilkra @ 2012 07 16, 11:05)
Smagių atostogų- gero oro.. Kai grįši- susisieksim.. Gal ir nebloga mintis namuose. O atlaikys sienos dvi papildomas tanketes?
Del atostogu, tai as nusiminus, nes orai tai baisus prognuozuojami
QUOTE(Miranda80 @ 2012 07 16, 11:33)
Del atostogu, tai as nusiminus, nes orai tai baisus prognuozuojami
O sienos tai atlaikys ne tiek dar
Tada kai grysiu, brukstelsiu tau 
Ok lauksiu.
QUOTE(northstar @ 2012 07 13, 19:19)
Taip tevams ir pasake??? kaip ji sitaip drista
Ir mums ta pati pasake, ne taip aisku žiauiai, kad i vaiku namus ir pan., bet patarė nebesidraskyti, nemetyti pinigu visokiems papildomiems tyrimams, tiesiog nusiraminti ir susitaikyti, nes situacija nesikeis, o tik bloges ir nieko cia jau nepadarysi......
QUOTE(zirziliuke @ 2012 07 13, 20:58)
Kojos paralyžuotos,bet dėkoju Dievui už gyvenimo dovaną,vaikštau ,kad ir sunkokai ,bet pagimdžiau keturis sūnus ,turiu dvieju anukėlį.
Labas vakaras,
šiandien ir aš noriu prisijungti į Jūsų būrį. Mums praėjusią savaitę nustatė mažuosius epilepsijos priepuolius absansus. Perskaičiau visą Jūsų temukę, tačiau neradau , o gal tiesiog nepaminėjote , kas vartojate vaistą Petnidan.
Užuojauta mamytėms, netekusioms savo vaikučių, stibrybės jums.
Šiandien jaučiuosi siaubingai ir neturiu kam išsipasakoti, tai gal jau nesupyksit jei parašysiu čia su savo pirmu postu. Sūnui ketverių metukų diagnozavo bronchine astma. Šiandien mums septyneri. Per preitus metus su astma buvo viskas gerai, jau džiaugiausi jog gal išaugom. Šiandien su vaikučiais nuėjau į macdonaldą, ir mano vyresnėliui pasidarė bloga, pradėjo vemti ir dusti. Gal kas iš jūsų taip pat turi bronchine astma ir susidūrė su tokia situacija. Gal žinot ar galėjo tas vaistas Petnidan nuo epilepsijos išprovokuoti atgal mums dusulius? Skambinausi į ligonine kur gulėjom, tačiau pareiškė , jog su astma nieko bendro neturi ir į tokius klausimus atsakyt negali. Musų gydytoja kuri prižiūrėjo astmos metu dabar atostogauja, tai net nežinau pas ką pasiklausti. Bet ryt vistiek ryt važiuosiu į poliklyniką gal duos siuntimą pas kitą pulmonologą, nes musų poliklynikoje ji buvo vienintelė. Tiesa neparašiau šį vaistą gersim šiandien tik ketvirtą dieną.
Vilkra rašai apie mergaitės migrena. Man taip pat ji buvo diagnozotą vaikystėje. Tačiau joks "gydymas nepadėjo". Nežinau, kaip tavo mergaitei pasireiškia, bet man ji prasideda raibuliukais akyse ir man sunku matyti ir tik po to pereidavo į skausmą. Tai mano gydytoja sakė, jei spėsi išgerti nuskausminamųjų neprasidėjus galvos skausmui jis turėtų neprasidėti. Taip ir yra, vos tik pamatau, kad akyse raibsta, iškart geriu Ketanov. Tiesa, kodėl parašiau, gydymas nepadėjo kabutėse. Mama po kelerių metų surado žolininke, kuri nuo migrenos išvirė arbatos, geriau ją gal kokius keturis mėn, dabar jau nepamenu ir pamiršau , kad kažkada turėjau tokią ligą. Tačiau praėjus daugiau nei dešimt metų, kai pagimdžiau pirmąjį sunų atsinaujino, ačiū dievui jog pasireiškia dabar tik kelis kartus per metus ir visada pavyksta numušti vaistais neprasidėjus skausmui.
