Įkraunama...
Įkraunama...

*** Epilepsija ***

QUOTE(Tanite @ 2012 07 31, 14:35)
norėjau pasiteiraut, manau bus daugiau žinančių ir patyrusių. ar bandėte kreiptis į homeopatus dėl šios ligos? norime ieškoti kažkokių kelių, kaip kuo mažiau jam organizmui pakenkti, visgi depakinas nėra nekaltas vaistas, kaip ir visi kiti. gal galite ką nors pakomentuoti iš savų patirčių. deja, skaityti temos ar kelių laiko nėra, su mažučiu vaikeliu namie ir taip veiklos netrūksta.

bandėm ir mes ieškoti, bet... nieko neradom. Arba, tai kuriuos radom kėlė daugiau įtarimų, nei pasitikėjimo. 1- net ir žolininkai epilepsiją gydo ne ramunėlėm- tai du iš trijų vaikę ( jai tuomet buvo3-eji) gydyti atsisakė, trečia kažkokias pievas apie amuletus ėmė kalbėti. 2.masažai, akupunktūra- yra rizikingas reikalas- gali laaabai pakenkti. taigi vienas atsisakė, daugiau neiškojom. 3 hemeopatija? Tuomet nieko neradom, vėliau neieškojom.
mūsų buvo jau vyresnė, gal kūdikiui ir būtumėm ieškoję. Bet kažkaip neatmenu, kad tuo keliu kas iš mūsų būtų ėjusi.. g.gif Vat Rustė savo mergaitės gydymą papildo ketogenine dieta. Pirmam puslapyje yra apie ją daugiau.
Tai tiek.

kaip šiaip laikotės? Kaip karščius pernešat?
Atsakyti
As kazkokia apatiska...nekyla ranka rasyt ka nors...

Irinka, as irgi tikiu, kad kazkokiu budu pas tave viskas susitvarkys, laikui einant, i geraja puse 4u.gif

Vilkra, tyliai tikiuos, kad kita savaite pavyks mums susimatyt blush2.gif Mazoji jau lyg pasveiko, tik sia savaite, pas mus vis kas nors atvaziuoja pasisveciuot.
Atsakyti
QUOTE(Miranda80 @ 2012 07 31, 15:12)
As kazkokia apatiska...nekyla ranka rasyt ka nors...

Irinka, as irgi tikiu, kad kazkokiu budu pas tave viskas susitvarkys, laikui einant, i geraja puse  4u.gif

Vilkra, tyliai tikiuos, kad kita savaite pavyks mums susimatyt  blush2.gif  Mazoji jau lyg pasveiko, tik sia savaite, pas mus vis kas nors atvaziuoja pasisveciuot.

thumbup.gif nes šią savaitę didžioji stovyklauja- kitą pats tas būtų.
Atsakyti
Labas vakaras,

buvau dingus, grįžau. Sienos jau taip smegenis spaudė, jog buvau kelioms dienoms išvykus, bet dabar vėl grįžau.

Pas mus naujienos tokios, jog epilepsijos priepoliukų nepastebiu, gal retai užeina, o jos juk sunku pastebėti, jei nebendrauji akis į akį. Tai manau, jog vaistai mums padeda. Deja , astmos priepuoliai mus atakavo , kreipiausi pas gyd. padarė tyrimą, atsinaujino, iki rugpjūčio vidurio vartosim vaistus, paskui bandysim nutraukti ir žiūrėsime kas bus.
Vakar gryžom, o šiandien mažius visas išbertas atsikėlė, nukūrėm poliklynikon, vėjaraupiai doh.gif . Karantinas doh.gif O niekur negalėdama išeiti, nuskriaudžiu ir vyresnį, sėdi kartu su mumis namuose. Kaip kartais norisi persiplėšti pusiau ir prisitaikyti prie abiejų.

