QUOTE(Taurė27 @ 2012 08 29, 19:22)
Jie taip ir atrodo kaip parašei. Pvz. mano vaikas ėjo su manim namo ir prie lifto sustojo. Greit žvilgtelėjau, akytės buvo sustingusios į nieką neregavo, ir po kelių sekundžių atkuto ir prisiminė ką darė. Nuėjom toliau

Gali ko nors paklausti, tada sužinosi ar sustingimo metu ką nors girdi ar visiškai atsijungia. Kai mums darė galvos encifalogramą, tai kai matydavo jog užeina bangos , greit užduodavo klausimą, ir kai atsigaudavo paklausdavo ką sakė. Vieną kartą prisiminė, kitą kartą ne. Taip darė ir sustingimo metu, sustingimo metu nieko neatsimena.
Ir man keista , kartais kaip tu rašai, jog giminėj nieko panašaus nebuvo ir šeimoj viskas gerai, kodėl susirgot. Pas mus giminėj irgi nieko nėra. Bet mes gyvenam metus laiko vieni, neturim tėvelio, jaučiu kaip vaikas kenčia, manau , kad tam įtakos turėjo tai. O aš nesugebu atstoti dviejų ir užguošti ilgesio tėveliui.
na jums manau lengviau atskirti, kai jau vaikas nebe kūdikis. maniškis aktyvioj veikloj niekada taip nebuvo atitrūkęs, todėl ir abejojimų daug, ar tai tikrai galėtų būti absancas. gal tiesiog įsibaiminus per daug akylai stebiu kiekvieną judesiuką ir viskas atrodo įtartina. reikia laiko...
reikia tikėti, kad viskas pasitaisys. kaip bebūtų, esam mamos, viską dėl savo vaikų padarytume.
vilkra, jetus, kaip kokia epidemija

o ar nėra jokių sąsajų su skiepais pvz? mums po paskutinio skiepo po savaitės sukilo temperatūra, o po mėnesio pirmas priepuolis buvo. aišku medikai neigia, bet šeimoje iškėlėm norom nenorom tokią versiją.