na va, šiandien pasidarėm kraujuko tyrimus. apie ėmimą patylėsiu, nes buvo košmaras. subadė visą vaiką (rankos, kojos, galva), klykė net springdamas
atsakymai kaip ir viskas gerai, niekas gydytojai neužkliuvo. vieno fermento norma viršijama, bet sakė vaikams būna. koncentracija irgi norma, tai dozės nedidins. kitas vizitas minimum po 3 mėn.
QUOTE(irinka1970 @ 2012 07 23, 20:36)
VISOMS LABUKAS..Senokai cia bebuvau,buvom su vaikais kaime..Tai mes ir si pentadieni buvom su abiem vaikais pas Endziniene..Kaip cia nesusimatem VIKRA..Gal del to kad mes pries pabaiga darbo atejom..Tai Arminui paliko tuos pacius vaistus[Topomaksa,Lamictali ir Luminali] TAI KAI SIUOS vaistus paskyre nuo praejusio Rugsejo nepapuolem i KMUK reanimacija..susitvarke epi priepuoliai..MERGINAI musu jau 8MEN. buvom ir ja apziurai apziuret,tai nieko nerado...tai tokios pas mus naujienos..
Tik va ne kas su mano sveikata tyriausi savo inkstus..tai si treciadieni dare ju KT..IR PENKTADIENI PO VAIKU VIZITACIJOS ejau su disku pas savo gyd urologa KMUK KAD PAZIURETU..TAI TAS[DESINYS INKSTAS]kuris buvo trukes per nestuma ne koks,ant 10cm augliukas ir jis kaip aiskinio gyd.gali bet kada trukti ir tada bus butina ekstra operacija..tures isoperuot nsu inkstu..
ir man reiks kito inksto nes su vienu ne kaip issilaikysiu,reiks pastoviu dealiziu..
Tai daba gyd. sako ..as pasitarsiu su kitais kolegom ,su nefrologais ir man reiks atvykt penktadieni i KMUK PAS JUOS bus konsiulumas ir nuspres ka toliau daryt..reik jieskot kito inksto ir ruost mane transplantacijai..Kazkoks siaubas kelias dienas niekaip negalejau atsigaut..koks stresas..sako gali jis trukt bet kada..tai jokiu tampimusi,begiojimu..vopscim turiu but kaip kiausinis..nu va ir prikalbejau as cia jums senai nebuvus..Tai daba diena pragyvenu ir dziaugiuos ant tiek mane jie prigasdino..gyd..taip ir stovi tas vaizdas kaip per kompa ziurim mano ta inksta ir gyd. aiskina kas kaip..
Atsiprasau jei ka ne i tema parasiau,bet man reikejo dar su kazkuom apie tai pakalbet..vis kazkaip atrodo kad tai ne su manym vyksta..bet paziuriu i savo vaikus ir pagalvoju kaip jie be manes bus..ir stengiuos nepanikuot,nors ne visada gaunas..DEKINGA DIEVUI KAD DAVE MAN GERA VYRA..JIS MANE LABAI PALAIKO..
Tik va ne kas su mano sveikata tyriausi savo inkstus..tai si treciadieni dare ju KT..IR PENKTADIENI PO VAIKU VIZITACIJOS ejau su disku pas savo gyd urologa KMUK KAD PAZIURETU..TAI TAS[DESINYS INKSTAS]kuris buvo trukes per nestuma ne koks,ant 10cm augliukas ir jis kaip aiskinio gyd.gali bet kada trukti ir tada bus butina ekstra operacija..tures isoperuot nsu inkstu..
Atsiprasau jei ka ne i tema parasiau,bet man reikejo dar su kazkuom apie tai pakalbet..vis kazkaip atrodo kad tai ne su manym vyksta..bet paziuriu i savo vaikus ir pagalvoju kaip jie be manes bus..ir stengiuos nepanikuot,nors ne visada gaunas..DEKINGA DIEVUI KAD DAVE MAN GERA VYRA..JIS MANE LABAI PALAIKO..
dziaugiuosi,kad radai sau tinkama vyra
Laba,
aš, merginos, su keistu prašymu - gal kuri turite atliekamas Maximos ledynmečio 3 ir 22 korteles? Trūksta mums jų.... Sumokėtume.....
aš, merginos, su keistu prašymu - gal kuri turite atliekamas Maximos ledynmečio 3 ir 22 korteles? Trūksta mums jų.... Sumokėtume.....