Tanite, tikiu jog tos žolelės padeda, bet tikrai reikia žinoti, kuri išmano apie savo darbą ir tinkamai paruošia arbatas. Mano pusbrolį yra išgydę su arbatom, tik gaila jog ta moterytė jau mirus, tikrai kreipčiausi pas ją. Ji man taip pat pagydė migrena.
Atsakyti
QUOTE(Taurė27 @ 2012 08 01, 19:25)

Tanite, tikiu jog tos žolelės padeda, bet tikrai reikia žinoti, kuri išmano apie savo darbą ir tinkamai paruošia arbatas. Mano pusbrolį yra išgydę su arbatom, tik gaila jog ta moterytė jau mirus, tikrai kreipčiausi pas ją. Ji man taip pat pagydė migrena.

tai va, kad be galo sunku surasti išmanančių, o taip norėtųsi. nors šiaip šioje vietoje esu bailė, tikrai bijočiau nutraukt gydymą cheminiais vaistais ir duot tik kokius žolinius preparatus, nes be galo bijau vėl sulaukt priepuolių. gal kitaip galvočiau, jei priepuoliai pasireikštų tik kaip užsisvajojimas ar panašia forma, kuomet sąmonė nėra prarandama ar kūno neapima traukuliai, bet kai mano vaikeliui viskas pasireiškė kitaip, tai tik meldžiuos, kad daugiau nebepasikartotų. manau puikiai suprantat, nes pačios išgyvenat tą patį.
Atsakyti
QUOTE(Tanite @ 2012 08 02, 00:16)
tai va, kad be galo sunku surasti išmanančių, o taip norėtųsi. nors šiaip šioje vietoje esu bailė, tikrai bijočiau nutraukt gydymą cheminiais vaistais ir duot tik kokius žolinius preparatus, nes be galo bijau vėl sulaukt priepuolių. gal kitaip galvočiau, jei priepuoliai pasireikštų tik kaip užsisvajojimas ar panašia forma, kuomet sąmonė nėra prarandama ar kūno neapima traukuliai, bet kai mano vaikeliui viskas pasireiškė kitaip, tai tik meldžiuos, kad daugiau nebepasikartotų. manau puikiai suprantat, nes pačios išgyvenat tą patį.

labukas,

prisiminiau ir aš mūsų merginos ligos pradžią ir dvejones, kol sugirdėm pirmą dozę vaistų, prisiminiau ir artimųjų ( ypač mano mamos) padejavimmus apie vaistų žalą, vaiko nuodijimą ir pnš.. doh.gif Džiaugiuosi, kad anyta medikė, nesikišo į gydymo procesą. o priepuoliai pavojingi yra visi, absoliučiai, ir nekalti užsisvajojimai, ir rankų virpėjimai, ir tai kas ištiko tavo mažylį. jau vien tuo, kad neužslopintas priepuolis- "pradegina kelią" kitam, stipresniam priepuoliui- nuo to zarzų tik daugėja...
Atleisk už tiesmukišką klausimą.. blush2.gif O tavo mažulis raidoj nors kiek atsilieka? Iš tavo postų tokia baimė ir neryžtingumas sklina, kad net apsikabint tave norisi ir paglostyti...taip motiniškai.
Atsakyti
QUOTE(vilkra @ 2012 08 02, 07:52)
labukas,

prisiminiau ir aš mūsų merginos ligos pradžią ir dvejones, kol sugirdėm pirmą dozę vaistų, prisiminiau ir artimųjų ( ypač mano mamos) padejavimmus apie vaistų žalą, vaiko nuodijimą ir pnš.. doh.gif Džiaugiuosi, kad anyta medikė, nesikišo į gydymo procesą. o priepuoliai pavojingi yra visi, absoliučiai, ir nekalti užsisvajojimai, ir rankų virpėjimai, ir tai kas ištiko tavo mažylį. jau vien tuo, kad neužslopintas priepuolis- "pradegina kelią" kitam, stipresniam priepuoliui- nuo to zarzų tik daugėja...
Atleisk už tiesmukišką klausimą.. blush2.gif  O tavo mažulis raidoj nors kiek atsilieka? Iš tavo postų tokia baimė ir neryžtingumas sklina, kad net apsikabint tave norisi ir paglostyti...taip motiniškai.

taip, sutinku. gal kvailokai išsireiškiau dėl kitokio pobūdžio priepuolių. juk išties jie irgi daro žalą ir negydant galima iki labai sudėtingų priepuolių prieiti.
ir dėl baimės tiesa, jauna mama esu, pirmas vaikiukas, ta liga kaip perkūnas iš giedro dangaus, reikia matyt daugiau laiko susigyventi su tuo. nors šiaip mes pakankamai ramūs su vyru, aplinkiniai va daugiau panikos įneša. o mažiuko raidos niekas netyrė, bet tam ir reikalo manau nematė. auga smalsus, guvus vaikas, daro viską, kas ir priklauso tokio amžiaus kūdikiui.

