Įkraunama...
Įkraunama...

*** Epilepsija ***

Vilkra, sveikinimai mazajai wub.gif 4u.gif Ir kaip gaila Aistes, kad taip tenka kamuotis console.gif

Zirziliuke, tikrai, kad moki surast tinkamu zodziu paguodai wub.gif

Mes tai vis is ligu neisbrendam doh.gif Dicke paeina i darza sav ir serga 2 sav, tada ir mazoji uzsikrecia, o po savaitgalio jau ir as su vyru jauciu, kaip kazkas kabinas... ph34r.gif
Atsakyti
QUOTE(AMON @ 2012 10 19, 17:05)
ar teko jums naudoti savo vaikuciui apsaugine kepure, kai krenta per epilepsijos priepuolius?

Taip, mums teko, krisdavo stacia kaip stulpas, kelis kartus skaudziai susidauze i sienos kampa, kartais pagaudavau, irgi ieskojau kepures, bandziau ir salma, man asmeniskai jis netiko, prakaituoja, nepatogus, vaikui maiso, paskui darzo kineziste parode kaip galima ja pasisiuti, nesiau pvz. siuvejai ir pasiuvo, siek tiek apsaugojo, bet ne kazi ka.

Taigi principas toks:
aplink galva storas porolono sluoksnis (juosta), virsugalvyje nuo ausies iki ausies porolonas (juosta) ir nuo kaktos iki kaklo tokia pati juosta, nezinau ar aiskiai paaiškinau, foto nebeturiu, zodziu gaunasi toks kryzius poroloninis kryzius ant pakausio, apie ausis bei smilkinius taip pat porolonas, užsegimas paprastas, bele koks. Geriau nei salmas tuo, kad nešunta galva, tik kiek tos apsaugos sunku pasakyti g.gif
Atsakyti
QUOTE(Miranda80 @ 2012 10 22, 11:22)
Vilkra, sveikinimai mazajai wub.gif  4u.gif  Ir kaip gaila Aistes, kad taip tenka kamuotis console.gif

Zirziliuke, tikrai, kad moki surast tinkamu zodziu paguodai wub.gif

Mes tai vis is ligu neisbrendam doh.gif  Dicke paeina i darza sav ir serga 2 sav, tada ir mazoji uzsikrecia, o po savaitgalio jau ir as su vyru jauciu, kaip kazkas kabinas... ph34r.gif

Prisivalgom česnakų- ir einam susitikti... Juokauju- sveikit. Sunkus dabar metų laikas- nei šilta, nei šalta...mano mažoji, šeštadienį nusigriebė nuo stalo česnako- maniau paragaus ir išspjaus. Kur tau- kramtė, susiraukė vėl pkramtė... ir antrą gabaliuką "pasivogė'. tai dabar reiks kasdien duoti pakramsnoti.. keistas tų šiuolaikinių vaikų skonis.
Atsakyti
Sveikos mergaitės 4u.gif
LIgoniukams po 4u.gif Mes jau prasirgom doh.gif
Deimantėlis vos iš lovos neiškrito doh.gif Ką išgyvenau nepasakosiu galit įsivaizduot,pagavau.Mano mažasis matyt mėgino stotis ir persisvėrė.Štai ir visiška negalia ,dabar jau neatsidžiaugiu,džiaugsmas per ašaras,galėjo baigtis tragiškai,bet matyt Dievas norėjo kitaip. wub.gif Laukiu atvykstant baldininko,kuris Lenkijoj gamino tą lovą,mėginsim čiužinį leisti žemyn,o jei ką teks naują kažkokią gamint,o nė 2 metų lovai nėra,kada ją pagamino Deimutis nemokėjo nei sėdėt ,nei klūpėt ,nei stotis.Štai kaip mes kylam.

Sveika miranda 4u.gif
Vilkra ,aš kažkur turiu naujų straipsnių apie migrena ir jos kovos būdų ,būtinai surasiu. 4u.gif Aš turiu labai šaunuolį pažystamą kunigą,mano paauglys sūnus pas jį gitara skambina,tai paklausiu dėl to reikalo mergaitei.

