Įkraunama...
Įkraunama...

*** Epilepsija ***

QUOTE(vilkra @ 2012 07 25, 15:11)
ten valgyklėlė liuksusinė yra tokia senoviška, bet maistas puikus ir neperbrangus...

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(DainaM @ 2012 07 25, 15:14)

kas per juokas?
Atsakyti
QUOTE(vilkra @ 2012 07 25, 14:18)
kas per juokas?

Taip zinau valgykla,as ten daznai nueinu kai arminas[nueidavau] guledavo reanimacijoj po eilinio priepuolio..Kas be ko vaikai svarbu,ypac alkani.. 4u.gif Nes tokia sumaisti gali sukelt kad nezinai ir ka daryt.. doh.gif biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(irinka1970 @ 2012 07 26, 16:54)
Taip zinau valgykla,as ten daznai nueinu kai arminas[nueidavau] guledavo reanimacijoj po eilinio priepuolio..Kas be ko vaikai svarbu,ypac alkani.. 4u.gif Nes tokia sumaisti gali sukelt kad nezinai ir ka daryt.. doh.gif  biggrin.gif  4u.gif

Nu juokinga, ta valgyklėlė žiūriu čia mums visoms visai nieko, patinka, primena vaikystę smile.gif
Atsakyti
QUOTE(DainaM @ 2012 07 26, 17:56)
Nu juokinga, ta valgyklėlė žiūriu čia mums visoms visai nieko, patinka, primena vaikystę smile.gif

Labukas 4u.gif
Mes su vyru irgi ten lankėmės,jam labai virti varškėčiai patiko.Man net kvapas išlikęs toks kaip vaikystėj valgyklose.
O aš šiandien Deimantukui priekinį dantuką ištraukiau blink.gif Jau klibėjo ir manau jam skaudėjo,pasakyti jis nemoka,tad sukibau ir ištraukiau,žiūriu kitas išlindęs biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zirziliuke: 26 liepos 2012 - 16:41
QUOTE(DainaM @ 2012 07 26, 16:56)

Aha, tikrai kažkuom vaikyste kvepia...
Aš šiandien iš ilgaplaukės tapau trumpaplauke.. tai, kai mano gaurai krito ant žemės- Aistė sako- mama.ką tu padarei... doh.gif
o mano plaukai jau visai nužilę, tai dažytis reikėtų kas dvi savaites. Tai nusprendžiau atsiauginti žilus, kaštoninius nusikirpti. O po to spręsiu, ką daryti, ar šviesiai dažytis, ar likti natūraliausia blondine. lotuliukas.gif Vyresnioji prisipažino, kad gėdijasi mano žilų plaukų- nenori senos mamos. Na teks pasvarstyti ta tema... Bet palengvėjau kokiu kilogramu thumbup.gif , ir nešunta sprandas, ir baigėsi dvispalvystė ant mano galvos.
Atsakyti
Sveikos mamos. Norom nenorom įlindau į šią temą, tiesiog internete info ieškojau ir radau šią temą. taip jau nutiko, kad mano mažyliui prasidėjo priepuoliukai. teturėjo du, vienas namuose, kitas jau ligoninėje. Kadangi jis dar kūdikėlis, 8 mėn vyrukas, pirma reakcija buvo siaubingas išgąstis, iš pradžių pamaniau, kad dūsta, nes pradėjo mėlti, sunkiai kvėpuoti, ryškių traukulių nebuvo, tik vėliau prasidėjo toks lyg drebuliukas, lyg šalta jam būtų. iškart kvietėm greitąją, papuolėm į klinikas. EEG parodė šiokias tokias epilepsines bangeles, židinių nerodo. vaizdinio tyrimo jokio nedarė, ir patys nenorėjom, ir gydytojai kol kas reikalo nemato, na nebent priepuoliai kartosis. paskyrė gydymą depakinu ir paleido namo gyventi savu ritmu. nuo vaistų paskyrimo daugiau priepuolių nebuvo, labai labai tikiuosi, kad ir nebus. koncentracija kiek per didelė, bet jis augantis vaikas, tai nusprendė dozės nekoreguoti. norėtųsi tikėti, kad tai tebuvo kažkoks neaiškus epizodas ir tuo viskas pasibaigs. kaip ir kiekvienai iš mūsų, labiausiai gaila, kad tai apskritai įvyko.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tanite: 27 liepos 2012 - 23:46
QUOTE(Tanite @ 2012 07 28, 00:34)
Sveikos mamos. Norom nenorom įlindau į šią temą, tiesiog internete info ieškojau ir radau šią temą.

