Įkraunama...
Įkraunama...

Mažas pajamas gaunantys asmenys/šeimos NR. 15

QUOTE(waidoshele @ 2012 02 27, 11:36)
nezinau kaip yra is tikruju, bet manau kad jeigu taip sake, tai nereiskia kad tai tiesa. birzoj visko ten prisigalvoja, kad tik prigaut zmones.

Kai as anksciau stovejau birzoj ta paty sake,na aisku,jie gali daug ka prigalvoti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(waidoshele @ 2012 02 27, 11:21)
tokius grasinimus reiketu irasyti...
aisku mano situacija yra kitokia, man jie privalo siulyti darbus tik pagal specialybe. o tokiu pasiulymu sulaukiu vieno per 4 menesius.

tiesiogiai negrasina,paprasciausiai pasako negaliu as taves ilgiau laikyti,reikia eiti dirbti betkur(siulomi tik darbai naktimis,ar iki velaus vakaro,o as auginu dukra viena pati ir iki siulomo darbo 10km autobusai nevaziuoja,atlyginimas minimumas) doh.gif
Atsakyti
Utenoje kazkas pasiskunde del siulymo iseiti is DB,tai dabar ir savu noru be pateisinamos priezasties iseiti negali.Va.
p.s.Cia is pirmu lupu-snd.vyras buvo ir norejo iseiti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo agute77: 27 vasario 2012 - 11:09
manau,kad pas mus cia patys virsininkai liepia toms moteriskems pas kuriu einame siulyt zmonems iseit lauk,nes jos sako,kad jas spaudzia,sako del manes gali stovet,bet mane spaudzia ir as turiu spaust,sako juk vaikui nera 8metu tai ligoniu kasai moket nereiks,bet nesupranta,kad socialine pasalpa gali nutrukti,kad ir darzelis kainuoja ir t.t doh.gif
Atsakyti
QUOTE(agute77 @ 2012 02 27, 11:08)
Utenoje kazkas pasiskunde del siulymo iseiti is DB,tai dabar ir savu noru be pateisinamos priezasties iseiti negali.Va.

o cia kas per naujiena ??? nori iseiti ir neisleidzia ?????????
Atsakyti
QUOTE(agute77 @ 2012 02 27, 11:08)

Ne nu čia tai viršūnė. blink.gif
Atsakyti
Gal galit patarti?
Mano draugė gauna soc.pašalpą,ji stovi DB,vyras dirba etatu už minimumą,turi du vaikus.Dabar vyrui nori mažinti etatą iki 0,75 ,ji pasiskambino į socialinį tai jai pasakė, ,kad reikės stoti tada vyrui į DB,dirbant 0,75 etato .O tai pašalpa tada nutrūks?Jam reikės atstovėt pusę metų?Ir tik tada vėl bus galima kreiptis dėl pašalpos?
Atsakyti
QUOTE(LiLady @ 2012 02 28, 14:44)
Gal galit patarti?
Mano draugė gauna soc.pašalpą,ji stovi DB,vyras dirba etatu už minimumą,turi du vaikus.Dabar vyrui nori mažinti etatą iki 0,75 ,ji pasiskambino į socialinį tai jai pasakė, ,kad reikės stoti tada vyrui į DB,dirbant 0,75 etato .O tai pašalpa tada nutrūks?Jam reikės atstovėt pusę metų?Ir tik tada vėl bus galima kreiptis dėl pašalpos?

nauji istatymai nuo siu metu.
darbo birzoje nereikia prastoveti 6men kad gauti soc pasalpa.
Atsakyti
QUOTE(LiLady @ 2012 02 28, 14:44)
Gal galit patarti?

Nu ,kad nereikia stoveti DB,jei dirba 0,75 etato. schmoll.gif
Atsakyti
sveiki. noreciau pasiklausti gal kas susidurete su panasia situacija? musu seima gaudavo soc pasalpa. vyras dirbdavo 0,75 vasara ant pilno etato. o sia ziema 3pask men padare puse etato. deje si menesi nuejus tvarkytis pasalpa ir kompensacija uz sildyma (malkoms) suzinojau jau po laiko kad del tu 3men darbo puse etato negausiu nej pasalpos nei kompensacijos. si men vyras isejo privalomu atostogu o kova vel dirbs 0,75 etato. tad klausimai tokie:
1.kada vel galesiu tvarkytis soc. pasalpa?
2.kada vel galiu tvarkytis kompensacija malkoms.
3. ar atgausiu tuos pinigus uz nesutvarkytus men?
Atsakyti
QUOTE(kapryzinga @ 2012 02 28, 15:40)
sveiki. noreciau pasiklausti gal kas susidurete su panasia situacija? musu seima gaudavo soc pasalpa. vyras dirbdavo 0,75 vasara ant pilno etato. o sia ziema 3pask men padare puse etato. deje si menesi nuejus tvarkytis pasalpa ir kompensacija uz sildyma (malkoms) suzinojau jau po laiko kad del tu 3men darbo puse etato negausiu nej pasalpos nei kompensacijos. si men vyras isejo privalomu atostogu o kova vel dirbs 0,75 etato. tad klausimai tokie:
1.kada vel galesiu tvarkytis soc. pasalpa?
2.kada vel galiu tvarkytis kompensacija malkoms.
3. ar atgausiu tuos pinigus uz nesutvarkytus men?

1. Kai dirbs spėju galės tvarkytis, tegu tikslina. atsakysiu tą ką tikrai žinau.
2. tuomet kada ir socialinė priklausys.
3.Pinigų neatgausite, nes jums už tuos mėnesius nepriklausė. Jei būtų kitaip, būtų leidę tvarkytis.
Atsakyti
Pasiskaiciau as cia apie tuos etatus ir dabar sedziu ir galvoju.
Mano vyras nuo gruodzio 1 dienos dirbo 0.25 etato iki vasario 15 dienos, paskui isejo is darbo, istojo i birza (gaus irgi pinigeliu), as stoviu darbo birzoj (gaunu piniegelius), auginame du vaikucius 4 ir 2 metuku. Buvau vasario 23 diena seniunijoj, tai ji man paskaiciavo soc.pasalpa, kompensacijas, o pagal jusu susirasinejimus supratau, kad jam reikejo stoti i darbo birza jau gruodzio 1 diena, kai sumazino etata, bet kaip tada darbuotoja nemato kas rasoma pazymoj apie ismokas ir darbo etata? Man jai paskambinti pasakyti ar kaip, reiks apskui grazinti tuos pinigelius.
Atsakyti