Vakarais visas apkabinsiu maldoje. 4u.gif

Papildyta:
Vilkra ,aš turiu gydytojų Vasiliauskų knygą''Ilgo gyvenimo paslaptys''gydymas augalais,namų vaistinėlė ir akupresūra.Man ta knyga daug žinių davė.Ten rašo ir apie migrena,pasirodo maisto produktai gali sukelti migrena,gėrimai,vaistai,aplinkos veiksniai,fiziologiniai veiksniai.Pasirodo tai didelis darbas atrasti nuo ko ji atsiranda.Niekad nepagalvočiau,kad sūris ar riešutai ar gaivieji gerimai,kakava ir t.t. gali buti priežastis,
Atsakyti
QUOTE(zirziliuke @ 2012 10 22, 14:32)
Sveikos mergaitės 4u.gif

Papildyta:
Vilkra ,aš turiu gydytojų Vasiliauskų knygą''Ilgo gyvenimo paslaptys''gydymas augalais,namų vaistinėlė ir akupresūra.Man ta knyga daug žinių davė.Ten rašo ir apie migrena,pasirodo maisto produktai gali sukelti migrena,gėrimai,vaistai,aplinkos veiksniai,fiziologiniai veiksniai.Pasirodo tai didelis darbas atrasti nuo ko ji atsiranda.Niekad nepagalvočiau,kad sūris ar riešutai ar gaivieji gerimai,kakava ir t.t. gali buti priežastis,

Ačiū

Sūrio, šokolado,riešutų, pirktinių gėrimų, kakavos mano panikė jau nevartoja pati. Atsargiai valgo saldumynus. labai atsargi tapo naujiems produktams, vis pasiklausia, ar nuo jų nebus blogai. Vakarais riboja maistą- vis pasitikslina, ar galima. Tik su energijos pertekliu nesusitvarko- kai jau įsisiaučia- sunku sustabdyti- kartaais net nesinori- taip smagiai žaidžia, įsijautusi su sese dūksta, ar po kiemą su draugėm laksto. Pačiai širdį skauda, kai reikia eiti raminti. Pervargimas viena iš priežaščių, kurios jai sukelia skausmą. tai dar galima valdyti- o vat paaugliškų hormonų audrų- nesuvaldysi- jos irgi provokuoja..
Atsakyti
QUOTE(vilkra @ 2012 10 22, 16:21)
Ačiū

Sūrio, šokolado,riešutų, pirktinių gėrimų, kakavos mano panikė jau nevartoja pati. Atsargiai valgo saldumynus. labai atsargi tapo naujiems produktams, vis pasiklausia, ar nuo jų nebus blogai. Vakarais riboja maistą- vis pasitikslina, ar galima. Tik su energijos pertekliu nesusitvarko- kai jau įsisiaučia- sunku sustabdyti- kartaais net nesinori- taip smagiai žaidžia, įsijautusi su sese dūksta, ar po kiemą su draugėm laksto. Pačiai širdį skauda, kai reikia eiti raminti. Pervargimas viena iš priežaščių, kurios jai sukelia skausmą. tai dar galima valdyti- o vat paaugliškų hormonų audrų- nesuvaldysi- jos irgi provokuoja..

Kažkaip norėtusi tikėti ,kad su paauglystės branda,viskas ir užsibaigtų. 4u.gif

O man teko vaikiuko garbanas nurėžti verysad.gif Kol sirgo,karščiavo,negalėjau gerai iššukuoti,o kaip pasveiko po savaitės jau šukų į plaukus neikišau,net mašinėlė strigo.Toks kūlys susivėlė ant sprando doh.gif Na bet paguoda ta ,kad jam ataugdami jie vėl raitosi,tai atauginsim. 4u.gif

Vidurinukas pas Kalėdų senį prašo futbolo batelių ,kojinių,ir apsaugų,viskas kaip ir nieko tik bateliai kainuoja virš 100lt.,o laiko vos 2 mėn. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(zirziliuke @ 2012 10 22, 15:52)
Kažkaip norėtusi tikėti ,kad su paauglystės branda,viskas ir užsibaigtų. 4u.gif

O man teko vaikiuko garbanas nurėžti verysad.gif Kol sirgo,karščiavo,negalėjau gerai iššukuoti,o kaip pasveiko po savaitės jau šukų į plaukus neikišau,net mašinėlė strigo.Toks kūlys susivėlė ant sprando doh.gif Na bet paguoda ta ,kad jam ataugdami jie vėl raitosi,tai atauginsim. 4u.gif

Vidurinukas pas Kalėdų senį prašo futbolo batelių ,kojinių,ir apsaugų,viskas kaip ir nieko tik bateliai kainuoja virš 100lt.,o laiko vos 2 mėn. doh.gif

gaila garbanėlių.. mano pana pati sau "gripką" nusikirpo- dabar kankinasi- neišen ji nei ten, tik į akis lenda..