norėtųsi tikėti, kad tai tebuvo kažkoks neaiškus epizodas ir tuo viskas pasibaigs. kaip ir kiekvienai iš mūsų, labiausiai gaila, kad tai apskritai įvyko.

Labas rytas,

Laikau špygas, kad iš tikrųjų tai būtų buvęs "netyčiukas", ir jie daugiau nesikartos... O pas kokią gydytoją patekot? O vaistai turbūt- sirupas? atsimenu- vargom su juo ( kitaip kalbant koncetracija ir mes- tai per maža, tai per didelė buvo).. O pabaigai- tavo vaikutis gimės tą pačią diena, kaip ir aš... Šauliukas wub.gif
Atsakyti
QUOTE(vilkra @ 2012 07 28, 08:11)
Labas rytas,

Laikau špygas, kad iš tikrųjų tai būtų buvęs "netyčiukas", ir jie daugiau nesikartos... O pas kokią gydytoją patekot? O vaistai turbūt- sirupas? atsimenu- vargom su juo ( kitaip kalbant koncetracija ir mes- tai per maža, tai per didelė buvo).. O pabaigai- tavo vaikutis gimės tą pačią diena, kaip ir aš... Šauliukas wub.gif

patekom pas Grigonienę, o vaistukai taip, sirupas. vargstu, kol sugirdau, bet judam priekin jau šitam reikale. dėl koncentracijos turbūt sunku nutaikyt tiksliai, nes vaikučiai auga, vistiek kinta svoris, tai sunku ją tolygią išlaikyti. gal kitais vaistais gydant kiek paprasčiau, sunku pasakyti g.gif apskritai gaila, kad tų vaistų prireikė, visgi gydymas ne savaitinis, ne mėnesinis, o metais skaičiuojamas, o kai jis toks mažytis, baisu, kad labai nepakenktų unsure.gif bet tikimės viskas bus gerai.
Atsakyti
Šiandien saulės magnetinė audra, rekomentuojama 11-15h nebūti lauke.
Atsakyti
labas rytas,

vyresnėlę vakar "pridavėm" į stovyklą... Šiandien ryte skambija- mama, galva skauda.. Aš jau , kai pamatau rytais telefone jos vardą.... Tuoj paranoją pasigausiu. dabar sėdžiu kaip ant adatų-spejo su vaistais ar nespėjo... Jei nespėjo- kaip nuvažiuoti. Jei nuvažiuosiu, kas nuo to pasikeis.? O nuvažiuoti neišeis, ne ratuotas pas mus vyras, o dirba jis ryšininku, o po vakarykščios audros gyvas galas gedimų. doh.gif Žodžiu- einu kavintis ir namų tvarkytis.
Atsakyti
norėjau pasiteiraut, manau bus daugiau žinančių ir patyrusių. ar bandėte kreiptis į homeopatus dėl šios ligos? norime ieškoti kažkokių kelių, kaip kuo mažiau jam organizmui pakenkti, visgi depakinas nėra nekaltas vaistas, kaip ir visi kiti. gal galite ką nors pakomentuoti iš savų patirčių. deja, skaityti temos ar kelių laiko nėra, su mažučiu vaikeliu namie ir taip veiklos netrūksta.
Atsakyti