Įkraunama...
Įkraunama...

*** Epilepsija ***

Vilkra, na ir driokstelejo, kaip rasei console.gif

As galvoju kada savo mergina apziurai vezt (ir ar reik, jei priepuoliu nera) mastau.gif nes gyd nieko apie tai nesake.
Atsakyti
QUOTE(Miranda80 @ 2012 07 09, 10:14)
Vilkra, na ir driokstelejo, kaip rasei console.gif

As galvoju kada savo mergina apziurai vezt (ir ar reik, jei priepuoliu nera) mastau.gif nes gyd nieko apie tai nesake.

mes vaidendavomės klinikose kartą metuose, patikrindavo koncentraciją, reiktų ir kepenų fermentus patikrinti ...ir EEG nuspręsdavo daryti ar -nedaryti (dažniausiai parinkdavo gulimosi datą)
Atsakyti
As kiek esu kartu pries tai klausus (kai dazniau ten budavom), tai sakydavo, kad ner reikalo jos badyt (koncentracijai ir kepenu fermentu tirt), jei jai nera priepuoliu ir viskas gerai. EEG dare 2 kartus per visa laika. O po paskutinio gulejimo spali, kai ir reanimacijoj ne kart pabuvo (tada bu virusai uzpuole), musu gyd gi net isleidziant neuzejo ir nieko apskritai ta tema nekalbejo, perdave per kitus gyd, kad mes tipo ir taip zinom kaip elgtis...turbut pamenat kai as cia skundziaus... ax.gif
Tai vat ir nebezinau ka cia daryt, gal kol gerai viskas tfu tfu tfu, tai ir nesikreipsiu unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Miranda80 @ 2012 07 09, 10:30)
As kiek esu kartu pries tai klausus (kai dazniau ten budavom), tai sakydavo, kad ner reikalo jos badyt (koncentracijai ir kepenu fermentu tirt), jei jai nera priepuoliu ir viskas gerai. EEG dare 2 kartus per visa laika. O po paskutinio gulejimo spali, kai ir reanimacijoj ne kart pabuvo (tada bu virusai uzpuole), musu gyd gi net isleidziant neuzejo ir nieko apskritai ta tema nekalbejo, perdave per kitus gyd, kad mes tipo ir taip zinom kaip elgtis...turbut pamenat kai as cia skundziaus... ax.gif
Tai vat ir nebezinau ka cia daryt, gal kol gerai viskas tfu tfu tfu, tai ir nesikreipsiu  unsure.gif

Gal spalį su šeimos gydytoja pasitark?.. Mus KMUK kuruoja rezidentė- tai negaliu atsidžiaugti- ant išrašo iš klinikų surašyta- kada, kur kreiptis, koks tyrimas, kokįą datą numatytas, telefonai informacijai, jei kas neaišku...
Atsakyti
QUOTE(vilkra @ 2012 07 09, 10:42)
Gal spalį su šeimos gydytoja pasitark?.. Mus KMUK kuruoja rezidentė- tai negaliu atsidžiaugti- ant išrašo iš klinikų surašyta- kada, kur kreiptis, koks tyrimas, kokįą datą numatytas, telefonai informacijai, jei kas neaišku...

Gal reiks taip ir padaryt, jei iki tol viskas gerai bus. O kokia pavarde jusu gyd, nepamenu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Miranda80 @ 2012 07 09, 11:02)
Gal reiks taip ir padaryt, jei iki tol viskas gerai bus. O kokia pavarde jusu gyd, nepamenu ax.gif

rezidentė- Kuzmenkovienė. Bet šį kartą einam pas Enzinienę, nes Vaičienė (atrodo tokia) liepą atostogauja. jos ten susisiekia telefonu. Ir atbėga rezidentukė biggrin.gif Nors ji kažką minėjo, kad baigiamąjį birželį rašys, ar atsiskaitys... gaila būtų jei pabėgtų.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vilkra: 09 liepos 2012 - 10:08
QUOTE(vilkra @ 2012 07 09, 11:08)
rezidentė- Kuzmenkovienė. Bet šį kartą einam pas Enzinienę, nes Vaičienė (atrodo tokia) liepą atostogauja. jos ten susisiekia telefonu. Ir atbėga rezidentukė biggrin.gif Nors ji kažką minėjo, kad baigiamąjį birželį rašys, ar atsiskaitys... gaila būtų jei pabėgtų.

Aisku, siaip is smalsumo pasiteiravau. blush2.gif
Atsakyti
o kur patartumete issitirti ar pasikonsultuoti papildomai ? ar vilniuje vaikos raidos centre kvalifikuoti neurologai ? o gal kur kitur paisulytumete ?
Atsakyti
QUOTE(Giga* @ 2012 07 09, 12:41)
o kur patartumete issitirti ar pasikonsultuoti papildomai ? ar vilniuje vaikos raidos centre kvalifikuoti neurologai ? o gal kur kitur paisulytumete ?

o kodėl būtent Vaiko raidos centras? Atrodo, ir Santariškėse yra ir KAune Klinikose visa puokštė šaunių neurologų...

O aš savo merginą išleidau su tėčiu į biblioteką.. galės tėtis laukti,frusty.gif kol dukrelė knygas rinksis... book.gif O aš per tą laiką- vacation4.gif
Atsakyti
QUOTE(Giga* @ 2012 07 09, 00:41)
unsure.gif kaip jau minejau maniskiui dar jokiu priepuoliu nera buve (tikekimes ir nebus), bet raides ir skaicius labai megsta rastyti atvirksciai  unsure.gif ar tai irgi susije ?

Ar atvirksciai kai norint parasyti raide b raso d, ar norint parasyti raide b raso p?Jeigu maiso b ir d tai yra labai daznas reiskinys, ypac tarp disleksiku, is kurio anksciau ar veliau isaugama. Taip pat vaikai daznai maiso skaicius 1, 5, 2.
Mano sunus TUO metu viena akim mato absoliuciai viska aukstyn kojom, netgi pro uzmerkta voka 180 kampu. Nesuvokiama..
Atsakyti
QUOTE(vilkra @ 2012 07 09, 12:08)

As su sūneliu irgi buvau papuolusi pas Kuzmenkovienę,tai atsidžiaugti negalėjau jos rūpesčiu ir atidumu.Ir kada po neurologinio papuolėm i vaikų skyriu dėl adenoidu,net ten ji mus lankė ir konsultavo,man paliko laaabai gera įspudį.
Atsakyti
QUOTE(zirziliuke @ 2012 07 09, 20:49)
As su sūneliu irgi buvau papuolusi pas Kuzmenkovienę,tai atsidžiaugti negalėjau jos rūpesčiu ir atidumu.Ir kada po neurologinio papuolėm i vaikų skyriu dėl adenoidu,net ten ji mus lankė ir konsultavo,man paliko laaabai gera įspudį.

Matosi, puiki gydytoja bus... thumbup.gif
Atsakyti