Tikiuosi priimsite mane į savo būrį.
šiandien ir aš noriu prisijungti į Jūsų būrį. Mums praėjusią savaitę nustatė mažuosius epilepsijos priepuolius absansus. Perskaičiau visą Jūsų temukę, tačiau neradau , o gal tiesiog nepaminėjote , kas vartojate vaistą Petnidan.
Šiandien jaučiuosi siaubingai ir neturiu kam išsipasakoti, tai gal jau nesupyksit jei parašysiu čia su savo pirmu postu. Sūnui ketverių metukų diagnozavo bronchine astma. Šiandien mums septyneri. Per preitus metus su astma buvo viskas gerai, jau džiaugiausi jog gal išaugom. Šiandien su vaikučiais nuėjau į macdonaldą, ir mano vyresnėliui pasidarė bloga, pradėjo vemti ir dusti. Gal kas iš jūsų taip pat turi bronchine astma ir susidūrė su tokia situacija. Gal žinot ar galėjo tas vaistas Petnidan nuo epilepsijos išprovokuoti atgal mums dusulius? Skambinausi į ligonine kur gulėjom, tačiau pareiškė , jog su astma nieko bendro neturi ir į tokius klausimus atsakyt negali. Musų gydytoja kuri prižiūrėjo astmos metu dabar atostogauja, tai net nežinau pas ką pasiklausti. Bet ryt vistiek ryt važiuosiu į poliklyniką gal duos siuntimą pas kitą pulmonologą, nes musų poliklynikoje ji buvo vienintelė. Tiesa neparašiau šį vaistą gersim šiandien tik ketvirtą dieną.
Vilkra rašai apie mergaitės migrena. Man taip pat ji buvo diagnozotą vaikystėje. Tačiau joks "gydymas nepadėjo". Nežinau, kaip tavo mergaitei pasireiškia, bet man ji prasideda raibuliukais akyse ir man sunku matyti ir tik po to pereidavo į skausmą. Tai mano gydytoja sakė, jei spėsi išgerti nuskausminamųjų neprasidėjus galvos skausmui jis turėtų neprasidėti. Taip ir yra, vos tik pamatau, kad akyse raibsta, iškart geriu Ketanov. Tiesa, kodėl parašiau, gydymas nepadėjo kabutėse. Mama po kelerių metų surado žolininke, kuri nuo migrenos išvirė arbatos, geriau ją gal kokius keturis mėn, dabar jau nepamenu ir pamiršau , kad kažkada turėjau tokią ligą. Tačiau praėjus daugiau nei dešimt metų, kai pagimdžiau pirmąjį sunų atsinaujino, ačiū dievui jog pasireiškia dabar tik kelis kartus per metus ir visada pavyksta numušti vaistais neprasidėjus skausmui.
QUOTE(Kasiopėja @ 2012 07 17, 19:03)
Labas vakaras,
šiandien ir aš noriu prisijungti į Jūsų būrį.
šiandien ir aš noriu prisijungti į Jūsų būrį.
Sveika prisijungusi,
visada truputį liūdna, kai mūsų temukė pasipildo naujokėliais, bet kitavertus, tam čia ir renkamės, kad paremtumėm, patartumėm viena kitai
Neesu susidūrusi su astma, bet turiu labai stiprią šienligę-ir alergiją riešutams. Patikėk, vieną kartą per kelias akimirkas iš sveiko žmogaus pavirtau loringitu lojančia ir dūstančia ligone vien nuo ant ledų pabarstytų riešutų. O ir oras MC Donalde būna toks per daug kondicionuotas..Gal labiau nuo to galėjo būti?