O su kalėdų dovanomis... doh.gif doh.gif nori Aistė šuniuko.. Tikrai negaus.. O mažoji dar nenori nieko.. paskutinės Kalėdos be pageidavimų iš jos pusės.
O tų batelių, kur nebūna pagal internetinius skelbimus ar kokiose interneto parduotuvėse? Neišmanau aš apie e-prekybą, bet ten lyg ir viskas pigiau.
Atsakyti
Kadangi jam išmiera reikalinga jau ne vaikiška ,todėl ir brangu.Aš daug ką perku internetu,na dar lauksiu išpardavimų,manau prieš šventes bus.
Žinai mano vyresnėlis 13metis ausis išūžė dėl šuniuko,aš nebuvau prieš,bet vyras kategoriškai nenorėjo,nes jis švarai pedantas.Bet aš padėjau palenkti į mūsų pusę,šiandien turim pekinuką jau 8 mėn.Pasibaram ir pareigomis dalinamės,rytą vedžioju aš,diena išveda vaikai ir vakare kaip kas pasiskirtom,nes jau buvo pareigos užkrautos man doh.gif Rūpesčio nemažai ,na bet vaikams ir džiaugsmo.
Atsakyti
QUOTE(Domicele @ 2012 10 22, 11:28)
Taip, mums teko, krisdavo stacia kaip stulpas, kelis kartus skaudziai susidauze i sienos kampa, kartais pagaudavau, irgi ieskojau kepures, bandziau ir salma, man asmeniskai jis netiko, prakaituoja, nepatogus, vaikui maiso, paskui darzo kineziste parode kaip galima ja pasisiuti, nesiau pvz. siuvejai ir pasiuvo, siek tiek apsaugojo, bet ne kazi ka.

Taigi principas toks:
aplink galva storas porolono sluoksnis (juosta), virsugalvyje nuo ausies iki ausies porolonas (juosta) ir nuo kaktos iki kaklo tokia pati juosta, nezinau ar aiskiai paaiškinau, foto nebeturiu, zodziu gaunasi toks kryzius poroloninis kryzius ant pakausio,  apie ausis bei smilkinius taip pat porolonas, užsegimas paprastas, bele koks. Geriau nei salmas tuo, kad nešunta galva, tik kiek tos apsaugos sunku pasakyti  g.gif

aciu uz patarima. pabandysiu. maciau pas chelsey vartininkas nesioja apsaugine kepure, bandziau tokios ieskot...bet...mano, triju metu sunui, kasdien apie 10 priepiuoliu,is ju didesne dalis su nukritimais..
Atsakyti
Na va,lankemes pas neurologe,bet nieko naujo to ko nezinotume ir neisgirdome.Vaistu dar nerase,sake tik po antro priepuolio jei bus(duok dieve ,kad nebutu)O tikimybes tai kaip,sake 50 ant50 kad kartosis,arba kad nesikartos.Siaip gydytoja is pirmo vizito man pasirode nelabai kokia,tai galvojam gal privaciai kur susirast.Dabar 11.14 uzsiregistravom magnetiniam rezonansui galvos.Ir vel itampa,ir mintys visokios lenda galvon.Tiesa dar israse mums kazkokia diazepamo klizmute ,sake tuo atveju jei istiktu priepuolis ir jei truktu ilgiau nei 5 min,kad turetume.Nes greitoji greit neprileks,kadangi mes is rajono.
Atsakyti
Labuka 4u.gif

Manau visos, turincios epi sergancius vaikucius, turi klizmutes ekstra atvejams. Tikiuos, kad neprireiks jums ju 4u.gif
Atsakyti
Man teks išsirašyt naujų ,nes galiojimas eina į pabaigą.Kaži ar galima taip suderinti ,kad rytą atvykus koncentracija atliktų ir vėliau miego egg,ir tada namo,nes mane į Kauną atveža spec.autobusas g.gif
Atsakyti