Sveikos mergaitės
LIgoniukams po

Mes jau prasirgom
Deimantėlis vos iš lovos neiškrito

Ką išgyvenau nepasakosiu galit įsivaizduot,pagavau.Mano mažasis matyt mėgino stotis ir persisvėrė.Štai ir visiška negalia ,dabar jau neatsidžiaugiu,džiaugsmas per ašaras,galėjo baigtis tragiškai,bet matyt Dievas norėjo kitaip.

Laukiu atvykstant baldininko,kuris Lenkijoj gamino tą lovą,mėginsim čiužinį leisti žemyn,o jei ką teks naują kažkokią gamint,o nė 2 metų lovai nėra,kada ją pagamino Deimutis nemokėjo nei sėdėt ,nei klūpėt ,nei stotis.Štai kaip mes kylam.
Sveika miranda
Vilkra ,aš kažkur turiu naujų straipsnių apie migrena ir jos kovos būdų ,būtinai surasiu.

Aš turiu labai šaunuolį pažystamą kunigą,mano paauglys sūnus pas jį gitara skambina,tai paklausiu dėl to reikalo mergaitei.
Vakarais visas apkabinsiu maldoje.
Papildyta:Vilkra ,aš turiu gydytojų Vasiliauskų knygą''Ilgo gyvenimo paslaptys''gydymas augalais,namų vaistinėlė ir akupresūra.Man ta knyga daug žinių davė.Ten rašo ir apie migrena,pasirodo maisto produktai gali sukelti migrena,gėrimai,vaistai,aplinkos veiksniai,fiziologiniai veiksniai.Pasirodo tai didelis darbas atrasti nuo ko ji atsiranda.Niekad nepagalvočiau,kad sūris ar riešutai ar gaivieji gerimai,kakava ir t.t. gali buti priežastis,