tik turim bėdelę, kuo toliau, tuo sunkiau jam vaistuką sugirdyt. sučiaupia lūpytes, kad neina pražiodyt, tai kankinimais užsiimam rytais ir vakarais. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Tanite @ 2012 08 02, 12:00)
taip, sutinku. gal kvailokai išsireiškiau dėl kitokio pobūdžio priepuolių. juk išties jie irgi daro žalą ir negydant galima iki labai sudėtingų priepuolių prieiti.
ir dėl baimės tiesa, jauna mama esu, pirmas vaikiukas, ta liga kaip perkūnas iš giedro dangaus, reikia matyt daugiau laiko susigyventi su tuo. nors šiaip mes pakankamai ramūs su vyru, aplinkiniai va daugiau panikos įneša. o mažiuko raidos niekas netyrė, bet tam ir reikalo manau nematė. auga smalsus, guvus vaikas, daro viską, kas ir priklauso tokio amžiaus kūdikiui.

tik turim bėdelę, kuo toliau, tuo sunkiau jam vaistuką sugirdyt. sučiaupia lūpytes, kad neina pražiodyt, tai kankinimais užsiimam rytais ir vakarais.  g.gif

Liuks- tie tuo ir apsistokit...

O vaistukų nebandėt girdyti su švirkštu ( be adatos , žinoma)?

aplinkinių panikos bus , ypač iš močiučių pusės- jos gi viską "geriau žino". Pasiskaityk, kai turėsi laiko inernete kad ir pirmame temos puslapyje... manau, rasi argumentų pokalbiams su paniką sėjančiais aplinkiniais..

http://www_sos03_lt/...duojasi_is_mitu

beje mano mergina vaistus gėrė 6 metus.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vilkra: 02 rugpjūčio 2012 - 12:33
Sveikos,

Sutinku su Vilkra, jog kiekvienas priepuolis yra savotiškas ir tikrai kiekviena jaudinamės vienodai ar nuo didesnio ar nuo mažesnio priepuolio. Manau kiekvienai norisi , jog kokie jie bebūtų, jog nesikartotų.

Mano mažiukui irgi kai kurie vaistai nepatikdavo, bet su švirkštu žaidimo formoj visada pavykdavo ir laukdavo kito karto, kada ką tam švirkšte atnešiu. Žinoma, kartais ir ne tik vaistus ten įtraukdavau, bet ir kokio skanesnio gėrimo, tai net nežinodavo kada ten bus jam tie vaistai supurkšti.

O mane mama kaltina, jog aš kalta, jog nesužiūrėjau savo sūnaus, kaltino ir kai susirgo astma ir dabar tas pats , jokio palaikymo verysad.gif Pati blogiausia pasaulyje esu cry.gif
Atsakyti
Sveikutės,
kažkoks sunkus laikotarpis man, nežinau, greičiau viskas praeitų...

QUOTE(Taurė27 @ 2012 08 02, 16:37)
O mane mama kaltina, jog aš kalta, jog nesužiūrėjau savo sūnaus, kaltino ir kai susirgo astma ir dabar tas pats , jokio palaikymo verysad.gif  Pati blogiausia pasaulyje esu cry.gif

Tai mano anyta taip, kad aš, kad mes su vyru kalti.... Užtat su ja ir vengiu bendrauti, apskritai greičiau jau nebendrauju, vengiu ir t.t. Na, aišku, tas kaltinimas tik dalis viso to, ką jinai drebia į akis ir už akių...
Atsakyti
duodu su švirkštu, nes taip ligoninėj parodė. bet va gudrybių jokių nesiėmiau, reikės pamėginti Taurės metodą ir ką nors skanaus pasiūlyti kartas nuo karto, gal susidraugausim taip smile.gif nors jis dar mažiukas, bet jau su nuomone oho, ir jėgos kiek turi biggrin.gif

kaltinimų tfu tfu tfu nesusilaukėm nė iš vienos pusės, bet prikaištavimų dėl gydymo ojoj doh.gif bet kaip ir pačios sakot, visos su tuo susidūrėt ir matyt nelabai kitaip būt gali.
Atsakyti
Sveikutės 4u.gif

Vilkra ,štai ką užtikau ax.gif ax.gif

Jau labai seniai lauro lapai liaudies medicinoje buvo naudojami nuo migrenos. Užtenka 2 lauro lapus užvirinti 1 stikline verdančio vandens .Gerti patariama nedideliais gurkšneliais visos dienos bėgyje.

Šaltinis: http://viduje.puikia...9#ixzz22ShWmxYC
Aš mėginsiu gamintis nuovirą sanariams 4u.gif
Atsakyti