QUOTE(DainaM @ 2012 09 17, 09:23)
Laba,
vakare patikrinsiu dukros albume..Gal ką rasiu- pasikeisim..
QUOTE(DainaM @ 2012 09 17, 09:23)
Laba,
Labuka, 22 turiu, jei nori - parasyk i AZ adresa, atsiusiu
QUOTE(Miranda80 @ 2012 09 17, 10:13)
Labuka, 22 turiu, jei nori - parasyk i AZ adresa, atsiusiu
mums truksta lygtais 14 
ne, nu nepadoriai jūs čia visos surinkot kolekcijas- man ( mano panelei ) daaaaug kortelių trūksta.
Sukvailiojom- ne kitaip..
Aš apskritai buvai prieš tą kortelių rinkimą ir albumo pirkimą- bet manoji taip užsispyrė.. kuprinę tvarkingą vis iš mokyklos nešė ( už tai jai pažadėtas 1 litas).. Susirinko. nusipirko. Jokie aiškinimai, kad tai pinigų mėtymas vėjui, nepadėjo. Ai, lai turi. Tik, gaila, kad daugiau tvarkingos kuprinės nebematysiu..
QUOTE(vilkra @ 2012 09 17, 10:24)
ne, nu nepadoriai jūs čia visos surinkot kolekcijas- man ( mano panelei ) daaaaug kortelių trūksta.
Aš apskritai buvai prieš tą kortelių rinkimą ir albumo pirkimą- bet manoji taip užsispyrė.. kuprinę tvarkingą vis iš mokyklos nešė ( už tai jai pažadėtas 1 litas).. Susirinko. nusipirko. Jokie aiškinimai, kad tai pinigų mėtymas vėjui, nepadėjo. Ai, lai turi. Tik, gaila, kad daugiau tvarkingos kuprinės nebematysiu..
Pas mane yra nemazai pasikartojanciu - galiu perleist tavo panikei
QUOTE(Miranda80 @ 2012 09 17, 10:25)
Galų gale gal pasimatyti pavyks... Nors mažoji dabar sirgulioja- parnešė, matyt, vyresnėlė iš mokyklos kažkokį brudą..
Neatsimenu- gyriausi ar ne- kad Aistė apturėjo fotosesiją?.. kelios nuotraukos tikrai įspūdingos gavosi..
QUOTE(vilkra @ 2012 09 17, 10:27)
Galų gale gal pasimatyti pavyks... Nors mažoji dabar sirgulioja- parnešė, matyt, vyresnėlė iš mokyklos kažkokį brudą..
Neatsimenu- gyriausi ar ne- kad Aistė apturėjo fotosesiją?.. kelios nuotraukos tikrai įspūdingos gavosi..
Aha, as ir vis pagalvoju kada pavyks mums susitikt
Del fotosesijos, nepamenu, bet pas mane smegenine dar nesusitvarko niekaip su atmintim, tai galiu but ir uzmirsus
Beje, pasirodo turiu ir 3 nr
O tu gali i az parasyt kokiu neturit, as paziureciau, nes dabar i kruva surinkau atliekamas
QUOTE(Miranda80 @ 2012 09 17, 10:47)
Aha, as ir vis pagalvoju kada pavyks mums susitikt
Sveikatos pusle tavo mazajai
Maniskes dabar abi serga...
Del fotosesijos, nepamenu, bet pas mane smegenine dar nesusitvarko niekaip su atmintim, tai galiu but ir uzmirsus
Galetum pasirodyt, kiek pamenu su zirgais lyg, ar maisau as kazka?
O tu gali i az parasyt kokiu neturit, as paziureciau, nes dabar i kruva surinkau atliekamas
pažiūrėti negaliu- nes mergina į mokyklą išsinešė..Gi reikia ir ten mainų programą pravesti..
Čia trumpam įkeliu..
Labai labai super
Tavo panenka man tokiu isskirtiniu bruozu
QUOTE(Miranda80 @ 2012 09 17, 10:55)
dėkui